Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

Scudo
@chuck_schuldiner
Hocam benim kız arkadaşım da oynayabilse keşke :D :D Kıskandım vallahi hayat eşinizle tam co-op olmuşsunuz :D

Uzun zaman sonra yine ES0: Online oynayayım dedim. Dev bir güncelleme çıktı. Herhalde akşama kadar anca iner :D

Bedava oyun indiegaladan. Giriş yapıp Massive kısmının en altındaki kısımdan keyinizi alabilirsiniz.

(link)

@Taner James
Şimdi izleyince "eskiden nasıl oynuyormuşuz bunları yahu" diye düşünmeden kendimi alıkoyamıyorum. Ne kadar gelişmiş :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN

Aynen, şimdiki çocuklara bunu göstersen afallar hepsi :)

@msandikci

Valla kardeş bizim Türk klanımız var dediğim gibi akşam oldu mu herkes geçer XBOX ının karşısına .herkes takar kulaklığını mükemmel oyunlar oynarız zaten amaç arkadaşlık kurmak. öyle çok fazla da değiliz şahıs olarak 10-15 kişiyiz. konsol alacaksan da XBOX tan şaşma derim.

Steam hesabı ile eşleyince ortak oyunları gog kütüphanenize ekliyor. Bu uygulamaya yeni başladılar bilmiyorum ama benim yeni haberim oldu. Bu linkten hesabını eşleyebilirsiniz:

(link)

Ayrıca Xenonauts da ücretsiz şu an gogda:

(link)

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@Ilter Elmas
Hocam bu hesap tam olarak ne oluyor?

Bir de ücretsiz oyunu aldım gözüküyor ancak keyine bir türlü ulaşamıyorum, ne yapmam lazım :D

Teşekkürler haber verdiğiniz için :)

@Ilter Elmas
Anladım ya teşekkür ederim :) HEsabın eşleşmesi 2 saati bulabiliyor yazıyormuş sanırım ondan tam çıkmadı. Güzel bir siteye benziyor takipte kalacağım :)

Europa Universalis 4 oynuyorum hocam.

@MrtAkd BF4 zamanında takip ettiğim Doom49 ve StoneMountain64 neredeyse her akşam canlı yayın açıyorlardı Escape From Tarkov'dan artık facebookta bildirimlerinde görmekten bıkkınlık geldi ve kapadım. Ama Doom49'un BF4 trollemesi ve StoneMountain64'ün BF'deki sesli performansı takdire şayan.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN Ben ilk çıktığından beri üyeyim ama hiç parayla oyun satın almadım oradan, hep bedava oyunları ekledim :D

Dün indirimde görüp aldım önerecektimde indirim bitmiş :(
(link)
Daha bugün oynayabildim, yeni başladım diye çok fantastik motorlar yok ama oyun içinde geçişlerde panigale falan var. Motor seviyosanız ideal

Ne zaman gördüğüme bağlı şu iki gündür evdekilerin oruç dayatmasından kafayı toparlayamıyorum :D AÇIM AÇ

Geri