@Ahmet Bilge Kaan AKIN ben 6 7 ay once kadar almıştım berbat dı oyun iyade etmiştim son videoalrdan sonra canım çekti aldım tekrar düzeltmişler bayağı canıma okuyorlar tabi ama gelişecem yavaş yavaş
Tom Clancy's The Division - Underground dan selamlar
Bildiğiniz üzere gece E3 canlı yayınında yeni oyunların tanıtımları yapıldı, bunlardan biri de Division 2 idi. Ubisoft un resmi sitesinden oyunun beta testi için kayıt olabilirsiniz. (link)
@Ilter Elmas Bende her hangi bir sıkıntı yok. Türksat'ın uydunet'ini kullanıyorum. Bu aralar kota dolabilir sadece o zaman bir yavaşlama olabilir. 3-4 ay kadar uydunet'in arıza servisinde çalıştım. Bazen geveşek bağlantıdan dolayı tüm sistemi etkileyen yavaşlama don vb. durumlar oluyordu. Onun dışında dağıtım panosuna bir zarar gelmedikçe sıkıntı olmayacaktır.
@Ahmet Bilge Kaan AKIN Evet for honor'u neredeyse 7/24 oynayan bir arkadaşım vardı uplay kütüphaneme ekleyince baktım cidden mouse ile kontrolü zor biraz seri olmayı gerektiren yakın dövüşleri var gibi duruyor. Müsait zamanda da onu deneyeceğim.
Bu da benim internet hız testi tabi arkada bir kaç şeyde açıktı ama gayet iyi bence. Normalde 10Mbps 25GB kota ondan sonrada 3'e düşüyor hız. Bu internet ve teledünya dahil sadece 10 kanal kapalı 59 lira ödüyorum.
@MakRo
Hocam yükleyin cidden baya baya iyi oyun. Yani bilmiyorum yorumlara bakınca saçma bir dövüş oyunundan ibaret sanmıştım, lafımı yedirdi bana resmen
Şu internet 18mbps den aşşağı olunca baya yavaş kalıyor online oyunlarda. Bende 7-8 e düştüğünde misal PUBG de yerden silahı bile 5. basışımda alıyor