Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

Scudo
Bir ara internet gitti ve internet olmadan Crew oynayamadım. Ben bunu yurtta nasıl oynayacam :aglyrmngaa::aglyrmngaa::aglyrmngaa::aglyrmngaa:

@Kunget
Single oyun değil mi yahu? NAsıl güzel oyun mu :D

Witcher 3 alsaydın oynardn :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN
Değilmiş internet olmadan girmiyor :D Şöyle bir sorun var şu an internete bağlı olmama rağmen uplay'e bağlanamadım ben seni de oyuna sokmam diyo. Delirdim kaç saattir ve çözüm de bulamadım. İade edicem desem 6 saat oynamışım

Sorun çözüldü. Yeğen internet yok diye giremeyince uplayi çevrim dışı yapmış ondan girememişim. Kafayı yedim ne zamandır

@Kunget maalesef The Crew'in kötü yanı internet olmadan oynama seçeneği yok. Direk olarak tahminimce kendi sunucularına girdiği için öyle oluyor. Ama online olmasına karşın sıfır lag oluyor yani en azından bende öyle bazen ışınlanan kişiler görüyorum. Bu polis kovalamaca paket görevleri var onlara katılın yanda bildirim geliyor. Eğer yapan kişi yada siz başlatmışsanız siz görevi tamamladığınız zaman 2 seçenk çıkıyor ya belirttiği arabayı vermek için 10 tane fragmentten sırası ile onu veriyor yada para ve hangi araç ile yarıştıysanız o araca ait parça veriyor. Benim şimdi ki etkinlik 10/1 LaFerrari var. Dünde Pagani Zonda R modelini aldım. Şansıma hep araba parçasını verdi. Şu görev 4:40'ta bitiyor.

@Kunget olabilir belirli sınıflar var circuit-street-perf-raid-dirt bunlar normal dlc gerektirmeyen. Birde dlc gerektiren drift-monster truck-drag-polis arabaları sınıfı var. Lvl kastıkça sırası ile onlar açılıyor. Oyuna girişte açılan pencerede awards bölümü var oradaki bazı görevleri yaptıkça plakalar açılıyor. Birde gizli yerlerde anten ve arabalar var. Birde 2010 dodge viper veriyor uplay puanı ile alıyorsun. Son olarak garajda bir yerde oyundaki tamircilerin sana özellik sunuyor puanla onu verdikçe arabalar için olan üst limit artıyor bende şuanda 1420 olması lazım F40 ile murcielago var.
araba yerlerinin resmini atarım buradan.

Dosyalar

• The Crew2018-6-18-11-4-51.jpg
    The Crew2018-6-18-11-4-51.jpg
    174,8 KB · Okunma: 3
  • The Crew2018-6-18-14-50-5.jpg
    The Crew2018-6-18-14-50-5.jpg
    113,5 KB · Okunma: 3
  • The Crew2018-6-18-14-50-32.jpg
    The Crew2018-6-18-14-50-32.jpg
    112,9 KB · Okunma: 3
Xbox 360 ve Xbox one s kullanan ve senelerdir de playstation kullanan biri olarak şunu belirtmek isterim ki; playstation unuzu satın yerine maddi durumunuz yeterliyse - ki şuanda Xbox x 1900-2000 TL - bandında gidin Xbox x alın, gerçek oyun zevkine varın. biz World of tank başta olmak üzere bir çok farklı oyunu online oynayan bir ekibiz, gerçekten muazzam bir konsol, hızlı ve güçlü :) güle güle sony playstation :) hoş geldin Microsoft Xbox one, one s ve Xbox x.

@MakRo oyunu daha çözemedim zaten :D yarıştan yarışa koşucam sanarken tek başıma polisten kaçıp duruyorum. Dediğin gibi online olmasına rağmen lag yok ama ben o adamın yanına gidince yarış teklif edemedikten sonra ne anladım onlineden. Amacı aynı haritada başkalarınında olduğunu göstermek sanırım sadece ya da arkadaşlar takılmak isteyenler için. Araba kartı ve parça işini geçen gün anca çözdüm şu an bir tane bentley kartım var. Geçenlerde de level atlayınca bir crew'e katılmamı söyledi sonrada para verdi. Bir araaba satıcı bayisinde indirime denk getirip mercedes aldım ama stock halde duruyor yükseltemedim. Sanırım seviyem yetmiyor :D çünkü araba için bütün şehirleri gezdim

Bim'e Steelseries Rival 110 mouse gelecekmiş.

