Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ön far tavsiyesi

Dun gece yine full sarj ettim. Yesil ışık surekli yanmaya baslayinca tamamen sarj oluyor degil mi? Bakalim bu defa ne kadar surecek haftaici paylasirim yine.
Acikcasi 2 defa daha full sarj edip yola ciktim. Her ikisinde de 6. Saat civari kirmizi yanmaya basladi. Tahmini kırmızıyla da 1-2 saat giderdi diye dusunuyorum ama sonuna kadar bekleyemedim sabahlari erken ciktigimda karanlik oldugu icin.

Scudo
@makaram
Diyemedin mi @mariokaldato 'ya. ''Cumhur Ağabey, sen de orta yaş bunalımında değildiysen niye yarış bisikletine geçtin?'' :ssrtcbya:

Büyüğümüz dedik ses etmedik :D Hem dediği gibi benden hasarlı jant almışlığı var. Şimdi bir set de sağlam var kenarda duran. Belki onu da alır diye ses etmiyorum :D

Moon Meteor Vortex Pro modelini kullanıyorum usb şarjlı 1100 lümen, tavsiye ederim.

Arkadaşlar, peki yüksek lümen (600 gibi) bir adet sağlam marka far mı yoksa Biri sabit yanan diğeri de çakar ağırlıklı kullanılmak üzere iyi sayılabilecek 400 lümen + 100 lümen olacak şekilde iki far mı? (100 lümen belki kaskta kullanılır)
Sanırım insanlar genelde tek far üzerinden gidiyor. Böyle uygulayan, avantaj dezavantaj söyleyebilecek olan var mı?

Trendyolda indirim var şuan.
(link)
veya
(link)
Bu ikisi arasındayım. Benim için çok çok parlak olmasına gerek yok ama yolumu da yeterli aydınlatmasını istiyorum. Ayrıyeten şarj olurken yanmasını istiyorum. Fotoğrafta havana diğerine göre büyük duruyor sallandıkça plastik aksamların kırılması gibi bir durum olur mu ? Kullananlar ya da en azından görmüş olanlar fikir beyan edebilirse çok mutlu olurum.:):)

@Yeni_kullanıcı Havanaya ben de niyetlendim ama direk kullanan birisinin şarjı 1.5 saat gidiyor demesi beni caydırdı. Plus için bir şey söyleyemem.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Yeni_kullanıcı Havanaya ben de niyetlendim ama direk kullanan birisinin şarjı 1.5 saat gidiyor demesi beni caydırdı. Plus için bir şey söyleyemem.
Hic gerek yok haci alalim sana bundan bi tane. Tam 5 senedir kullanıyorum cok sukur sorunsuz çalışıyor.Fiyatta beleşe yakin ( 50 lira dolar degil bak altini ciziyorum LIRA ) Power bankla çalışıyor gerci benim isime geliyor
Ve inanilmaz gucluler. Karsidan bakan volvo tir geliyor saniyor hsbzhshs
received_2725762324409979.jpeg

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Hic gerek yok haci alalim sana bundan bi tane. Tam 5 senedir kullanıyorum cok sukur sorunsuz çalışıyor.Fiyatta beleşe yakin ( 50 lira dolar degil bak altini ciziyorum LIRA ) Power bankla çalışıyor gerci benim isime geliyor
Ve inanilmaz gucluler. Karsidan bakan volvo tir geliyor saniyor hsbzhshs
239846 dosyayı görüntüle

Kına gecesi yapmıyoruz 🤦‍♂️ Yaparsak haber veririm.

@makaram Dün akşam bir gazla sipariş verdim. Bakalım neler olacak :) Başka yorumlarda uzun gittiğini yazanları görünce aldım.

• Beğen
Tepkiler: makaram
@makaram Moon'un bataryası değiştirilebilir modellerinden almanı tavsiye ederim.
Ben de moon storm lite 1300 lümen var. Biraz fiyatı var ama en azından arayış içinde değilim.

Cuma günü bir çılgınlık edip, Moon Vortex Pro 1100 Lümen aldım. 2 gece kullandım ve gayet memnun kaldım. Power bank takılıyken de çalışması çok iyi. SOS modu hariç,bütün modların lümen değerleri istenildiği gibi azaltılıp,çoğaltılabiliyor. Pili söküp taktıktan sonra eski ayarlarına geri dönüyor.
Gidon bağlantısı,kaska takma aparatı,uzaktan kumanda kablosu ve usb şarj kablosu ile birlikte geliyor. Şarj ederken,kendi USB kablosunu kullanmak daha sağlıklı çünkü ucun etrafındaki plastik bölüm ,farın üstündeki usb yuvasına tam olarak oturuyor. USB soketi sağa sola oynamadığı için zarar görmüyor.
İçindeki pili çıkartıp powerbanka bağlayınca da çalışıyor.

