Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

@Ahmet Bilge Kaan AKIN Sizin kendi haritanız tier 1 dir zaten, başkasının oyununa girdiğiniz zaman onun haritasında oynamış oluyorsunuz. Kendi haritanızda oynayın ki görevlerinizi tamamlayın, yoksa oynadığınız kişinin haritasındaki görevleri yapmış olursunuz.

Scudo
@Tini mini kedi
Yani arkadaşımın leveli düşük olsa ve o görevleri yapsak bile benim kendi görevim sayılmayacak? Doğru anlamışımdır umarım :D Çok teşekkürler yardımcı olduğunuz için.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN Başkasının oyununa girip oynarsanız, onun haritasını oynamış olursunuz Level atlarsınız ama kendi haritanızdaki görevler yapılmamış görünür.

@Tini mini kedi
Anladım çok sağolun :)

Arkadaşlar Steam'daki Dead Bits oyununun keyini veriyor site. Alabilirsiniz.

(link)

Tomb Riderlarda da indirim var arkadaşlar.

2013 senesindeki tomb riderı ve Rise of the Tomb Riderı öneririm kesinlikle. Mükemmeller :D

Ets 2'de konsol rahatlığı isteyen bu ayarları yapsın. Sırf bu oyun için Logitech F310 aldım konsol rahatlığına ulaşamadım ama yatarak oynama rahatlığına ulaştım orası ayrı konu :D

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve emre64
önceden oyun hastasıydım artık yıllar geçtikçe istek azaldı canım istediği zaman oynar oldum fifa 18 ,ets 2, gta 5 favorim :)
yıllar önce ilk bilgisayar heyecanımı hala hatırlarım 512 mb ram vardı ve bütün oyunları kasmadan açardı vice city,san andreas, nfs 2, call of duty :) şimdi ise 8 gb ram bile yetmeyeye başladı sistemi komple değiştirmek gerekecek ama buda çok masraf
hatta geçen pubg steam hediyesi kazandım indirmedim bile içimden oynamak gelmiyor :)

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@Melih Çolak
Pubg yi indirin derim kesinlikle ancak o oyun için baştan bi sistem oluşturmak lazım :D İyi bir sistem istiyor malesef. Oynanış mükemmel ama baya bir eğlenirsiniz arkadaşlarınızla :)

@Ahmet Bilge Kaan AKINTelden de zevkli oluyor pubg ama arkadaslarla

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@sinanarmy
Bilgisayarı kaldırmayan veya kaldırsa bile para vermek istemeyenler içinse android uygulamasını bilgisayarda çalıştıran bi uygulama yükleyip oyunu bu şekilde oynayabilir :D

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@Ahmet Bilge Kaan AKIN Ubisoft sitesinden Division 2 beta testi için kayıtlar başlamış, bilginiz olsun. Ve oyunun tanıtım videosunu da yayınladılar :) Çıkış tarihi şimdilik 19 Mart 2019

@Tini mini kedi
Mükemmel oyunlar geliyor az kaldı. Fallout, Dying Light, Forza Horizon (ne kadar oynayamasam da :D), Gears of War 4 (Bu oyun da co-opta çok eğlenceli), Shadow of Tomb Rider, 3 tane de mükemmel görüntülü adını hatırlayamadığım yeni oyun geliyor :D 2-3 sene sonra oynayabileceğimi bilmek beni derinden yaralıyor (Malum fiyatlar :D)

90 LİRALIK OYUN ŞUAN ÜCRETSİZ. KÜTÜPHANENİZE EKLEMEYİ UNUTMAYIN.

(link)

Bu oyunu dörtgözle bekliyorum:

Arkadaşlar Origin Access Pc ye çıkmış ya da benim yeni haberim oluyor bilmiyorum :D

Ayda 45 liraya tüm EA oyunlarını oynayabiliyorsunuz. Oyunlar şurada gözüküyor. İlk 1 hafta ücretsiz denemesinden yararlanıp, çok merak ettiğiniz bi oyunu bitirebilirsiniz :)

(link)

The witcher 3 goty edition steamde 30 liraya düşmüş

@Ahmet Bilge Kaan AKIN
Yarın alacağım :D

Pubg bayağı duzelmış tavsiye ederim

@ATALAY16
Aynen hocam, bayağıdır hileci denk gelmedi . Şansıma mı artık bilmiyorum.
Bir de fps baya yüksek alıyorum. En son güncellemede 30 a düşmüştü, sonradan gelen 2.2 gb lık güncelleme ile 70'ten aşşağı düşmüyor artık.

Uplay'de For Honor Starter Edition Bedava olmuş :D Kocaman yazıyorum herkes alsın diye arkadaşlar :D

(link)

Geri