(link)

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Başladık bakalım tavsiyelerinizi bekliyorum :)20180619_111111.jpg

Geçen Steam'de Quake Champions ücretsiz diye duydum indirip dün akşam denedim. 97 yılında sabahlara kadar 14" crt monitörde 33,6 kbps çevirmeli apache external modemim ile anet, raksnet serverlarında oynadığım Quake 2'den aldığım zevkin yanına bile yanaşamadı. Neerde o roket jumplar, railgun ile havada adam patlatmalar.. Sabah uykusuzluktan dersi ekerdim hey gidi :D Neyse arada Starcraft2 oynuyorum hala, varsa şekliniz multiye bekleriz. :cool: Büdüt: Niye quake1 yazdıysam ilk mesaja artık. 2 olacaktı :)

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@Yigittmo Gwent kartlarının hepsini topla öncelikle. Dükkanlarda da satanlar var onlardan da kesin almalısın, parasını dert etme kontratlardan çok para kazanacaksın.
Bir yerden başka bir yere gitmeden önce görevleri tamamlamaya bak, her görevin solunda leveli yazıyor o levele yakın olsan da yapabilirsin.
Bir yerden başka bir yere gitme dememin sebebi misal bazı görevlerin süresi oluyor, ancak o süre konuşma içerisinde veriliyor. Mesela "akşam şurada buluşalım, şimdi gel beni koru" gibi. Eğer onları o sırada yapmazsan görevi başarısız olarak işaretliyor oyun (Ana görevler hariç. Bu dediğim İkinci görev diye geçen kısımdaki görevler).
Bir de ana görevleri kesinlikle yavaş yavaş yapmalısın. Bu aralar oynayınca aklıma geldi. Şimdi bazı ana görevleri de yaparken, ikinci görevlerin zamanı geçiyor, başarısız sayılıyor.
Çok güzel ikinci görevler var, onları yapmadan bitmesin oyun, bi daha yapamıyorsun malesef bi kere başarısız sayılınca.

Bir de öncelikle Yerden skillinin üçüncü kısmına kadar geliştirmeye bak derim. 3. kısmında Yerden seçili iken Q ya basılı tutunca etrafa saldıran elektrikli bi şey çıkıyor. Senden güçlü düşmanlara karşı çok büyük avantaj sağlıyor.

Bir de bazı dükkanlar harita satıyordu. Bu da dün aklıma geldi. Dükkanlara her zaman bak. Harita var ise kesin al, bir mekana gitmeden ışınlanmak için tabelalar haritalarla birlikte açılıyor. Skillege'nin oradaki dükkanda mevcut o haritalar. Ya da yukarısındaydı tam hatırlayamadım :D

En önemlisi seçimlerine dikkat et, iyilik yapacağım derken kötülük yapabiliyorsun. Veya etraftakiler seni kandırabiliyor . Ben genelde öldüre öldüre gidiyorum :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN
Tamamdır çok teşekkür ederim :)

Ömrüm oyunlarda geçiyor diyen buna baksın. (link)
Bir de kablolu modelinde güzel indirim var haberiniz olsun

Bana da hafif tombalak ve uygun fiyatlı bir mouse önerebilicek var mı?

@Yigittmo Bir de unutmadan yazayım, haritada ünlem şeklinde görünen görevler mevcut. O görevleri görünce yap, çoğu çok kısa sürüyor. Bazıları da efsunger kontratı ya da ikinci görevlere atılıyor.

Oyundaki görevleri yaparak bitirin arkadaşlar, tadı damağınızda kalır yoksa :D :D

Witcher 3 e yeni başlayan arkadaşlara bir ipucu vereyim.

Arkadaşlar Simya kısmında yaptığınız iksirleri bir defaya mahsus yapıyorsunuz. Daha doğrusu tekrar tekrar yapmak zorunda değilsiniz. İstediğiniz kadar kullanın. Kısa bir meditasyon yaptıktan sonra tekrardan yenilenecekler. Hem iksirler hem de yağlar meditasyondan sonra yenileniyor.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN
Bir de gördüğünüz haydutları es geçmeyin ilk zamanlar, öldürün iyi ganimet çıkıyor.
ikincil görevlerin hepsini yapmaya çalışın, ana görevin peşinden gidince olaylar çok hızlı gelişiyor.

• Beğen
Tepkiler: Yigittmo
@Eser Sevinç
Aynen malesef öyle, olaylar hızlı gelişince oyunun tadı kalmıyor. Çoğu ikincil görev de iptal oluyor. İlk oynadığımda o hatayı yapmıştım malesef, rahat 20-30 tane başarısız görevim vardı :D :D

Life is Strange serisi 1-5 hepsi 7 liraya düşmüş arkadaşlar. Hikayesi çok güzeldir tavsiye ederim. Seçim yapıyorsunuz oyunda, hikayeye odaklanıyorsunuz. Müzikleri de mükemmel bu arada, kaptırıp gidiyorsunuz içine kendinizi.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN Evet Life is Strange çok güzel bir oyun ilk bölümü ücretsiz iken almıştım. Sonra yarıda kalınca içimde kalmıştı. Özellikle birçok Rus ve kadın oyuncuların tercih ettiği bir oyun. Teşekkürler bakacağım.

Geri