Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

@Kunget

@Ilter Elmas Hocam Elder Scrools Online oynadığınızı görüyorum bir süredir :D Çok mu güzel olmuş diye merak ettim doğrusu :) Şuan baktığımda 15 bin oyuncunun oynadığını görüyorum.

Scudo
@Ahmet Bilge Kaan AKIN Çok güzel diyemem ama Elder Scrolls serisini seven birisi mutlaka bunu da sever. The Elder Scrolls: Arena'dan beri oynadığım için ESO'yu da oynamazsam ayıp olurdu seriye :D Oyunu 1 yıldrı falan oynamıyordum, geçen hafta tekrar başladım.

Bu arada çok güzel oyunlar indirimde arkadaşlar.

Mad Max'i gözüme kestirdim şuanda :D Onun dışında baya güzel oyunlar var Steam'da. İsveç Yapımı başlığı altında buluşturmuşlar :D

@Ilter Elmas
Vallahi onu görmemiştim :D Çok merak ettiğim oyunlardan birisi kesinlikle. Ancak o oyun co-op oynanması gerekiyor diye düşünüyorum :D Var mı co-op oynayacak :D :D

Mad maxten vazgeçtim iki video izledim aşırı sıkıcı bir oyun :D :D

@Ilter Elmas
Hocam ne zaman bir oyun incelemesi izlesem oyundan soğuyorum. Mad max'e baktım hevem soğudum. Warhammer Vermindite 2 ye bakayım dedim harika kesin bu, yine soğudum . Sleeping Dogs'a baktım yine soğudum :D Şu ana kadar soğumadığım oyun olmadı, görevlere bakıyorum hikayeye bakıyorum, hemen soğuyorum :D

Şimdi de Gauntlet'e baktım , bi arkadaş video çekmeye çalışmış. Başka da inceleme bulamadım. Oyun güzel duruyor oynanışı gördüğümde. Bence oynanabilir :D Atarideki halinden iyidir herhalde :komik:

4'lü paketi 22 liraymış arkadaşlar yok mu 3 kişi daha koskoca forumda :D :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN Oyunda sadece nişan alma ve vurma mouse ileymiş. Karakter klavyeden yönlendiriliyormuş. Ben bu tarz oyunları klavyeden oynayamıyorum, en son Hatred'i alıp 15-20 dakika bile oynayamayıp silmiştim.

@Ilter Elmas
Hocam soğudum şuan oyundan :D

Tom Clancy’s The Division™ İndirimde bu arada

Bir de Soma isimli oyun indirimde. ilkini bilmiyorum da Soma çok iyi :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN Maden kazasının olduğu sene Soma'da jandarmaydım, pek hoş anılarım yok Soma ile ilgili :) Oyunla alakası yok gerçi ama aklıma geldi.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN moral bozmak gibi olmasın ama ilk çıktığı zamanlarda The Division'da çok fazla hileci vardı. Hatta videoları vardı o ara. Bende bu ara boşluktan dolayı lol'e sarmış durumdayım. Ubisoft'un 40. Yıl dolayısı ile verdiği oyunlardan iki tanesi A.C. 3 ve A.C. Black Flag'di bende onlara bir şans vereyim diyorum. The Crew 2'nin betasına hak kazanmışım ama minimum sistem gereksinimi ile bendeki sistem neredeyse aynı indirsem mi diye düşünüyorum.

@Ilter Elmas
Geçmiş olsun hocam, malesef ülke olarak herkes için kötü bir gündü.

@MakRo
Hocam ben co-op oynamak için alırım alırsam. Pvp de pek gözüm olduğunu söyleyemem. Hilecileri malesef hiçbir oyun engelleyemiyor ya da bilerek engellemiyor artık bilmiyorum.

Biri Tom Clancy's The Division mı dedi? :hhhhhh: Oyunu ps4 te oynuyorum, çok da seviyorum. Hile olayı pc de varmış maalesef, darkzone da hileden geçilmiyormuş (pvp) Konsolda da bir aparat takıyorlarmış hile için ama o da yüzlerce liralık bir şey. ( adını unuttum )
34777662_2065566193691126_2340119579834974208_n.jpg34583157_2065567853690960_3771603201447428096_n.jpg

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@Tini mini kedi
Teşekkürler yorumunuz için :) Co-op oynayacağım arkadaşımla eğer alırsam. Yani Pvp için değil de PvE için alacağım. Birkaç şey soracağım cevaplarsanız sevinirim, boşa almak istemiyorum oyunu :D

Şimdi arkadaşımla oyuna girdiğimde bölüm mü seçiyoruz yoksa açık dünyadaki bir göreve mi gidiyoruz? Görevler aynı mı, kendini tekrarlıyor mu? Yani sürekli bölge ele geçirme görevi olan oyunlar var onlardan mı? Sürekli aynı mekanda mı görevler yoksa mekan değiştiriyor muyuz?

