mostrider
Aktif Üye
- Tepki
- 155
- İsim
- Ersin
- Başlangıç
- 1991—92
- Bisiklet
- Cannondale
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Bu başlıkta ön far ile kullanıcı deneyimimden bahsetmek isterim. İlk ön lamba almaya karar verdiğimde decathlondan CR2032 ile çalışan ilkel bir lamba almıştım. Bisiklet yolunda sadece ben buradayım demek için yeterli olsa da daha iyi bir ön aydınlatmaya geçmem gerektiğine karar verdikten sonra forumdan Moon Vortex Pro 1300 Lm için tavsiyeleri gördüm. Pahalı bir ürün olsa da canımızdan kıymetli mi deyip satın aldım. Bu ön aydınlatma belki de bir yıldır kullanıyorum 3000km yol yapmışımdır. Zaman zaman gündüz yanıp sönen zaman zaman sabit yanan modlarda kullandım. Aletin şarjı bitmiyor. 3 ya da 4 kez şarj etmişimdir 5 olmamıştır. Sonra yine forumda bir arkadaşı aliden bir aydınlatma tavsiyesinde bulundu ve fiyat olarak makul olunca "OFFBONDAGE Bicycle Light 1000Lumen Bike Headlight Power Bank Flashlight Handlebar USB Charging MTB Road Highlight" aldım. Moon Vortex'e göre bir miktar büyük ama aydınlattığı alan daha fazla hoşuma gitti ikisini de taktım bu şekilde kullanıyorum. Tabi Offbondage 4 ya da 5 gece sürüşünde sabit ve en düşük modda şarjı bitiyor. 6-8 saat gitmiştir diye düşünüyorum. Offbondage malzeme kalitesi olarak dıştan bakınca Moon Vortex gibi bence. Fakat bisiklet bağlantı kilitli mekanizması pek güven vermiyor. Moon gidona lastik ile sabitleniyor iken Offbondage vidalı bir aparat ile takılıyor.
Offbondage parasına kesinlikle değer bir ürün. Sık sık şarj ederim bu beni rahatsız etmez diyenler için Moon Vortex yerine bence alınabilecek bir ürün ama şarj konusunda Moon Vortex'e yaklaşamaz. Evet aydınlatma alanı olarak çok geniş bir alanı aydınlatıyor bu da artısı olarak söylenebilir.
Offbondage parasına kesinlikle değer bir ürün. Sık sık şarj ederim bu beni rahatsız etmez diyenler için Moon Vortex yerine bence alınabilecek bir ürün ama şarj konusunda Moon Vortex'e yaklaşamaz. Evet aydınlatma alanı olarak çok geniş bir alanı aydınlatıyor bu da artısı olarak söylenebilir.