@Yigittmo Gwent kartlarının hepsini topla öncelikle. Dükkanlarda da satanlar var onlardan da kesin almalısın, parasını dert etme kontratlardan çok para kazanacaksın.
Bir yerden başka bir yere gitmeden önce görevleri tamamlamaya bak, her görevin solunda leveli yazıyor o levele yakın olsan da yapabilirsin.
Bir yerden başka bir yere gitme dememin sebebi misal bazı görevlerin süresi oluyor, ancak o süre konuşma içerisinde veriliyor. Mesela "akşam şurada buluşalım, şimdi gel beni koru" gibi. Eğer onları o sırada yapmazsan görevi başarısız olarak işaretliyor oyun (Ana görevler hariç. Bu dediğim İkinci görev diye geçen kısımdaki görevler).
Bir de ana görevleri kesinlikle yavaş yavaş yapmalısın. Bu aralar oynayınca aklıma geldi. Şimdi bazı ana görevleri de yaparken, ikinci görevlerin zamanı geçiyor, başarısız sayılıyor.
Çok güzel ikinci görevler var, onları yapmadan bitmesin oyun, bi daha yapamıyorsun malesef bi kere başarısız sayılınca.
Bir de öncelikle Yerden skillinin üçüncü kısmına kadar geliştirmeye bak derim. 3. kısmında Yerden seçili iken Q ya basılı tutunca etrafa saldıran elektrikli bi şey çıkıyor. Senden güçlü düşmanlara karşı çok büyük avantaj sağlıyor.
Bir de bazı dükkanlar harita satıyordu. Bu da dün aklıma geldi. Dükkanlara her zaman bak. Harita var ise kesin al, bir mekana gitmeden ışınlanmak için tabelalar haritalarla birlikte açılıyor. Skillege'nin oradaki dükkanda mevcut o haritalar. Ya da yukarısındaydı tam hatırlayamadım
En önemlisi seçimlerine dikkat et, iyilik yapacağım derken kötülük yapabiliyorsun. Veya etraftakiler seni kandırabiliyor . Ben genelde öldüre öldüre gidiyorum