Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

Scudo
Steam indirimiyle pubg,tomb raider 2013 ve the witcher 2 yi de aldım

• Beğen
Tepkiler: emre64
Ben Euro Truck Simulator almayı düşünüyorum ama çok kararsızım. Bir de bu oyunda kararsız kaldım:

(link)

Rustta indirime girmiş ya, insanın aklı karışıyor. Şuan Steam'da kastığım 15 liram var ne seçsem bilemiyorum :D

Bende de 10 lira var ama bu sene kendimi tutacağım. 20 liradan fazla harcamayacağım :D

@Ilter Elmas
Malesef hiç oynamadım da burada çok seven arkadaşlar mevcuttu görünce cevap yazarlar kesin :)

@Ahmet Bilge Kaan AKIN rustta 1000 saati biraz geçik bi süre oynadım takımınız yoksa solo-duo-trio serverlar yada sadece solo serverlara girmenizi özellikle de yabancı serverlarda oynamanızı tavsiye ederim. Ekip olursa daha iyi oluyor misal ben 11'de çıkardım birisi gelirdi 11'den öğlen 11'e kadar oyun oynardı. Eşya kaybederdi ama yerine eşyayı da koyardı bizim ekip 12 kişiydi anında şato gibi ev yapıyorduk. Kalabalıktan dolayı malzeme sıkıntısı oluyordu ama herkes eline balta kazma ne lazımsa alıp 5 dk çıkıyordu her şey tamamlanıyordu.
@Ilter Elmas ben oyunu ilk aldığımda going east dlcsi ile birlikte almıştım. Daha sonra bir kaç DLC (indirimli iken) ve İskandinavya DLC'sini almıştım. Fransa-İtalya ve yeni gelecek olan Baltık Ülkeleri DLC'sini almak isterim. Çünkü haritada girmediğim yol yok kadar oldu. Singelda yama veya atölyeden ekler ile haritalar oluyr fakat online geçmek istediğinizde oyunun orjinal hali olan bir save dosyanız olması gerekiyor. Örneğin 200 saat yama ile oynadım dur bir multi gireyim dediğinde o 200 saate kastıklarını multide unut oluyor.
DLC alıp almamak sana bağlı. Biz arkadaş ile oynuyoruz kendisi İsveç'e geçemiyor çünkü dlcsi yok. :D Bazı etkinliklerde dlc isteyebiliyor misal baltık etkinliğinde iskandinav ülkelerinden yük alıyordunuz.
Kendi adıma 3 tane ülke ve Scania aksesuar DLC'sini istiyorum fakat fiyatları pek makul değil.

Dosyalar

• 20160515180154_1.jpg
    20160515180154_1.jpg
    155,8 KB · Okunma: 12
  • 20161218175236_1.jpg
    20161218175236_1.jpg
    157,5 KB · Okunma: 12
  • 20180406152234_1.jpg
    20180406152234_1.jpg
    78,8 KB · Okunma: 12
  • Beğen
Tepkiler: Ilter Elmas
Asetto Corsa 16tl
The Forest 21tl
Spintires: MudRunner 65tl'ye düşmüş fiyatları hangisini önerirsiniz?

@Cyclinq
The Forest'i bitirdim arkadaşımla. İyi güzel oyun yani merak uyandırıyor görevlerini falan yaparken de biraz güçlendikten sonra karşında düşman duramıyor, bir de oyun şakkadanak bitince öyle bina dikmekten öte bi şey yapılamıyor malesef.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN aynen bende single modunda bina üzerine master yapma seviyelerine ulaşmıştım ki deli dana gibi koşan bir tavşan kütük taşıma araçlarıma çarptıkça tomruklar fırlayıp fırlayıp suyun derinliklerine gömülünce " böyle buga hataya" diye başlayıp kaldırmıştım. Galiba TheForest'ta tam sürümü geçti belki düzelmiştir.
@Cyclinq Spintires'in birincisi 4 kişi grup olarak oynayıp yama paketli haritalarda saatler süren tomruk taşıma ile yapıyorduk eğlenceli oluyor. Bence firma Mud Runner 'ı çıkarıd bakın biz daha buradayız yapabiliyoruz demek istediler ama tam anlamı ile beceremediler. Kabin içi görüntü falan baştan savma yapılmış diyorlardı. Önceki oyuna ek olarak çok ahım şahım bir şeyte yok gibi duruyor. (link) adresine bakabilirsin detaylar için.
Asetto Corsa galiba corsa'dan dolayı sürekli aklıma opel corsa geliyor. Ben pist yarışlarını pek seven birisi değilim. ama videolarına baktığımda oyun bence güzel burada biraz da sana kalmış bir seçin ne istiyorsun bu çok önemli.

