Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Okula bisikletle gidenler

Ben pek çok yere bisikletle giderdim, yol bisikleti aldığımdan beri her yere bisikletle gidiyorum. Geçende bi otobüsün arkasında rüzgar tüneline girdim 4 km falan saatte 55'le gittim. Her seferinde böyle bi otobüse denk gelsem trafikteki arabalardan hiçbir farkım kalmayacak :)
Demem o ki, bisikleti ulaşım için kullanıyosanız, ufak tefek hileler bilmeniz lazım, yoksa bu memlekette iş zor. Ha ama şu var, bu sonuçta bi hile. Hilenin riski nedir, yakalanma riski buda kaza yapma ihtimalinizdir.

Scudo
Okulum Kızılay'da ama okulun önündeki direk dışında park edecek yada kilitleyecek bir yer yok. Çalınmasından korkuyorum yoksa bisikletle giderdim tabi :D

• Beğen
Tepkiler: oys14
20 dakika geç kapatmışım ilk defa sağnak yagmurda sürdüm yaklasik 10 dakika sağnak yagdi buda bana iyi bir tecrübe oldu gayet zevkliydi.Screenshot_20160527-085958.png

Biz de eskişehirdeyiz. Ulaşım amaçlı bisiklete başladık. Şimdi evimiz yakın ama 20 dk yürümek zor geliyor. Onun yerine 5 dk pedal çeviriyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Ahmetgitar
Ankara trafiğinde cesaret edemiyorum. Her gün arabadayken, servisteyken bile ne kazalar atlatıyoruz, altımda bisiklet olsa kim bilir ne olacak. Ayrıca okulda sağlam bırakmazlar. Kullanmayı çok isterdim ama koşullar elvermeyince yapacak bir şey olmuyor maalesef.

@Utku Oktay ben de ankarada okuyorum,ocaktan beri her isimi bisiklette hallediyorum.Dedigin gibi gercekten tehlikeli ancak gerekli onlemleri alinca ve trafikte tecrube edinince o kadar da zor gelmiyor.Gecmekten korktugun bir yol mu var,oyleyse onun bir yan yolunu tercih et birak yolun uzasin.
Bazen bisikletle yaptigim ulasimi tehlike faktorunden dolayi sorguluyorum ancak insanlar daha birkac ay once toplu tasima kullanirken baskentin gobeginde can verdiler.Eger ki bisiklet kullanmasaydim ben de o otobuste olabilirdim.Diyecegim o ki sen guvenligini al sur bir noktadan sonra tecrubelenip tehlikeleri fark ederek ona uygun sureceksin zaten

@kobalamin
Yorumun için teşekkürler. Aslında toplu taşıma örneği çok mantıklı geldi şimdi. Ancak bisikletim kısa süre önce çalındığı için şu anda kullanamam. Yazın düşünüyorum yeni bir bisiklet, seneye bakarız. :D

yarın bu deneyimi tadıcam inşallah tabi önümde 18 km ve 2 büyük rampa var ama deniycem bakalım başarılı olursam bundan sonra haftasonu etüte cycling style ... devam

• Beğen
Tepkiler: Hsyn347
2 gün bisikletle gittim.
Dha önce de 2 kere falan gitmiştim ya benim için çok iyi olacak otobüs masrafından da kurtulurum :D

Ama okulda bir yokuş var ter içinde kalıyorum çıkınca.Sonra terli bir şekilde derse girilmiyo :( Okulum düzde olsa otobüse 1 kuruş vermem:D

Çanakkale Onsekiz Mart ünıversıtesı var mı kampüse her gün bisikletiyle çıkan

Gençler kardeşler, bu konudaki taleplerinizi başbakanlığın iletişim sitesi Bimer' e milli eğitim bakanlığına yada direkt başbakanlığa iletirseniz bu konuda dönüşler ve çözümler olacaktır. Bir şeyleri talep etmediğiniz etmediğimiz sürece çözüme kavuşmayacaktır.

@srtkmc ben çıkmıyorum hastanede bırakıp 30 kuruşla devam ediyorum çıkılmaz o yokuş :)

• Beğen
Tepkiler: srtkmc
Okulla evimin arası 20km bende gidip gelmeyi istiyorum fakat yol çok uzun sağlam kondisyon yapmam lazım

oğlumun işi için ortaokula bisikletle gitmiş,okul girişine parketmiştim.tekerime raptiye konularak patlatıldı..kamereya bakma isteğim geri çevrildi.

maalesef bugün hava şartları sebebiyle gidemedim ve tadı henüz tadamadım :C

@@AKTÜRK ALİ@ Umuttepe'ye çıkmak epey terletir ve yolda sürekli rüzgar olur dikkat et, 18 km demişsin nerden gideceksin? Daha önce çıkmadıysan boş bir zamanda dene.

Ben okula gidip geliyorum bisikletle ancak şu son zamanlarda fakültemin değişmesi ile gidip gelmekte zorlanıyorum. Çünkü basit bir park yeri yapmaktan aciz okul yönetimi. Defalarca mesaj atmama rağmen dönüş olmadı. Bir parça demirin konulması bu kadar mı zordur!

Geri