Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ön far tavsiyesi

@trainspotting35 güzel görünüyor. Araştırma sürecinde dikkate alacağım.

Resimdeki yol bilgisayarınız nedir acaba?

Scudo
@trainspotting35 bu ürünü inceliyorum halihazırda ama igs50se + heart monitor + wahoo cadence + speed sensor almayı düşünüyorum.

@Ufuk Dönmez Lezyne markasına da bakın ben ürünlerini kullanıyorum. Gayet güzel kaliteli ürünler. Güzel bi indirimle iyi fiyatlara bulabilirsin.

Buradaki yorumlara ve alıcı geri dönüşlerine istinaden Cycloving C168 far satın aldım. Öncelikle tavsiye eden tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Ayın 2'sinde satın aldım; bugün 10. günde Turkey Post ile elime ulaştı. Aldığım linki en alta ekliyorum umarım faydası olur.

İlk izlenimlerim şöyle;ürün çok iyi. Alüminyum kasa, şarjlı, şarj girişi altta ve kapaklı. Yalnız kapak tam oturmuyor yerinden çıkıyor. Sürüş sırasında henüz denemedim ama far iyi aydınlatıyor. 4 modu var; parlak, orta, kısık aydınlatma ve flaşör. Flaşör parlak ışığın flaşör şekli. Avuç içine sığıyor; yaklaşık 9-10 cm uzunluğunda. Aydınlatması benim için yeterli olacaktır kanaatindeyim. PHOTO_20180312_112705.jpg

(link)

Yanlış monte ettiğim için bugün kısa bir sürüşte yerinden çıktı ve asfalta düştü. dip kısmında küçük bir sıyrık oldu. Ama nazarlık diyelim. Farda bit sorun yok çalışıyor çok şükür

Uzun araştırmalar ve incelemeler sonucunda (biraz da paraya kıyarak) ve Tekirdağ - Çanakkale yolunda (Gelibolu-Eceabat arası) gece sürüşü yapacağımdan dolayı Cygolite Metro Pro 1100 ürününü Amazon'dan sipariş verdim.

(link) Bu linkte incelemeye ulaşabilirsiniz. Ayrıca linkte birçok ön farın gece çekim karşılaştırmasını canlı olarak yapabiliyorsunuz.

(link)

Bu ürün hakkında görüşü veya deneyimi olan var mıdır acaba? Marka hepimizin malumu, dx' te de iyi bir fiyat şu anda piyasaya göre. Bir de anladığım kadarı ile çıkarılabilir veya değiştirilebilir bir pili yok. Bu durum batarya öldüğünde aletin çöp olacağı anlamına mı gelir?

@edin aynen öyle ama 6800mah batarya diyor kolay kolay çöp olmaz herhalde o. En kötü firmaya sorarsın yapıyorlarsa batarya değişimi yaparlar. Bu arada çok incelemedim ama powerbank ile çalışıyorsa öyle de devam edebilirsin. Hatta pil ömrü bitti diyelim powerbank ile anında yeterli ışığı veriyor ise o şekilde de devam edilebilir

@edin hocam bunun fiyatı neymiş resmen bir canavar:)
130 dolarmış, o da canavarmış:)

ön ışık bu

(link)

arka ışık bu
(link)

ikisini tek kişiden 2. el olarak toplam 400 tl ye aldım. 3 kere 15-20 km lik sürüşler yaptım şarjları bitmedi. İkisinin aydınlatması da süper. Ön ışığı 2 sefer 3. kademede çalıştırdım. 1 ve 2. kademeleri fazla aydınlatıyor gerek yok. 1 kere de çakar şeklinde çalıştırdım. Çok kaliteli ışık veriyor. Tavsiye ederim.

Cateye volt 400.

@edin 300'e varsa çok iyi fiyat, ama sizin kullanım amacınıza uygun mu bu canavar biraz fazla tur ve offroad için geldi bana.

Bende bu 2 ürünü düşünüyorum. Kullanan var mı aranızda?
o5vvw1.jpg

jfkfgn.jpg

• Beğen
Tepkiler: muratokan
Bütçem maksimum 100 lira. Bu ürünü almayı düşünüyorum. Aranızda bu ürünü kullanmış olan var mı? Tavsiye eder misiniz?

(link)

@mahden

aslında 1000 lümenlik bir ürün benim işimi görecek muhtemelen ancak bu ürün fiyatı lezyne veya moon' un 1000' lik ürünleri ile neredeyse aynı, tabi gramaj, estetik vs hususları da değerlendirmek gerekiyor

@emrhyldrm
cuberider yıllar önce kullanmıştım ve hiç memnun kalmamıştım, ışığı yetersizdi ve pili biraz azalınca daha da düşüyordu. ayrıca benim kullandığımda çakar mod yoktu (bir yerde denk gelip almıştım araştırmamıştım) ancak cuberider 2' de farklı olabilir

@emrhyldrm cuberider II kullandım, ama hem duruşunu sevmedim hem de yanılmıyorsam tek modu var. Bedelsiz birine gönderdim forumda hatta. Çıkıntılı duruyor açısını ayarladığınız bi vida sistemi var sarsıntılarda bu tarz ürünler problem olabiliyor ama ben çok kullanmadım açıkçası

• Beğen
Tepkiler: emrhyldrm
@edin Sigma'nın yayınladığı kendi YouTube videosunda ürünün çakar modu olup olmadığı gösterilmemiş fakat Türk bir arkadaşımızın yüklediği videoda bu modun olduğu görülüyor.

(link)

bu ürünü aldım ve kullanıyorum.

Çakarlı modunda gündüz vakti 25 m ötedeki tabelada görebiliyorum ışığı. Gece 30 km hızla zifiri karanlık asfalt yolda sorunsuz ilerleyebiliyorum.

Geri