Kadir Eskici
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.802
- İsim
- Kadir
- Başlangıç
- 2012—13
- Bisiklet
- Sedona
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Merhaba, siz mi tavsiye etmiştiniz bu ışığı? Bir gazla ben de sipariş verdim, tam 14 günde elime ulaştı. Plus markalı 1.000 lümen olduğu iddia edilen bir far kullanıyordum, arada dağlar kadar fark var. Bu hem daha güçlü hem de kenarları da aydınlattığı için daha fazla şeyi fark ediyorsunuz karanlıkta sürerken. Tavsiyeniz için çok teşekkürler.Aliexpressten aldığım offbondage marka 1000 lümen ışık. Fiyatına göre çok başarılı. 380 TL. Hem yakını hem uzağı aynı anda aydınlık veriyor. Linkini fırsat reyonu başlığında paylaşmıştım. 310819 dosyayı görüntüle
Gökyüzündeki yıldızların gittikçe daha az göründüğünü fark ettiniz mi?
Sebebi bu ışık. Gökyüzünden yıldızları toplayıp her farın içine bir tane koyuyorlar, böylece 85000 lümen gücünde far elde ediyorlar.
Ya da sadece ellerinin ayarı, palavralarının sınırı yok.
Gökyüzündeki yıldızların gittikçe daha az göründüğünü fark ettiniz mi?
Sebebi bu ışık. Gökyüzünden yıldızları toplayıp her farın içine bir tane koyuyorlar, böylece 85000 lümen gücünde far elde ediyorlar.
Ya da sadece ellerinin ayarı, palavralarının sınırı yok.
İşte 85000 lümenlik Zigver Maija far, korna ve hız göstergesi de içinde ve sadece 749 lira.
(link)
310822 dosyayı görüntüle
"Mod: 1 (ana ışık + alarm ışığı)-85000LM, 2 (sis lambası + alarm ışığı)-85000LM, 3 (orta ışıkta tüm lambalar)-30000LM, 4 (yüksek ışıkta tüm lambalar)-85000LM, 5 (flaş ışığında tüm lambalar)-30000LM "
Evet hocam ben tavsiye etmiştim. Yakın çevremden kim aldıysa hepsi çok memnun. Sizin de memnun kalmanıza sevindim. Güle güle kullanın.Merhaba, siz mi tavsiye etmiştiniz bu ışığı? Bir gazla ben de sipariş verdim, tam 14 günde elime ulaştı. Plus markalı 1.000 lümen olduğu iddia edilen bir far kullanıyordum, arada dağlar kadar fark var. Bu hem daha güçlü hem de kenarları da aydınlattığı için daha fazla şeyi fark ediyorsunuz karanlıkta sürerken. Tavsiyeniz için çok teşekkürler.
merak edip fiyatına baktım, 1300 lümen bir lamba için fiyat bence iyi. forumda çok kullanıcı var, bir sebebi olmalı.Bir senedir bunu kullanıyorum. Gerçek 1300 lümen ve çeşitli aparatları ile geliyor tavsiye ederim.
(link)
Ürünün kendi sitesi.
(link)
Aydınlatma da aradığım tek kriter gözükmek üzerine bende sizin gibi düşünüyordum ama bir gündüz sürüşünde yaklaşık 300 metreden gündüz olmasına rağmen arkadaşımı rahatlıkla görünce Varia 515 almaya karar verdim. Ön ışık içinde aynısı geçerli önümü görmekten daha çok amacım görünmek (özellikle gündüz)Herkes bol lümenli ve şarjlı aydınlatma paylaşmış.
Ben de bu aydınlatma olayına farklı bakıyorum.:
Bisikleti sürekli kullandığım için ve hırsızlık nedeniyle bunları her defasında sök tak uğraşmayı sevmiyorum.
Uygun fiyatlı şehir bisikletime kadroya vidayla sabitlenen Epic marka pilli ön ve arka far aldım.:
(link)
(link)
Ürünleri bisikletime taktım ve çok şık duruyor her ikisi de.
Aydınlatma gücü de (lümeni bol olmasa da) bence yeterli.
Katılıyorum sana abi. Varia 515 aldıktan sonra diğer ışıkların gerçekten işe yaramadığını anladım. Ucuz Çin malı ışıklar kendisi aydınlatmakta zorluk çekiyor. Özellikle varia gündüz vakti bile çok uzaktan rahatlıkla görünürlük sağlıyor. Arkadaşımın dediğine göre 1km uzaktan görünüyormuşum.Aydınlatma da aradığım tek kriter gözükmek üzerine bende sizin gibi düşünüyordum ama bir gündüz sürüşünde yaklaşık 300 metreden gündüz olmasına rağmen arkadaşımı rahatlıkla görünce Varia 515 almaya karar verdim. Ön ışık içinde aynısı geçerli önümü görmekten daha çok amacım görünmek (özellikle gündüz)
Bu tarz ışıklar kendilerini zor aydınlatıyor genelde.Sizce aydınlatma için ne kadar bütçe ayırmam lazım? Forumdaki mesajları okuyunca en az 400-500tl gibi bir rakam ortaya çıkıyor ve bu bir öğrenci olarak beni zorlar. Çok nadiren karanlığa kaldığım ve genelde trafikte sürdüğüm için şöyle bir ışık benim işimi görmez mi?
(link)
Bu tarz ışıklar kendilerini zor aydınlatıyor genelde.
Görünürlük için alınabilir lakin önünü görmek için alınırsa beklentini karşılamayabilir. Bu tarz aydınlatmalardan arkadaşımda vardı, sürekli bozulduğu için yenisini alıp dururdu. Hatta Mr.Diy varsa oturduğun yerde orada 40-50 TL ye bile bulabilirsin.Yorumlarda fiyatına göre iyi aydınlatıyor gibiydi. Sadece görünürlük sağlaması için alınabilir mi peki?
@Eray BAYĞAR Bugün Mr. Diy gittim fiyatlar güncellenmiş 50 TL lik ön farı 105 TL yapmışlar bilgine.