@mehmetsunu abi hem şarj olup hem aydınlatma yapabiliyor mu merak ettim. Kullandıktan sonra bilgi verirsin. East power 900 iyi ama şarj esnasında yanmıyor tek kötü tarafı bu. Hayırlı uğurlu olsun bakalım.
Sana neco diyebilirmiyim necmettin. Elimize aldık farı. Ben artık yaşlı adamım eriniyorum öyle kutu açılımı işlerinden o nedenle fotosuz direkt konuya giriyorum.
Moon meteor 600 lümenin maliyeti 228 tl oldu. Ambalajı sonra klavuzu iyi. Yalnız şöyle bir şey var erdoğanlar bisiklette kutunun içinde olduğu söylenegelen kask braketi denilen cisim klavuzunda opsiyonel olduğu söyleniyor. Açılımı yaptığımda şapkadan tavşan çıkaran sihirbaz gibi belki çıkar diye başaşağı salladım.
Farın kasası sağlam alü kasa. Artık plastik olacak da değil. Bir diğer artısı şarj olurken farın yanıyor oluşu. Uzun gece yolculuğunda powerbanki takıp far açık yolculuk edebilirsiniz. Diğer olumlu nokta pilin değiştirilebilir oluşu. Buna uzun süre ihtiyac olmayacak sanırım. Bellide olmaz belkide adamlar batarya ya güvenemediklerinden çıkarılabilir pil tercih etmişlerdir. Bunu zaman gösterecek.
Geldik zurnanın kırmızı deliğine. 600 lümen yazıyor. Bir önceki farım niteriderde 350 lümen gücü görmemiş olsam kolayca inanacaktım. Ha yeterli aydınlatmayı sunuyormu. Eğer kör karanlık bir ormanda ıslık yerine farın aydınlatmasına güveniyorsanız bu ışık gücü yeterli değil. Bunun haricinde şehir ortamında pekala yeterli ama 600 den ziyade 300 gibi ışıtıyor.
Tasarım olarak hoşuma gitti yan ölü bölgeleri, bisikletin hemen önünü çok iyi aydınlatması diğer artıları. Işık yana geniş bir açıyla dağılıyor.
Bisiklete bağlanacak plastik parçayı ben yeterli esneklik te bulmadım. Far küçük ve hafif avuç içine sığıyor.
Bu ürün bir F/P ürünümü evet bence öyle. Piyasada ki diğer farlarla karşılaştıracak olursak bu fiyata sundukları özellikleri bakımından bence fayda maliyet çizgisinin ötesine geçiyor.