Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ön far tavsiyesi

Eastpower 900 tekrar bozuldu. Dün akşam gayet güzel çalıştı,eve gelince kapattım. Bu akşam çalıştırayım dedim ama bir baktım ki hiç bir hareket yok. Bu akşam ki sürüşte yine lehimi falan koptun herhalde. Yarın iş yerinde söküp bakacağım.

Scudo
@Ekincan33 600 lümen olunca biraz büyük oluyor tabi. Ama takıp çıkarması çok kolay. 400 lümen çok ufak ve hafifti. Anladığım kadarıyla siz biraz daha kuvvetli ışık tarafından yana kullandınız tercihinizi.

Eastpower 900 tekrar bozuldu. Dün akşam gayet güzel çalıştı,eve gelince kapattım. Bu akşam çalıştırayım dedim ama bir baktım ki hiç bir hareket yok. Bu akşam ki sürüşte yine lehimi falan koptun herhalde. Yarın iş yerinde söküp bakacağım.
Hocam garantiye gönderseniz aldığınız firmaya ?

Hocam garantiye gönderseniz aldığınız firmaya ?
Daha önce de oldu,lehimi atmıştı. Söküp,lehim attım.
Uysal Bisiklet'ten N11 üzerinden almıştım. Büyük ihtimalle, kullanıcı hatası deyip,geçerlerdi,o nedenle kendim tamir ettim.
Çok pahalı olsa da ,tünelin ucunda Moon Meteor Vortex Pro 1100 Lümen gözüküyor gibi bana :)

@Burak Altaç o kadar yüksek ışık gücüne ihtiyacınız oluyor mu?

@Burak Altaç o kadar yüksek ışık gücüne ihtiyacınız oluyor mu?
1 kere Rumeli Fenerinden gelirken,o ışık gücü baya işime yaradı. Bu gibi aksesuarları bir kere alıp,en iyisini almak taraftarıyım her zaman.

• Beğen
Tepkiler: TafLan ve Myali
@Burak Altaç aynen katılıyorum. Ama 400 ve 600 lümenlik modelleri de çok iyi ve yarı fiyatına. O nedenle sordum.

@Yldrm07 Wiggle'da baya bir indirim varmış. Yarınki tamir sonucuna göre bakacağım artık.
Dua edin de Eastpower'ı tamir edebileyim. Eğer tamir edemezsem,ben bu fardan alırım gibime geliyor :)
Aslında fiyatı makul ama bizim döviz kuru rezalet.:mad:

Son düzenleme:
(link)
Böyle bir set ilgimi çekti aydınlatması için ne kadar mantıklı olur bilemedim.

Eastpower'ı bir tek lehimler tekrar hayata döndürdüm ama sanırım bir tane de Moon Meteor Vortex Pro 1100 lümen alacağım.

knog pwr road 600 siparişi verdim kullanan varmı ürünü hiç? yorum yapabilecek

Dünkü siparişimi bugün teslim aldım. Akşam deneyip gözlemlerimi yazacağım.
239064 dosyayı görüntüle
Dün akşam deneme fırsatım oldu. Çevreyolunda sürdüğüm için şehir ışıkları ile yol aydınlatılmıştı. Yolda sürdüğüm süre boyunca gündüz çakarı kullandım. Gayet farkedilebilir duruma getirdi. Deneme amaçlı zifiri karanlık bir yola girdim ve maksimum güçte açtım ışığı, daha önce kullandığım farlara göre dar ama kuvvetliydi. 30-35km hızlarda önünüze çıkan engeli fark ettirir. Daha yüksek hızlarda yeterli olmayabilir. Fiyat araştırması yapmadığım için diğer farlarla kıyaslayamayacağım.

Birkaç gün önce bisikletçiden aldığım Zozo 7028 şarjlı ön far.

Yüksek Işık Modu:

Zozo 7028- Yüksek Işık.jpg

Düşük Işık Modu:

Zozo 7028- Düşük Işık.jpg

• Beğen
Tepkiler: Upper Architect
Eastpower'ı bir tek lehimler tekrar hayata döndürdüm ama sanırım bir tane de Moon Meteor Vortex Pro 1100 lümen alacağım.
Wiggle da sepete atmistim ben de bir tane cok iyiydi gerçekten fiyati ama cumartesi aksami diger siparisleri netlestirirken stokta kalmadigini farkettim. Umarim siz almissinizdir 🙃

@Bıyıkov Ben de Cuma akşamı alayım dedim,sepete attım. Sonra fark ettim ki cüzdanımı bodrum katta bisiklette unutmuşum. Cumartesi sabah iş yerinde gidince alırım dedim ama kalmamıştı maalesef. 30 dolara moon vortex pro kaçtı gitti..

Geri