Hayırlı olsun. Ben çok çektim o işten.T47 Praxis works orta gobek rulman degisimi nasil yapabiliriz?
Ercan abi benim bisiklette de stok olarak parxis ayna kol geldi. 10.000 km ye yakın bir süre sonra ben aynakolu göbek yaprak demeden dağıttım. En sonunda çözümü shimano aynakol alıp onu takmakta buldum. Tabi shimano praxis göbeğe olmadığı için sram ın bir göbek aparatını göbeğe çaktırıp daha sonrasında onun üzerine shimano aynakol takımı yaptırdım. Shimanoya geçtikten sonra sanki farklı bir bisiklete binmiş gibi oldum. Göbeğe aparat çaktırıp shimano aynakol kullanmanı öneririm.T47 Praxis works orta gobek rulman degisimi nasil yapabiliriz?
Rulman yerindeyken parmağımla çevirirken çok hafif bir şekilde prüzlü gibi dönüyordu sağ rulman(sanki kuru gressiz gibi), soldaki çok güzel pürüzsüz bir şekilde dönüyordu. Bu yüzden değiştirmek iyi olur dedim çünkü bir kazaya sebebiyet verebileceğini düşündüm. Ama rampa çıkarken bir tıkırtı var onu çözemedim. Büyük ihtimal gidon expansion plug dan geliyor. Neyse şu günlerde doğru dürüst binemiyorum zaten yağmur soğuk rüzgarımızda hiç eksik olmuyor zaten. İyi günler dilerim@gungor17 Rulmanları açıp içine gres mi eklediniz? Açıkcası göbeğin nasıl bir problemi var pek aklımca canlandıramadım şu an. Boşluk mu vardı yoksa düzgün dönmüyor muydu? Bu rulman dediğimiz şey de öyle kolay problem çıkaracak türden birşey değil. Neyse hallettiyseniz sorun yok.
Balata spreyle temizledik eski gres aktı yeni gres koyuduk kapattık. Göbekte boşluk yoktu.@gungor17 Rulmanları açıp içine gres mi eklediniz? Açıkcası göbeğin nasıl bir problemi var pek aklımca canlandıramadım şu an. Boşluk mu vardı yoksa düzgün dönmüyor muydu? Bu rulman dediğimiz şey de öyle kolay problem çıkaracak türden birşey değil. Neyse hallettiyseniz sorun yok.
Balata spreyle temizledik eski gres aktı yeni gres koyuduk kapattık. Göbekte boşluk yoktu.
şu günlerde doğru dürüst binemiyorum zaten yağmur soğuk rüzgarımızda hiç eksik olmuyor zaten. İyi günler dilerim
Aklıma "şunu biraz küçük yap küçük, insan yiyecek bunu" geldiSelam forum. Şu (link) nerede bulurum? Aynakol sürekli zincir atıyor yaprak biraz kadroya yaklaşmalı. Bendeki fazla uzun geldi. Oksijenli egzotermik borum olmadığı için kısaltamadım.