Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

Uplay'de For Honor Starter Edition Bedava olmuş :D Kocaman yazıyorum herkes alsın diye arkadaşlar :D

(link)

Yine benden önce davranmışsınız hocam. Hızınıza yetişilmiyor maşallah diyelim :)
Ayın 18 i son gün bu arada bilginiz olsun arkadaşlar.

Scudo
Daha önceki serilerini oynayan var mı ? Nasıl bir oyun acaba merak ediyorum.
2a47bo.jpg

@Ilter Elmas
Oyunun görüntüler falan çok hoşuma gitti. Oynanır bence bu oyun her türlü, sağolun :)

@emrhyldrm
Oynanış videosunu buldum. Çok heyecanlı durmuyor malesef :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN ben 6 7 ay once kadar almıştım berbat dı oyun iyade etmiştim son videoalrdan sonra canım çekti aldım tekrar düzeltmişler bayağı canıma okuyorlar tabi ama gelişecem yavaş yavaş :)

Tom Clancy's The Division - Underground dan selamlar :) 35194253_2069204833327262_1277845138126667776_o.jpg
Bildiğiniz üzere gece E3 canlı yayınında yeni oyunların tanıtımları yapıldı, bunlardan biri de Division 2 idi. Ubisoft un resmi sitesinden oyunun beta testi için kayıt olabilirsiniz. (link)

Birkaç gündür internat feci derecede yavaş bende. Sizde de bir yavaşlama var mı acaba?

• Beğen
Tepkiler: KarizmatikKavun
@Ilter Elmas Bende her hangi bir sıkıntı yok. Türksat'ın uydunet'ini kullanıyorum. Bu aralar kota dolabilir sadece o zaman bir yavaşlama olabilir. 3-4 ay kadar uydunet'in arıza servisinde çalıştım. Bazen geveşek bağlantıdan dolayı tüm sistemi etkileyen yavaşlama don vb. durumlar oluyordu. Onun dışında dağıtım panosuna bir zarar gelmedikçe sıkıntı olmayacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Ilter Elmas
@Ilter Elmas Bende de tam tersi baya hızlı, dün gece bıraktım 100 gb a yakın dosya indirdim sabaha kadar :/ saniyede 2mb dan aşşağı indirmedi.

Bu arada arkadaşlar For Honor oyununa bayıldım. Gerçekten yetenek isteyen zor bir oyun, bir o kadar da eğlenceli.

Fareyle oynaması biraz zor ancak, kol ile oynanırsa çok daha mükemmel olacaktır.

@Ilter Elmas
Hocam bende şuan bu :D Apartta kimse kalmadı ama ondan öyle, bayram yaklaştı onu unutuyordum :D

161223 dosyayı görüntüle

@Ahmet Bilge Kaan AKIN Evet for honor'u neredeyse 7/24 oynayan bir arkadaşım vardı uplay kütüphaneme ekleyince baktım cidden mouse ile kontrolü zor biraz seri olmayı gerektiren yakın dövüşleri var gibi duruyor. Müsait zamanda da onu deneyeceğim.
Bu da benim internet hız testi tabi arkada bir kaç şeyde açıktı ama gayet iyi bence. Normalde 10Mbps 25GB kota ondan sonrada 3'e düşüyor hız. Bu internet ve teledünya dahil sadece 10 kanal kapalı 59 lira ödüyorum.
123456789.JPG

@Ilter Elmas
Ortalık kızışıyor :D

@MakRo
Hocam yükleyin cidden baya baya iyi oyun. Yani bilmiyorum yorumlara bakınca saçma bir dövüş oyunundan ibaret sanmıştım, lafımı yedirdi bana resmen :D

Şu internet 18mbps den aşşağı olunca baya yavaş kalıyor online oyunlarda. Bende 7-8 e düştüğünde misal PUBG de yerden silahı bile 5. basışımda alıyor :(

Dirt oyununun filmi varmış. İzlemek isteyen olursa şuraya park edeyim
(link)

PlayStation plus üyelerine ps4 için call of duty black ops 3 oyunu ücretsiz indirilebilir durumda.
116506009a312f1c5837c27681ac0e5f.jpg

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Kunget
Güzel filmmiş hocam teşekkürler.

@Taner James
Ben daha sizi görmeden ölmüş olacağım sanırım online oyunlarda :D :D 16 ms nedir ya benimki 80 olsa yatıp kalkıp şükrediyorum normal zamanda :(

@Taner James Yayıncılık ya da youtuberlik mi yapıyordunuz? Upload hızınız benim download hızımın 2 katından fazla :D :D

Geri