Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ön far tavsiyesi

@mahdenBilgi icin teşekkürler

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
Arkadaşlar lütfen yardım edin kafam allak bullak oldu.Bi araştırma yaptım ve bazı modelleri belirledim ama karar veremiyorum.Siz ne dersiniz ?
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Arka stop ışığı : (link)

Arkadaşlar lütfen yardım edin kafam allak bullak oldu.Bi araştırma yaptım ve bazı modelleri belirledim ama karar veremiyorum.Siz ne dersiniz ?
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Arka stop ışığı : (link)

• Beğen
Tepkiler: Emert20
@historiyst
(link)
Fiyat/performans olarak en iyi bu bence. İndirimlede baya bir indirime girmiş. Işık şiddetine 1200 lümens yazmışlar ama biyük ihtimal o kadar değildir.

@historiyst
(link)
Fiyat/performans olarak en iyi bu bence. İndirimlede baya bir indirime girmiş. Işık şiddetine 1200 lümens yazmışlar ama biyük ihtimal o kadar değildir.

Ön için Sigma Bustler 200 arka için (link)

@historiyst Diğerleri hakkında bir fikrim yok, alıp kullananlar sana daha iyi yardımcı olacaktır.Ama N11 deki ürünleri almamanı şiddetle tavsiye ederim.Dikkatli okuduysan o fiyata batarya dahil değil.Aynılarını aliexpress'te 10-15 lira civarında bulabilirsin.Çevremdekiler genelde memnun, X2 modelini(yani 2 ledli modelini) alırsan ayrıca sağlam bir de powerbank ile uzun yıllar sıkıntısız kullanırsın.(Powerbank'i de Çin'den almanı tavsiye etmem)
Umarım bir nebze de olsa yardımcı olabilmişimdir ;)
NOT:Arka stopun Deemount marka olan mavi kırmızı çakar modelini sıkıntısız kullanmaktayım, tavsiye ederim.

Tavsiye anlamında sordum kusura bakmayın ...

Niterider lumina serileri iyidir ama pahalıdır. Nispeten daha hesaplı moon var, gayet kuvvetli ışıkları var (storm pro gibi 1700lm/2sa). Merlin’de hesaplı moon. Niterider ise wiggle’da var. Işığa yatırımı ömrünüzü uzatacak yatırım olarak düşünün. Kötü ışık sebebiyle iki kez düştükten sonra niterider lumina 750 aldım. Geçen bir arkadaşa da moon storm pro getirttik. Biraz büyükçe (214 gr araba farı olsun o kadar:), 3500 MA şarjlı pilleri rahatlıkla değişebiliyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: historiyst
@Emert20 Allah razı olsun yardımcı oldun dediğin gibi bu seti aldım ve gerçekten çok memnunum ... :harika:

• Beğen
Tepkiler: Emert20
@historiyst

Uzaktan motosiklet farı gibi görünüyor mübarek :cool:

Bende bu far konusunda çok sıkıntı çektim. Uzun turlarda bazen dönüşüm karanlığa kalıyor, inişlerde 60 -70km hıza çıkınca bi 50 -70 m öteni görmek istiyorsun. Cateye volt400 kullanıyordum çok uzağı aydınlatmıyordu ama bi 20 metreyi güzel aydınlatıyordu. Onu düşürüp kaybedince bir daha o kadar para veremem deyim Aliexpress'den Gaciron'nun 1000 lik modelini aldım. Şu an çok memnunum. 70m ye kadar aydınlatıyor. Kablolu kumandası var. 5000 mah bataryası oldukça yeterli ve ürün kaliteli hissi veriyor. Tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: ones ve historiyst
@ziyadeniz
(link)
Önceki Cateye'in fiyatına bakmadım bile artık:confused:

(link)
Ozan k.'nın(etiketlemiyorum artık:)) incelemesine göre bana uygun olan fener bu. Ama tasarım 0 yahu. Şu alttaki tasarımda ama 800 lm gücünde bir fener olsa:aglyrmngaa:
(link)

Bende Cycloving C168 almıştım bugün elime geçti çıkıp bi deneme fırsatım olmadı ama evde yaktım odayı baya bir aydınlattı. Özellikle çakar modu çok seri yolda açamam herhalde kafamı karıştırabilir ama diğer sürücüler ve yayalar kesinlikle görür

• Beğen
Tepkiler: UPCycling
ben de arıyordum.benim için de çok faydalı oldu tüm yorumlar.herkese teşekkür.

@Kunget

ürün açıklamasında 1200lm yazıyor ama model adı olarak arattığımda ki amazon da bile satışı var 400lm yazıyor her yerde. sizin görüşünüz nedir?

Geri