Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ön far tavsiyesi

Scudo
Eastpower 900 fiyat / performans olarak çok iyi çıktı bence. Tabii şunu da ekleyelim ; 1 - 2 yıl kullanım sonucunda pil performansı hala nasıl gidiyor yine yorumlarız nasipse. Ancak pil dediğimiz şey aslında hepsinde aşağı yukarı aynı eğer Varta veya muadil kaliteli kullanmıyorlarsa. En kötü durumda aynı boyut ve değerlerdeki şarjlı pillerle değiştirilip devam edilebilir .

Uysal Bisiklet'ten aldığım Eastpower 900 lümen bugün geldi,daha doğrusu ben gidip şubeden aldım. Ben almasam Sürat Kargo sayesinde Pazartesi gününe kalırdı. Yine de bu kadar hızlı şekilde teslimat şubesine gelmesi bile mucize. (Sürat Kargo pişmanlıktır,zulümdür)
Ürünün şarjı %100 dolu olarak geldi. Malzeme kalitesi iyi. Elinize alınca sağlam hissettiriyor. Bir kaç gün gece sürüşü yapamam ama odada ışığı kapatıp denediğim de baya hoşuma gitti. Ülke şartlarında 220 liranın hakkını veriyor. Yoksa en fazla 30-40 liraya alınabilmesi gereken bir ürün.
Aynı gün Delta Bisiklet'ten verdiğim Topeak ürünlerinden ise hiç ses seda yok. Whatsapp hattına cevap da vermiyorlar..

Eastpower güçlü, performanslı bir ışık ama ne kadar uzun ömürlü olur hep birlikte görecez. Benim anlamadığım modlar arasında geçerken birinde şarj 100 iken diğerinde 50 olabiliyor. Şarj konusunda ölümünün doğru olduğunu bilemiyorum.

ben de uysal bisikletten Eastpower siparişi verdim ama pişman oldum, firma ne siparişi görebiliyor ne kargo takip numarası veriyor.Kargoya verildi diyor ama sürat kargo da böyle bir kargo yok diyor.Uysal ile bu tarz bir sıkıntı yaşayan oldu mu ?

ben de uysal bisikletten Eastpower siparişi verdim ama pişman oldum, firma ne siparişi görebiliyor ne kargo takip numarası veriyor.Kargoya verildi diyor ama sürat kargo da böyle bir kargo yok diyor.Uysal ile bu tarz bir sıkıntı yaşayan oldu mu ?

Uysal bisikletten sipariş verdiğimde 2 tane gözüken ruble , ellerinde 1 tane kalmış. Sistemsel hata yani. Kendileri ücret farkı almadan bir üst modelini gönderdiler. Telefonda bilgilendirme yaptılar. Kendilerine ulaşır ve durumu izah ederseniz yardımcı olacaklarına inanıyorum. Yazdıklarınızdan n11'den değil de kendi sitelerinden sipariş verdiğinizi anladım. Doğru mudur ?

@Tolga Özdemir evet kendi sitelerinden aldım, iki gün aradım takip numarası alabilir miyim diye, çünkü sürat kargo problemli herkesin bildiği gibi, günlerce beklememek için gidip şubeden alırım diye ama bi takip numarası vermediler sisteme gircez dediler ve bu akşam sonunda mail olarak geldi.

Aksaklık tabi ki olabilir ama ilginç olan konuşmalarıydı sanki hiç öyle bir sipariş yokmuş veya sisteme gireriz bir ara gibi laflarıydı.

Ben de n11 üzerinden uysal bisikletten aldım. 2 günde elime geldi. Bolu'da ben sürat kargonun çalışmasını çok beğeniyorum şahsen.

Ben L2 ledli aliexpress fenerlerinden kullanıyorum. Bir adet 18650 pil ile çalışıyor. Fazla fazla yetiyor. Bunun bir tık üstü v6 ledli modeller. Ama L2 fazlasıyla iş görüyor çok samimi söylüyorum.

Eastpower 900 lümeni bu akşam sürüşte ilk defa kullandım. Ürün gerçek çok iyi aydınlatıyor. Hızlı çakar modu çok iyi dikkat çekiyor ama bence 2 tane sorun yaratıyor.
1. Far iyice yere doğru bakmazsa, önden giden ya da karşıdan gelen araçlar haklı olarak rahatsız olur.
2. Özellikle az ışıklı yolda, bisikleti süren kişinin gözünü çok yoruyor ve aşırı hızlı çakması yoldaki detayların algılanmasını engelliyor.
Şahsi deneyimime göre bence en idaeli, yoldaki aydınlatma seviyesine uygun olarak sabit modda yanması ya da yavaş yavaş yanan SOS modunda kullanmak.

