Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ön far tavsiyesi

Scudo
@trainspotting35
:):) :D

Hocam haklısınız çok yardımcı oldu. Ama benim gibi bisiklet dünyasına yeni girenler için okan bey gibi insanlar can simidi gibiler.

@trainspotting35
Peki
(link) bu ürünü tavsiye eder misiniz ?
90tl decatlonda...

@poyraz_371
Kalem pillerde(şarjlı) bir nevi cep telefonu bataryasına benziyor yanılmıyorsam 800 mAh başlayıp 3500 mAh çıkıyor 1 adet pil,ben 1000mAh lik kullanıyorum 2 adet yanma süresi olarakta 7-8 saat yanıyor tabi pilin kapasitesini yüksek alırsanız bu süre daha da uzar.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet TOPAL
@poyraz_371
(link)

kesinlikle budur. İnternette aratırsanız görebilirsiniz. Ben bunu kullanıyorum. Karanlık olan nerede kullanırsanız kullanın aydınlatması cidden çok iyi.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet TOPAL
@hakkında: boşluk

Aynı ürünün 9000LM olanını 4 lityum pille kullanıyorum, yaklaşık 50 km de kademe kademe ışık düşüyor, pilleri tekrar şarja takmak gerekiyor. ( emin değilim ama sanırım pilleri yenilemem gerekiyor)

W6OFCUv.png

Avantajları dez avantajları siz düşünün artık kadro çantası alana kadar bu şekilde kullanacağım. :)

İki adet Powerbank 80 TL iki adet çinden aldığım fener 40 TL toplam da 120 TL'ye yakın.

Şu üründen iki tane almak daha mantıklı gibi;
(link)

Arka ışık içinde tavsiyem;
(link)

@poyraz_371 gösterdiğiniz km saati ile @trainspotting35 in önerdiği km saati arasında dağlar kadar fark var ancak kayda değer fiyat farkı yok. @trainspotting35 in bahsettin igps 10 modeli gps li bir km saati. km yi direk uydudan gösteriyor. aydınlatmasını otomatik olarak kendi açıp kapıyor. bt ile telefonunuza bağlanıp gps verililerini gerekli ayarları yaptığınız takdirde programı ile direk stravaya atıyor vs. gibi özellikleri olan son derece kullanışlı bir saat.diğeri sadece saat...

@bulutdenis
Kademe kademe düşüyorsa iyi en azından haber veriyor bitiyorum diye benimki son saniyesine kadar maksimum parlaklık veriyor birden bire tık diye kapanıyor öyle zifiri karanlığın ortasında kalıyorsun kaç sefer acaba fener mi bozuk diye düşündüm meğer piller bitiyormuş

Valla Knog var güçlü ve sağlıklı bir far . Biraz duygusallık var onun dışında güzel . Usb şarjlı.

(link)
Gaciron 400 lümen modelini almıştım. Genel olarak memnun olsam da yakın mesafe için yeterli ışık gücü var fakat uzak mesafeyi zayıf gösteriyor. Bunun yanına bir de uzun mesafe zoom lu bir far daha bakıyorum.
Ayrıca Gaciron 400 ün dezavantajı powerbank a bağladığınızda tek bir modda düşük modda çalışabiliyor. Yani powerbanka bağlayıp en yüksek modda çalıştırayım diyemiyorsunuz. 2 saat kadar dayanabiliyor en yüksek modda.
@sametakca @mahden moon meteor 250 de powerbanka bağlandığında tüm modlar çalışabiliyor mu?

@Yalniz yarın deneyim söyleyeyim, daha önce denemedim hiç gerekmedi:)

Ben PANTHER PT-4650 diye bir ürün kullanıyorum. Bildiğimiz yapı-marketten aldım. Tekzen falan değil bölgesel bir yapımarketti ancak internette vardır mutlaka 45 lira gibi bi fiyata almıştım. Hem prizden şarj edilebilir pilli hemde 3x kalem pil ile çalışabilen aleti var öneririm.

6ynLQ7.png

3ponN2.png

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Benim bildiğim far zaten önde olur. Ön far demek ne kadar doğru bilemedim yanlış mı biliyorum yoksa.

Guee 700 kullanan var mı

Arkadaşlar. Yardımınıza acil ihtiyacım var.

Dinamo göbek dediğimiz shimano DH-3N30 model bir göbek var bisikletimde. Ama onun ön ve arka aydınlatması bozulmuş. Arka aydınlatma komple çalışmıyor. Ön aydınlatma da ya çok dandik. ya bozuldu. çok az aydınlatıyor yolu.
bugün bir adama çarpmaya çok yakındım yolu iyi göremediğim için. aniden elinde sigara ışığını görünce farketdim adamı. acilen bir kaza yapmadan bu ön aydınlatmadan kurtulmam lazım. ama önce Shimano DH-3N30 model göbeğin çalıştırabileceği bir far almam lazım. Almışken arka aydınlatmayı da alayım diyorum.

var mı sizin bu konuda bildiğiniz bir marka ve ya model? ve ya tavsiyeniz? aliexpresste olsa daha güzel olur.

şimdiden çok teşekkür ederim. durumum çok acil. yardımlarınızı bekliyorum.

şu bisiklet ışığı diye yutturulan el fenerlerinden nefret ediyorum bisikletime de takmam:cool:

• Beğen
Tepkiler: Erhan Ertan
@brky1905 aynen. Ben de sevmiyorum el feneri şeklinde ışıkları bisiklet için kullanmayı. Onun için zaten dinamo hub için far arıyorum.

@Yusuf_AZE

Bu mesajima cevap arıyorum. Yok mu yardim edecek birisi?

Hort

• Beğen
Tepkiler: Emert20
@Yusuf_AZE
Çok fazla bir fikrim yok açıkcası ama belki fikir verebilir ya da gerçekten yapılabilir diye yazmak istedim. Şimdi şu tarz bir ışık alsanız (link) sizin eski ışığı söküp dinomadan gelen kablolara usb ucu lehimleseniz, bu ışığıda o usb uca takıp çalıştırsanız. Hem istediğinizde ışığı yerinden söküp yanıza alabilirsiniz. Dediğim gibi olurluk derecesi ne kadar onu çok bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf_AZE
@Yalniz denedim hocam çalışıyor, tüm modlar harici kaynağa bağlı iken çalışıyor. hatta elime almışken bir inceleme de hazırlarım...

Geri