Evet yeni bir hikayede başbaşayız. Bundan yaklaşık 9 ay önce sevgili
@Semih Cavdar ın başlattığı hikaye 24 haziranda mutlu sonla sonuçlandı. Ancak fırsat bulup yazabildim. Yeni bir bisiklet arayışım uzun zamandır vardı elimdeki bisiklet satılmadan yeni maceraya girmek istemediğimden elimdeki hikayesine daha önceden aşina olduğunuz Giant ın satılmasını bekledim. Giant bisiklet satılınca ve Semih ten ben sana izine gelirken bisiklet getiririm mükemmel teklifinden sonra arayışa başladık. Norveç ikinci el sitesini altüst ederken yine Semih ten süper bir öneri geldi ön siparişle Orbea M30 i (2023 model) çok uygun bir fiyata alacaktık. Hemen işlemler yapıldı ve satıcının elinde 51 kadro stokta olduğundan bisiklet Semih'in eline ulaşmış oldu. Sonrasında sancılı bekleme süreci başladı. Bisikletin stok jantları çok ağır olduğu için ikinci el jant arayışına giriştik ve uyguna bulduğumuz Fulcrum 4DB jantlarla eski jantları upgrade ettik. Ağırlık kazancımız yaklaşık 800 gram oldu. Jantların renk uyumu da mükemmel oldu bisiklete. Geçen süre zarfında Semih i çok darladım Allah Razı Olsun kendisinden. Uçak biletine bisikleti işletme konusunda Norveç ayağında ufak bir kriz yaşasakta buradan telefon edip gerekli işlemleri yaptık. Gün geldi çattı sabah telefonumun çalmasına uyanmadım ama telefonu elime alınca Semih in aramış olduğunu gördüm tekrar geri döndüğümde havaalında bisikleti işletmediğimiz için bisikleti uçağa bindiremeyeceklerini geri götürmesi gerektiğini söylediklerini söyledi. Benim dizlerimin bağı çözüldü yatağın üstüne yığılıp kalmışım. Sonradan Semih in şakası olduğunu öğrendiğimde çok rahatladım. Havaalanında Semih i karşılamaya gittim bisiklet çantası araca sığmadığından iki araç gittik ve ben kavuştuğum bisikletimden tekrar ayrılmak zorunda kaldım. Ben Semih le Bursa yolunu tutarken bisikletim evime doğru yol almaya başladı. Geceyarısı Bursa dan döndüğümde heyecanla bisiklet çantasını açtım.
306943 dosyayı görüntüle
306944 dosyayı görüntüle
İlk kurulumdan kareler.
306945 dosyayı görüntüle
İnce ayarlar için ufak bir sürüş.
306946 dosyayı görüntüle306947 dosyayı görüntüle
İlk ve ikinci sürüşten kareler. İkinci karemizde ayrı bir macera içeriyor bisikleti aldıktan sonra Semih le sürüş yapalım diye sabahın 04:30 da yola çıkıp Bursa ya gittik kuzenin eşiyle. Sabah 07:00 de başlayan yağmur saat 13:00 a kadar sürünce bizim sürüş yalan oldu ama süper bir sohbet yapmış olduk. Forumdan
@_Madmexx _ te aramıza katılınca süper bir sohbet döndü aramızda. Bu arada vesileyle kendilerini bu süreçte biraz fazla darladığım öncelikle
@Semih Cavdar a sonrasında
@_Madmexx _ @haruncoskun @ucgokhan a ve diğer arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim. Bu arada bu kadar anlatmışken biraz da bisikletin özelliklerine değinelim. Bisiklet 2 x 12 Shimano 105 Di2 vites sistemine sahip, yeni yükseltme ile jantları Fulcrum 4DB oldu. Lastikleri Gp4000 ile değiştirdim. Benden şimdilik bu kadar.
306948 dosyayı görüntüle306949 dosyayı görüntüle
Yağmurlu Bursa maceramızdan kareler. Tabiri yerindeyse bisikleti ıslattık.