@MakRo bugün açtım laferrari'yi ama biraz hayal kırıklığı yaşadım. Performans tuningten sonra en az bi 400 ile giderim derken 330-335km'de şişti. Benim circut tuning camaro bundan daha hızlı :D

Pubg güncelleme notlarını paylaşayım arkadaşlar. Oyunda çok yenilik ve düzeltme var. O sinir bozucu,kanser,lanet olası uçak sesinin düzeltilmesi bence en önemlisiydi :D :D

Öncelikle yeni map geldi, 45 liralık Dlc şeklinde :(

Karakter modelleri , araba ve silah kaplamaları optimize edildi.

PGI (PUBG Global Invitational ) için banner reklamlar binalara , bilbordlara , Erangel ve Miramar’daki varsayılan paraşüte eklendi. Yani her yerde Pubg tabelası göreceğiz :D :D

Kazanan oyuncuya ya da takıma zaferlerini kutlamaları için maç sona ermeden yaklaşık 8 saniye verilecek.
İzleyiciler de kazanan oyuncunun ya da takımın kutlamalarını izleyebilecek. (Kim kutluyor abi oyunun bitiminde oyun içinde :D :D)

Artık oyuna girerken harita seçmek yerine iki map grubundan birini seçeceksiniz.
Battle Royale grubunda Erangel ve Miramar olacak.Seçtiğiniz zaman rastgele birine gireceksiniz.
Şu anlık Mini Royale grubunda sadece Sanhok var.
İki grubu birden seçerseniz üç haritadan birine rastgele gireceksiniz.

Arkadaş listesi , liderlik sıralaması ve replay arayüzü geliştirildi/güncellendi.
Oyun içi mini harita geliştirildi.
Oyun içi mini harita artık büyütülebiliyor ( N tuşuna basarak).
Mavi Bölge’nin haritadaki görünürlüğü geliştirildi.Mavi bölge içindeki alanlar artık maviye boyandı.

Oyun başı uçak motoru sesi azaltıldı.
Suya girdiğinizde çıkan sesler azaltıldı.
Suya bir şey fırlattığınızda çıkan ses efektleri geliştirildi.
Bütün silah sesleri daha iyi kalite için yenilendi.

@Kunget evet maalesef öyle oyundaki araba mantığı biraz acayip misal. Bende bir Agera R modeli var stock hali ile 430'u gördüm 12xx level perf hali ile 380'lere çıkıyor. Bende circuit modelindeki en hızlı araç ferrari f40 ve murcielago var. Benim baktığım videolarda en hızlı dlcsiz circuit modeli nissan skyline r34 modeli,bentley falan var. DLC olsa drag grubunda da yine r34,yeni nesil camaro ve challenger modeli var. Şu perk olayı ile araç lvl sistemini gösteriyor. Ben bir arkadaşımda gördüm oyundaki kazanılan para ile almış hepsine vermiş :)
benimde ayarlı değil buna bakmam lazım bir.

Eğer 60. seviyeye ulaştıysan yarıyor sırf denemek için baktım oluyor. Sen indirim diyorsun :D Ben gibi binlerce kişi 40.yılda bedava aldı o kadar çok arkadaşıma dedim üşengeçliklerinden ellerini bile sürmediler. Aslında 40. yıl ücretsiz oyun verilenlerde herkes rainbow six bekliyordu ama gelmedi gelse efsane olurdu.

Şimdi The Crew 2'nin betasına başvurmuştum onu indiriyorum büyük ihtimal yarın 2. oyunu denemiş olurum. Özellikle uçak-araba-tekne geçişini merak ediyorum.

@MakRo yurdumda oynayabilicek olsam all units dlcsini alırım zaten ama yurtta internet pert olduğu için hiç girmiyorum o işe. Ek olarak oyunun bugün indirime girdiğini görünce uzun süre dlcsini almam :D Bende de dodge challenger, camaro, bentley, laferrari, mercedes var ama mübarek en hızlısı camaro :D fakat circutta araba baya kaslı bir görünüm aldı hoşuma gitti. Bir işe yarıyorsa ben yapayım onu. Şans eseri girip denk gelmiştim oraya ne olduğunu anlamadan sırayla dağıttım hepsine

• Beğen
Tepkiler: MakRo
The witcher 3 oynayanlara bi sorum olacak şimdi ben baronun karısını ve kızını buldum bana skelligede ciriyi bul dedi 16.seviye görev ve benim seviyem 8 ben napacam şimdi :D

@Yigittmo
13-14 levelde yapacak kadar güçlü olursun o görevi. O zamana kadar ikincil ve efsunger kontratlarından devam etmen gerekiyor :)