Bir diğer fenerim nebo arc250.
Çift ışıklı.
Üstte 2 kademeli 250 lümen spot ışık. Altta 115 lümen cob ışık mevcut. Cob kısımda gece gündüz modu ve düşük yüksek sabit konumu var. 3 adet değişebilir kalem pil ile çalışıyor. Gayet pratik. Su geçirmez aynı zamanda. Hem spot ve aynı zamanda cob kullanılabiliyor. 250+115 lümen tatmin edici bir aydınlatma sağlıyor.çok pratik ve kullanışlı. Özellikle cob ışık bisiklet Ön kısmında cok geniş bir aydınlatma sağlıyor. Bu çok avantajlı bence. Spot ise 20 m. ye kadar yeterli bence. Tam karanlık yollarda son derece başarılı.
Hobix.com.tr
Ben bu siteden almıştım. Hatta benden kaynaklı bir sorun olmuştu birebir değişim yaptılar, ilgili ve saygılı yaklaşımları var.

@Xc750 farklı farlar ile karşılaştırma fırsatınız oldu mu? Görünürlük için iyi olduğunu düşünüyorum ancak hızlı giderken ön tarafı aydınlatma konusunda da iyi midir ?

Bugün itibariyle Eastpower 900 çöp oldu. 3. arıza olarak düğmenin altındaki pcb karttaki kablo bağlantı soketi koptu. O ayaklı soketin ayakları çok sık ve ince,elle lehim yapmak imkansız gibi duruyor. Teknik servisteki arkadaşım uğraşmak için eve götürdü ama çok bir umut yok. Çok fazla hard core kullanıma dayanmıyor demek ki.

• İnanılmaz
Tepkiler: necmeddin
Canınız sağ olsun Burak bey. Ben yorumlara bakarak havana 1000 lümen sipariş ettim. Yarın elime ulaşır diye düşünüyorum. Denedikten sonra ben de yorumlarımı paylaşacağım.

• Beğen
Tepkiler: Burak Altaç
@makaram Birkaç gündür ürünü kullanıyorum. Aliexpressten zamanında aldığım 16-17 dolarlık ürün kadar şiddetli bir aydınlatması yok. Sokak lambaları altında ışığı belli oluyor ama net bir ekstra aydınlatma yapamıyor. Zifiri karanlıkta düşük modu da iş görüyor. Ama üzerinde yazdığı gibi 1000 lümen olduğunu düşünmüyorum 400 lümen civarıdır altı var üstü yok. Şarj konusunda şarj olurken ışık veriyor henüz ilk şarjından sonrasını bitiremedim. Kutudan gelen şarjını bitirmek için açık bıraktığımda şarj azaldıkça parlaklık da azaldı. Bir süre idare eder ama çok memnun olamadım açıkcası.
Kullanım sonrası edit.
Yaklaşık 3 saat civarı şarjı gitti. Sonrasında kırmızıya döndü ve maksimum 20 dk daha dayandı. Kırmızıya dönünce parlaklık çok azalıyor ve giderek cılızlaşıyor. Anlamadığım bir biçimde kamerada daha fazla aydınlık çıkıyor ışığın aydınlattığı bölgelerde.

Dosyalar

• P_20200912_010318_vHDR_On.jpg
    P_20200912_010318_vHDR_On.jpg
    2 MB · Okunma: 36
  • P_20200912_010313_vHDR_On.jpg
    P_20200912_010313_vHDR_On.jpg
    2,2 MB · Okunma: 36
  • P_20200912_010050_vHDR_On.jpg
    P_20200912_010050_vHDR_On.jpg
    1,4 MB · Okunma: 36
  • P_20200912_005207_vHDR_On.jpg
    P_20200912_005207_vHDR_On.jpg
    2,1 MB · Okunma: 36
  • P_20200912_010329_vHDR_On.jpg
    P_20200912_010329_vHDR_On.jpg
    1,4 MB · Okunma: 34
  • P_20200912_010120_p.jpg
    P_20200912_010120_p.jpg
    680 KB · Okunma: 26
Son düzenleme:
AliExpress'ten alabileceğim pilli ön far tavsiyesi olan var mıdır? 5 senedir kullandığım 120 lümen ön farımın ledi bozuldu. Özellikle pilli istiyorum çünkü ucuz ürünlerde şarjlı pil kalitesinden daha önce memnun kalmadım.

Geri