@Ahmet Bilge Kaan AKIN Şöyle ki eğer alırsanız gold sürümünü alın, ek paketleri de içinde oluyor, underground, survival ve last stand. Önce hikayeyi bitirirsiniz. Haritada görevler var. Ana görevler, yan görevler vs. Onları oynadıkça özellikleriniz de gelişiyor. Giydiğiniz setler var, onları toplamanız ve tamamlamanız lazım güçlü bir oyuncu olmak için, bu setlerde belli dönemlerde başlayan bir etkinlik olan global event den elde ediliyor ya da darkzone dan düşüyor. ( Vendorlerde de satılıyor ama şansa ne gelirse, istediğinizi alamıyorsunuz )
Setleri,silahları vs düzenlemek geliştirmek gerekiyor. Bazısında firearms, bazısında stamina kasmak gerekiyor. Çok ayrıntı var, başlarda zor ve karışık geliyor.Fakat oynadıkça alışırsınız. Ps de oynuyor olsaydınız yardım ederdim.
Pve de bütün haritayı tamamladıktan sonra kendini tekrar ediyor ama Pvp de sıkılmazsınız. Survival ı çoğu kişi sevmiyor ama ben seviyorum, onda da aynı serverdan 28 kişi oyuna giriyor, ister (pvp, ister pve) helikopter kazası sonrası yaralı ve ekipmansız bir şekilde oyuna başlıyorsunuz, kötü hava şartlarında hayatta kalmaya çalışarak darkzone bölgesine ulaşıp, helikopterle kurtulmaya çalışıyorsunuz vs..