Çok merak ettiğim bir oyun ancak hangi oyuna baksam iki dakika o kadar çok eksisi oluyor ki oyundan soğuyorum :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN Şöyle ki eğer alırsanız gold sürümünü alın, ek paketleri de içinde oluyor, underground, survival ve last stand. Önce hikayeyi bitirirsiniz. Haritada görevler var. Ana görevler, yan görevler vs. Onları oynadıkça özellikleriniz de gelişiyor. Giydiğiniz setler var, onları toplamanız ve tamamlamanız lazım güçlü bir oyuncu olmak için, bu setlerde belli dönemlerde başlayan bir etkinlik olan global event den elde ediliyor ya da darkzone dan düşüyor. ( Vendorlerde de satılıyor ama şansa ne gelirse, istediğinizi alamıyorsunuz )
Setleri,silahları vs düzenlemek geliştirmek gerekiyor. Bazısında firearms, bazısında stamina kasmak gerekiyor. Çok ayrıntı var, başlarda zor ve karışık geliyor.Fakat oynadıkça alışırsınız. Ps de oynuyor olsaydınız yardım ederdim.
Pve de bütün haritayı tamamladıktan sonra kendini tekrar ediyor ama Pvp de sıkılmazsınız. Survival ı çoğu kişi sevmiyor ama ben seviyorum, onda da aynı serverdan 28 kişi oyuna giriyor, ister (pvp, ister pve) helikopter kazası sonrası yaralı ve ekipmansız bir şekilde oyuna başlıyorsunuz, kötü hava şartlarında hayatta kalmaya çalışarak darkzone bölgesine ulaşıp, helikopterle kurtulmaya çalışıyorsunuz vs..

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@Tini mini kedi
Anladım çok teşekkürler, baya yardımcı oldunuz alıp almama konusunda. Pvp sini oynayan en azından Pc platformu için oyuncu sayısı 1400 lerde, yani çok az denilebilir. Oyun son nefesini veriyormuş hissine kapıldım. 2. oyunu çıkınca bunu kapatacaklarmış gibi duruyor malesef. Pvp si daha güzel duruyormuş demin videolardan izledim, grafikleri çok tatmin edici. Biraz daha düşünüp yine almama kararı vereceğim gibi duruyor :D :D Keşke şu oyuna şu güzel grafiklere yakışır bir co-op modu koysalarmış. Uzun soluklu bir co-op oyunu bulamıyorum, çok üzücü. Kimse de yok oynayacak foruma sesleniyorum sesimi duyan yok :D :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN 2. oyunun çıkmasına yaklaşık 1 sene var, ( yine ertelemezlerse tabii ) oyun indirimdeyse alın bence, değer. Pc yi bilmiyorum ama ps de pvp de olsun pve de olsun ( görevlerde matchmaking yapınca ) çok fazla oyuncu ile karşılaşıyorum.

@Tini mini kedi
Aldım gitti ya :D Çok düşünüyorum vallahi oyun oynayamıyoruz arkadaşla bu yüzden :agla::agla:

Bu arada steamgift sitesine sonunda üye olabildim :D
Oyunu 60 dolardan görmüş site :D Mükemmel :D

Arkadaşlar Steam'da şuan ücretsiz.

100 saat sonra ücretli olacakmış :D Alın kütüphanede dursun :mzkdnlmk:

(link)

Mad MAX son yıllar'da oynadığım en güzel oyun. Ps4 versiyonunu bitirdim ve dün Ps4'ü sattım diye PC için bakıyordum ki bugün 15'e gördüm. Bu fiyat'a cidden bedava. Kesinlikle öneririm.

• Beğen
Tepkiler: emre64
Arkadaşlar ücretsiz bu oyun da bir iki günlüğüne sanırım, ekleyelim kütüphanemize. Çok zevkli bir oyun bu arada :D

(link)

@The UGUR
Hocam oyun o kadar güzel mi ya? Sıkacak gibi bi izlenimi oldu bende. Sürekli aynı tarz görevmiş gibi duruyor, bir de ana hikayesi aşırı kısa yazmışlar :(

Geri