Burak Altaç
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.964
- İsim
- Burak Altaç
- Başlangıç
- 1995—96
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Teşekkürler. Doğa bisikletten 600lümenliği sipariş ettim.@Ekincan33 moon meteor
Hocam garantiye gönderseniz aldığınız firmaya ?Eastpower 900 tekrar bozuldu. Dün akşam gayet güzel çalıştı,eve gelince kapattım. Bu akşam çalıştırayım dedim ama bir baktım ki hiç bir hareket yok. Bu akşam ki sürüşte yine lehimi falan koptun herhalde. Yarın iş yerinde söküp bakacağım.
Daha önce de oldu,lehimi atmıştı. Söküp,lehim attım.Hocam garantiye gönderseniz aldığınız firmaya ?
1 kere Rumeli Fenerinden gelirken,o ışık gücü baya işime yaradı. Bu gibi aksesuarları bir kere alıp,en iyisini almak taraftarıyım her zaman.@Burak Altaç o kadar yüksek ışık gücüne ihtiyacınız oluyor mu?
Dün akşam deneme fırsatım oldu. Çevreyolunda sürdüğüm için şehir ışıkları ile yol aydınlatılmıştı. Yolda sürdüğüm süre boyunca gündüz çakarı kullandım. Gayet farkedilebilir duruma getirdi. Deneme amaçlı zifiri karanlık bir yola girdim ve maksimum güçte açtım ışığı, daha önce kullandığım farlara göre dar ama kuvvetliydi. 30-35km hızlarda önünüze çıkan engeli fark ettirir. Daha yüksek hızlarda yeterli olmayabilir. Fiyat araştırması yapmadığım için diğer farlarla kıyaslayamayacağım.Dünkü siparişimi bugün teslim aldım. Akşam deneyip gözlemlerimi yazacağım.
239064 dosyayı görüntüle
Wiggle da sepete atmistim ben de bir tane cok iyiydi gerçekten fiyati ama cumartesi aksami diger siparisleri netlestirirken stokta kalmadigini farkettim. Umarim siz almissinizdir 🙃Eastpower'ı bir tek lehimler tekrar hayata döndürdüm ama sanırım bir tane de Moon Meteor Vortex Pro 1100 lümen alacağım.
kaliteli bir ürünmü sizce?Birkaç gün önce bisikletçiden aldığım Zozo 7028 şarjlı ön far.
Yüksek Işık Modu:
239174 dosyayı görüntüle
Düşük Işık Modu:
239175 dosyayı görüntüle