Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Okula bisikletle gidenler

spiral kilitleri kesmek 30 saniyelik iş dikkat edin

Scudo
Bisikleti koyfuğum yer cidden güvenli ama yindede kalın bir spiral anahtarlı kilit işimi görür ağırlık yapmamış olur hem

yarın bisikletle gidiyorum kilidim de yok yazarım ne olduğunu

• Beğen
Tepkiler: NightRider
İlk baslarda her tenefus 4 kat inip bakiyordim artik bakmiyorum cunku bir sey olmuyor.

@suleymanozgun33 bi arkadaşımda bisikletle geliyomuş birine bırakıyo bende onun kinin yanına koyucam

• Beğen
Tepkiler: NightRider
gittim geldim sıkıntı yok

@uzunyoladamı

12.99 tlye satılan şeffaf renksiz uv gozlukler var hocam. Al bir tane. 12 mevsim 24 saat kullanırsın.

@Ahmetgitar haklisiniz ogrenci kesimi bisikleti anlamis degil ancak odtululer icin bence odtu kavsagi biraz sikintili.Ben okula her gun mta'dan bilkente gidiyorum 4km'lik mesafenin en kritik noktasi odtu kavsagi.Bu kavsakta sprint atip da geciyorum ancak bazen 3.seritten saga yaklasik 100km hizla girmeye calisan saygisizlarin kornalarina maruz da kalinabiliyor

Bende bisikletle gidiyorum okulun otomatik kapisi var ve yabanci iceri alinmiyor bu yonden cok sansliyim bisikleti kitlrmiyorum bile

okulumuz yakınlaştı 750 metre falan var arada lakin sizden bi öneri almak istiyorum ben bisikleti okulun neresine koyayım

DİPNOT: Okul tokinin yaptırdığı okullardan.

@saphane1234

750m'lik okula bisikletle gitmene hiç gerek yok,zaman kaybı olur. Bisiklet çalınır,bir şey olur falan tehlikeli yani. 5 dakikada yürürsün.

aöf okuduğum için bisikletle okula gidemiyorum :D

@Alizee
Alicaksaniz u kilit alın kolay sokulmez. Spiralli kilit almayin ama.

Okuldaki hiç bir şeye benzemeyen bisiklet park alanına koyuyorum. Kadro ile arka tekeri bağlıyorum zincirle. İlk günlerde herkes bakıp duruyordu ama alışıldı artık.

işe okula akrabaya kısaca bize her yol bisiklet yolu arkadaşlar:)

Geri