Scudo Sports

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

For Honor indirmek isteyenlerin dikkatine oyun 52 GB gibi bir boyuta sahipmiş. Bilsem geceden bırakırdım. Ayrıca uplaydan eklemek isterseniz isim resimde mevcut. The Crew ve 40.Yıl Dönümünde verilen ücretsiz oyunlar serisi var.

Dosyalar

• asdsada.JPG
    asdsada.JPG
    47,4 KB · Okunma: 10
  • Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    86 KB · Okunma: 10
Scudo
Cyberpunk 2077 ile ilgili E3 tanıtım videosunda yer almayan yeni detaylar açıklanmış:

(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: emrhyldrm
Tarih belirtilmedi ama umarım bu sene sonuna doğru çıkartırlar.

• Beğen
Tepkiler: Yigittmo
The Division,oynayan var mı?

Call of Duty Black Ops III Beleş (PS4)

@Ahmet Bilge Kaan AKIN

the witcher 3 GOTY sürümünü ben de aldım ama henüz başlamadım..

şu an assassin's creed origins oynuyorum, bunun ek paketlerini de almıştım indirim günlerinde.. bu bitmeden diğerine başlamak istemiyorum :D

@Türka¥
Hocam Witcher 3 e başladığınızda yapmanız gereken ilk şey dilini Türkçe'ye çevirmek ve altyazıları açmak olsun. Sonrasında İndirilebilir içerikler kısmından seçenekler dedikten sonra o kısımdaki kostümleri açık yapın, çok güzel oluyorlar hanfendiler :D
Sonrasında her görevi yapmanızı şiddetle öneririm. Witcher kontratları ve ara görevler mevcut. Onlar çok önemli gelişme açısından. Hepsinin de ayrı bir hikayesi var.
Misal bir ara görevi yapmazsanız, ana görevlerden ilerlerseniz, o ara görevler iptal olmaya başlıyor süresi geçip.
Hele bazı ana görev gibi konulu olan ara görevlerde, karşınızdaki adam ilerlemek istiyorsa ve siz "sen orda bekle ben gelirim" derseniz ve o vakitte oraya gitmezseniz yine iptal oluyor. En iyisi görevleri sırasıyla yapmak. Gidelim diyorsa birisi hemen tamam demek lazım :D
Bir de en kolayda oynamayın zevk alamıyor insan, orta ya da ortanın üstünde güzel oluyor. Çünkü diğer türlü iksirler bile çöp oluyor basitlikten. Oyunun güzelliği iksir yapıp kullanmakta.
Bir de ipucu vereyim, skillerinizden ilk önce kahverengi taraftan "yemek, şarap vs" bir küçük görselin olduğunu açın. Zaten altında da iu yazacak "can yenilenmesi 20 dk sürer" diye. Normalde 10 15 saniye sürüyor yemek yediğimizde can yenilenmesi ve savaş sırasında basmayı unutabiliyoruz. Onun için biçilmiş kaftan bu skill :D

Bende ounlar ve konsollarla ilgili kaliteli, düzeyli bir kanal önereyim

Güzel sohbetler oluyor

(link)

Bende ounlar ve konsollarla ilgili kaliteli, düzeyli bir kanal önereyim

Güzel sohbetler oluyor

(link)

@Ahmet Bilge Kaan AKIN

tavsiyeler için teşekkürler..

bu oyunu daha önce hiç oynamadım, yani direkt 3'ten başlayacak olanlardanım..
elimde şöyle bir link var dünden bugüne konuyu özetliyormuş..
benim gibi yeni başlayacak olanlara kolaylık olur belki..

(link)

@Türka¥
Bir de demin oynarken hatırladım, bulduğunuz tüm Gwent oyunu kartlarını kesinlikle almanızı öneririm. Oyun içinde bir oyun resmen. Oynamayı öğrenince baya bi zevkli oluyor. Zaten ucuz kartları, her bulduğunuz yerden alın gitsin. Ekstra görevleri oluyor bu Gwent oyununun, hem yeni kartlar hem de güzel paralar veriyor :)

E3 de sunulan hangi oyunlar sizi heyecanlandırdı arkadaşlar? Benim listem;
  • Tom Clancy's The Division 2
  • Metro Exudus
  • The Last Of Us 2
  • Resident Evil 2 Remaster
  • Shadow Of The Tomb Raider
  • Death Stranding

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Layers of Fear oyunu steamda kısa süreliğine ücretsizmiş. Bu oyun benden başka herkeste varmış, sürekli ücretsiz yapıp duruyorlar herhalde :D :D

@Tini mini kedi
The last of us part2 ve ghost of tsushima harika görünüyor ps4ü sattığıma pişman oldum :(

zMA9B9.png
Satıcısı reklamcısı değilim an itibari ile 1 masa üstü 2 laptop ve 3 telefon bağlı aktif bir şekilde kullanılıyor kotasız yazık etmeyın kendınıze şu ttelekom dan kurtulun artık :)

@Yigittmo Oyunlar harika da fiyatların ps4 de cep yakacağı kesin. Tomb Raider dijitalde ön siparişi 300 tl. Resident Evil 2 209 tl. Spiderman 339 tl. Vs... :(

• Beğen
Tepkiler: Yigittmo
THE LAST OF US oyununu tırsa tırsa oynamıştım..

özellikle CLICKER denilen yaratıklara yakalanmamak için sürekli eğilerek ilerliyordum..
JOEL abimiz virüsten ölmediyse kesin bel tutulmasından gitmiştir :D

bu arada oyunu bilmeyenler için clicker sesi de ekleyeyim..

Bu Death Starding ilk videosu çıktığında nasıl bir şey diye çok merak ediyordum. Bu sene ki E3'te yeni videosu da yayınlanmış yine merakta olacağız gibi duruyor. No Man Sky gibi büyük bir umutla bekleyip onun gibi fos olmasında. Her ne kadar biz oynamasak bile çoğunluğun yorumları ve çektikleri videolar ile az çok bir şeyler anlıyoruz.
The Walking Dead'in meşhur Daryl Dixon'ı ana karakter gibi duruyor.

Arkadaşlar Serious Sam serisi Özellikle Serious sam 3 indirimde!

Arkadaşlarınızla (özellikle benimle :D ) co-op olarak oynayabileceğiniz mükemmel bir oyun.

Dont starve together da indirimde. Baya bi oyun indirime girdi birden.

Witcher serisi yukarda yazılmıştı zaten de tekrarlayalım :D

Dediğim gibi serious sam 3 alıpta haber vermeyen arkadaşlara çok kırılırım :D :D

Geri