Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ön far tavsiyesi

Bu lambanın yere bakma ihtimali sıfır. Çünkü dairesel ışıma yapıyor. Üstten bir sınırı olmayan her lamba, karşıdakinin gözünü alır. Far çanaklarının buna göre tasarlanmaması sonucu oluyor. Güzel ışıma ancak, sırf o uzun far yüzünden kavga çıkabilir. Hemen hemen bu boyutlarda bir ürün kullanıyorum ama bunun fiyatı ve ışıması kabiliyeti daha güzelmiş. İnternetten almak daha mantıklı, mağazalar fiyatı çok yükseltiyor.
Evet dediğiniz gibi ışıma yapıyor. Bu yüzden de gündüz çok etkili ve güvenlik anlamında rahat hissettiriyor. Alttaki 3 ışık daha az ışık verdiği için karşıdaki söförler için sorun olmuyor gece sürüşünde. Ama üstteki 3 lambanın gücü efsane ayarda.

Scudo
Bu bir de (SD, yani) Di2 versiyonu, Di2 grupsetli bisikletlere entegre olup direk gidondaki yerleşik kontrollerle kumanda edebiliyorsunuz, selektör yapılır yani bununla :)

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve M.İhsan
Senelerdir kullanıyorum. Araba farı gibi aydınlatıyor.
(link)

Senelerdir kullanıyorum. Araba farı gibi aydınlatıyor.
(link)
Ben de senelerdir kullanıyorum onun aynısını, benimki de Death Star gibi yakıp kavuruyor, karşıdan gelenler "that's not a moon, that's a space station" diyor ;P

merhaba arkadaşlar bende moon vortex pro 1300 almıştım fakat pili şarj olmuyor artık ve pili nereden bulabileceğimi 2 aydır araştırıyorum bulamadım. Bu noktada yardımcı olabilecek arkadaş var mıdır? pili nereden temin edebilirim?
Teşekkür ederim

@okulaptus Grupta araştırma yaparsanız karşınıza çıkması lazım. Sanırım orjinal pil değilde uyumlu olan pil cinsi belirtilmişti geçmiş konularda. Veya bir PC tamircisine vs de uyumlu bir şarjlı pil ile yardımcı olabilirler..

Fiyatı yüksek olanlarda ne kadar ışıtıyor belli değil. Yabancı videolar var karşılaştırma onların farları çok iyi ışıtıyor. . Ben kendim bir tane el feneri uydurdum geniş açılı ışıtıyordu. 18650 pil kullandım , sonuçta hepsinin batarya şişecek . 18650 piller en dayanıklısı. 2 tane drone lamba aldım bunlarada 18650 pilden elektrik verdim , ikisininde içini bir açtım bataryaları şişmişti. Zaten .

merabalar, knog blinder patternleri değiştirilebiliyor mu yoksa ne aldıysak o mu bilen var mı ?
Screenshot from 2024-08-26 22-30-27.png

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Briviga farım sürüş sırasında gidon aparatındaki kilit yerinden kırıldı. Gidona montajlanan parçasında sıkıntı yok. Fotolarda görünen, üç vida ile tutturulan parça kırıldı. Gidona takılamıyor. Aynı yerden kırılma daha önce de başıma gelmişti. Accell Bisiklet sağolsun garantiden yeni parça gönderip sorunu çözmüştü. Şimdi garanti bitti. Bu parça için Accell Bisiklete yine soracağım fakat başka nasıl bir şekilde bu parçadan edinebilirim?
Fardan memnunum. Daha önceki kazada düştü, çalıştı. Şimdiki kazada da düşmesine rağmen hâlâ çalışıyor. Metal kasası sağlammış gerçekten.

Dosyalar

• IMG_20240828_003917.jpg
    IMG_20240828_003917.jpg
    77,5 KB · Okunma: 16
  • IMG_20240828_004020.jpg
    IMG_20240828_004020.jpg
    65,4 KB · Okunma: 16
Briviga farım sürüş sırasında gidon aparatındaki kilit yerinden kırıldı. Gidona montajlanan parçasında sıkıntı yok. Fotolarda görünen, üç vida ile tutturulan parça kırıldı. Gidona takılamıyor. Aynı yerden kırılma daha önce de başıma gelmişti. Accell Bisiklet sağolsun garantiden yeni parça gönderip sorunu çözmüştü. Şimdi garanti bitti. Bu parça için Accell Bisiklete yine soracağım fakat başka nasıl bir şekilde bu parçadan edinebilirim?
Fardan memnunum. Daha önceki kazada düştü, çalıştı. Şimdiki kazada da düşmesine rağmen hâlâ çalışıyor. Metal kasası sağlammış gerçekten.

Normalde ithalatçının / servisin / bayinin garanti sonrasında da parça temin edebilmesi gerekiyor ama cihazın resmi kullanım ömrü boyunca. Bisikletin kullanım ömrü 10 yıl ama bu tür ürünlerin belli bir kullanım ömrü süresi yok (link). Taşıt parçası olarak Farlar kategorisinde saysalar 3 yıl, pilli cihaz kategorisinde sayarlarsa hiç ömrü yok.
Çözüm olarak 3D baskı desem, düzgün yapacak yer bulmak lazım, beklenenden pahalıya da gelebilir.
Başka bir ürünün tutma kısmı buna entegre edilebilir, mesela bu ve karşısına uygun tutucu:
(link)
1724916474711.png
Sökmek takmak klipsle olmaz o zaman tabii, her zaman vidasından söküp takmak gerekir.

Ya da yerelde de benzerleri bulunan bu tür ürünler kullanılabilir: (link)

• Beğen
Tepkiler: benben ve MakRo
merhabalar, 1000 tl bandında boyut olarak çok iri olmayan fiyat/performans bazlı ön far tavsiyelerinizi rica ediyorum. önümü aydınlatmaktan ziyade araçlar ve yayalar tarafından görünürlük birinci planda.

merhabalar, 1000 tl bandında boyut olarak çok iri olmayan fiyat/performans bazlı ön far tavsiyelerinizi rica ediyorum. önümü aydınlatmaktan ziyade araçlar ve yayalar tarafından görünürlük birinci planda.
(link)

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Ayaz
1400 lu rakamlara cikabiirseniz aliexpresten rockbros rhl1000 tavsiye ederim. 3 senedir kullaniyorum. Cok iyi bir isik powerbank ozelligi ve powerbank ile aydinlatma ozelligide var.

1400 lu rakamlara cikabiirseniz aliexpresten rockbros rhl1000 tavsiye ederim. 3 senedir kullaniyorum. Cok iyi bir isik powerbank ozelligi ve powerbank ile aydinlatma ozelligide var.
Link paylaşabilir misiniz?

Merhaba, briviga 700 lümen kullanıyorum çok memnunum fiyatı da 700 ler bandında

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Ayaz
Uzunları açınca, kaç saat şarjı gidiyor?
Lion pil mi var içinde

Geri