Hepsiburada üzerinden Havana 1000lümen far sipariş etmiştim bugün geldi ve akşam pedallarken deneyimleme şansı buldum.
Gidon bağlantısı çok kolay çok fazla çukurlu yola girip çıktım bana mısın demedi yerinden bile oynamadı. Bunu da gidon bağlantısı için kutu içerisinse gelen kavuçuk malzeme ile sağladıklarını düşünüyorum.
Malzeme suya karşı dayanıklı. Ayrıca içerisinde mikro usb kablo da geliyor kalitesini beğendim.
Gidon bağlantısında sağa - sola oynatma özelliği de var.
Aydınlatması fazlasıyla yeterli. Geceyi gün ediyor.Üç adet güç modu var. Parlak, orta ve pırpır modu. Özellikle pırpır modunda (yanıp sönen ışık) yola atlayacak sürücüleri tek hamleyle durdurabildim. Kutudan çıktığı gibi kullandım şarjı ne kadar doluydu bilmiyorum ama 2 saat sorunsuz çalıştı sonrasında açma kapama tuşu kırmızıya döndü ve bir süre sonra kapandı. Çok memnun kaldım alacaklara tavsiye ederim.20200716_213703.jpg

merhaba bende n11 den 3x T6 led fener aldım 130 tl'ye harici powerbank ile çalışıyor çakar modunun yavaş olması hem insanların gözlerini rahatsız etmiyor hemde kuvvetli olması da fark ettiriyor bence gidiş yönümüzden gelen yayaları da düşünmemiz gerek bizimle bağlantısı olmayan ama gözlerini kapatan insanları zorda bırakmamamız gerekir.Ben dediğim feneri çok beğendim ışık gücü 12.000 demesi hurafe ama 500-600 lumen değerinde olduğunu düşünüyorum.3x-T6-LED-USB-7500Lm-Başkanı-ön-bisiklet-Işık-Bisiklet-Lambası-Torch-Far-4-modları-full.jpg

@birgariperay hocam fenerden memnun musun kaç saat gidiyor şarzı ben ya havana alacam ya da plus plf6207 diye satılanlardan

Turcuların haricinde bu kadar yüksek lümen bana saçma geliyor. 😒

@Wéndigo23 Hocam ziyadesiyle memnun kaldım. En parlak ışıkta 3 saat yanıyor bir düşük modda 4 saati geçiyor. Güzel yanı powerbank'ten şarj olurken de fenerin çalışıyor olması. Çoğu zaman gidon çantasına salladığım powerbank'i fenere bağlayıveriyorum saatlerce işimi görüyor. Tavsiye ederim.

@Wéndigo23 Hocam ziyadesiyle memnun kaldım. En parlak ışıkta 3 saat yanıyor bir düşük modda 4 saati geçiyor. Güzel yanı powerbank'ten şarj olurken de fenerin çalışıyor olması. Çoğu zaman gidon çantasına salladığım powerbank'i fenere bağlayıveriyorum saatlerce işimi görüyor. Tavsiye ederim.
Tavsiyeniz aklıma yattı, sipariş ettim ben de HB'dan, bugün yarın elimde olur.

Decathlon'dan satın aldığım ışık vardı, genel olarak memnunum ama şarj sırasında yanmaması en büyük eksisiydi. İsterse 10 saat çalışsın, ne zaman nerede söneceğini bilmeden devam etmek mantıksız.

Amazon'dan da küçük boyutlu bir powerbank sipariş ettim 2 girişli, hem telefonu hem ışığı gerektiğinde aynı anda şarj ederim diye. İşimi görecek gibi.
(link)

İşin ilginci ışık HB'da 109 lira Amazon'da 159, aynı powerbank Amazon'da 105 lira, HB'da 129. İkisini farklı yerden sipariş ettim ben de fiyat farklarından dolayı. Üşenmeyip 5 dk fiyat araştırması yapmak lazım internetten alış-veriş yaparken. Bayağı fark ediyor.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@Robinson Crusoe Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. Aynı kasayı kullanıp farklı marka etiketli birçok ürün var piyasada. Biraz araştırma yapıp almak mantıklı oluyor katılıyorum.

Havana 1000 modeli ile eastpower 900 modelinin ikisini de deneyimliyen oldu mu acaba ? Şehir içinde hiç ihtiyacım olmuyor fakat arazide sürüş yaptığım zaman ortam baya bir karanlık oluyor resimdeki ürünü bir kaç yıl önce almıştım fakat yeterli aydınlatma sağlamıyor ayrıca gözümü de yanıltıyor gece.AF6D1A14-9133-4F7F-9E2E-8D0E6D014271.png

@fensinn East power 900 bildiğin araç ışığı gibi. Aynı zamanda oynar başlığıyla arazide tarama yap çok güçlü. Tek sıkıntısı şarz esnasında yanmaması. Yanı şarjı bitince dolmasını bekleyeceksin.

• Beğen
Tepkiler: fensinn
Geri