The Crew 2'yi indirdim ve biraz oyna fırsatım oldu. Önceki oyuna göre giriş görüntüsü ve müziği güzel olmuş. Oynanışı ile tam bir şey söyleyemem hem ekran kartım istenilen minimum istemin bir tık altında kaldığı için küçükte olsa donmalar oldu, hem de oyun betada olduğu için elbet bir düzeltmeler olacaktır diye düşünüyorum. Araç çeşidi önceki ile hemen hemen aynı gibi geldi. Street race, drag, hyper car ve drift seçeneği var. Örneğin sahne geçmek için "skip" seçeneğine ESC tuşuna basılı tutmanız gerekiyor yada farklı bir seçeneklerde de aynı oyunda standart ESC çıkıştır diye basıyorum meğerse B harfine koymuşlar. Önceki oyundaki atmosfer bana daha iyi geldi, belki bunda da iyidir daha iyi donanımlı bir bilgisayarda daha zevk verecektir. Unutmadan ekleyeyim oyuna ilk girişinizde sürücü seçebiliyorsunuz. 8 tane falan karakter var. Bunlarda fikir olması açısından çektiğim bir kaç resim. Ayrıca yarış içindeki ve normal sürüşteki araç hakimiyeti çok farklı.

Düzenleme : İlk gördüklerim sadece buz dağının görünen yüzüymüş. Bu sefer özellikle modifiye bölümün ve yarış sınıflandırmalarını güzel yapmışlar beğendim. Atmosfer çok açıcı değil demiştim ama galiba New York bölgesi öyle ben daha açık alanlı yerleri severim birinci oyundan zaten genelde Los Angeles ve Las Vegas bölgelerinde gezerim. Alacağınız aracı seçtikten sonra body kit dışında, jant seçme ve boyama, fren kaliper boyama, araç üzeri sticker vs., kabin içi renklendirme seçenekleri mevcut.
Ubisoftu bu oyununda dolayı bu sefer övdük övmesine de bizim için önemli olan sistem yetecek mi birde fiyat ne olacak ?
Test sürüşü yaptığım Koenigsegg Regera

Dosyalar

• The Crew 2 - Open Beta2018-6-23-15-36-8.jpg
    The Crew 2 - Open Beta2018-6-23-15-36-8.jpg
    60,7 KB · Okunma: 7
  • The Crew 2 - Open Beta2018-6-23-15-45-58.jpg
    The Crew 2 - Open Beta2018-6-23-15-45-58.jpg
    81 KB · Okunma: 7
  • The Crew 2 - Open Beta2018-6-23-15-50-33.jpg
    The Crew 2 - Open Beta2018-6-23-15-50-33.jpg
    78,7 KB · Okunma: 7
  • The Crew 2 - Open Beta2018-6-23-15-50-41.jpg
    The Crew 2 - Open Beta2018-6-23-15-50-41.jpg
    94,4 KB · Okunma: 8
  • The Crew 2 - Open Beta2018-6-23-16-44-50.jpg
    The Crew 2 - Open Beta2018-6-23-16-44-50.jpg
    80,2 KB · Okunma: 8
  • The Crew 2 - Open Beta2018-6-23-18-16-58.jpg
    The Crew 2 - Open Beta2018-6-23-18-16-58.jpg
    124,6 KB · Okunma: 4
  • The Crew 2 - Open Beta2018-6-23-18-31-52.jpg
    The Crew 2 - Open Beta2018-6-23-18-31-52.jpg
    86,3 KB · Okunma: 5
  • The Crew 2 - Open Beta2018-6-23-18-32-37.jpg
    The Crew 2 - Open Beta2018-6-23-18-32-37.jpg
    100,6 KB · Okunma: 5
  • The Crew 2 - Open Beta2018-6-23-18-33-39.jpg
    The Crew 2 - Open Beta2018-6-23-18-33-39.jpg
    84,5 KB · Okunma: 4
  • The Crew 2 - Open Beta2018-6-23-18-35-27.jpg
    The Crew 2 - Open Beta2018-6-23-18-35-27.jpg
    85,7 KB · Okunma: 5
  • The Crew 2 - Open Beta2018-6-23-18-39-40.jpg
    The Crew 2 - Open Beta2018-6-23-18-39-40.jpg
    79,7 KB · Okunma: 4
  • The Crew 2 - Open Beta2018-6-23-18-40-48.jpg
    The Crew 2 - Open Beta2018-6-23-18-40-48.jpg
    118,9 KB · Okunma: 5
@Ilter Elmas

Mutlaka al hocam :) Bu tür chill oyunları seviyorsan zaten bulunmaz nimet. O anki ruh haline göre hareketli veya yavaş şarkılar veyahut da podcast açıp birkaç saati iyi geçirebilirsin. Biraz oynadıktan sonra Fransa'yı da alırsın. Bu arada Going East ve Scandinavia ile al mutlaka :D

• Beğen
Tepkiler: Ilter Elmas
Geri