Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

@Ilter Elmas
Hocam ana görevler şöyle

Son 6 ay içerisinde aldığınız bir oyunu oynayın
Bir arkadaş tarafından tavsiye edilmiş bir oyunu oynayın (Bu bana denk geldi :D)
Takip ettiğiniz kuratörlerin önerdiği bir oyun oynayın (O bundle oyunlarını öneriyor bu giweaway sitesinin zorunlu olarak takip ettirdiği kuratörler, o da denk geldi diyebilirim :D)
Bir saatten az varkit ayırdığınız bir oyunu oynayın (bu zaten açar açmaz oluyor :D)

Sadece 2 saatten fazla oynadığınız ve bir süre oynamadığınız oyunu oynayın görevi ve ilk yüklediğiniz oyunu oynayın görevinde indirmek zorunda kaldım oyunları.

Scudo
Mafia 2'nin üzerine singleplayer oyun yoktur dünyada oynamayanlar çok şey kaybeder :)

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
@Ilter Elmas
Yok hocam onları yapmadım, ya dosya boyutu büyük oyunlardan indirip oynamamı falan istiyordu. Çok uğraştırıcı. Zaten şuan internetim bile yok :( :(

@Ilter Elmas
hocam şu görevden gelen Mystery item var ya, o ne işe yarıyor biliyor musunuz?

@Ahmet Bilge Kaan AKIN Bilmiyorum. Açıklamasında da detaylı bir şey yazmamış. Gelecekte bir işe yarayabilir yazmış. Bence etkinlik bitince açılacak, içinden de oyun, eşya vs. çıkacak.

@Ilter Elmas
Anladım hocam. SAtın alım oluşturmuş millet 24 ilradan bile isteyen var. O kadar değerli bir şey mi çıkacak yahu diye düşünmedim değil. Steamguardda satışım engelli olmasa şuan satardım ama (eğer yapabiliyor olsaydım :D )
Linki atayım da belki satmak isteyen olur :D (link)

@Ahmet Bilge Kaan AKIN Envanterde satma seçeneği çıkmıyor bende o nesnede. 24 liraya hemen satarım, seçenek çıksa, hiç beklemem :D

@Ilter Elmas
Yok hocam burada satın alım oluşturmuşlar. Yine satış yap dediğinizde satılmıyor mu? Ben mesela Steam'dan kaldırılan oyunların kartlarını düşürdüğümde öyle satıyorum, insanlar satın alım oluşturuyor, direk pazarda satamasanız da satabiliyorsunuz öyle şeyleri. Hatta normal kart fiyatı en fazla 30 kuruşken, Steamdan kaldırılan oyunların kartları 80-90 kuruşa kadar çıkıyor :D

Oyun oynamayı ben de severim. Platform PS4, şu an Evil Within 2 yi platinlemeye çalışıyorum. Korku oyunu sevenlere tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Kingebu
@Ilter Elmas

Aynen benim de yemek yiyince kafam yerine geldi. 24-28 Mayıs tarihleri arasıymış ben son gününde gördüğümde yeni çıktı sanmışım :D Neyse artık şu steam yaz indirimlerinde falan kart falan veriyor onlara bakarız artık. 21 Haziran diyorlar indirim için, tabi malum döviz kuru ve bu steam KDV uygulanacağı falan ile indirimli hali bizi tatmin edecek mi o var.

• Beğen
Tepkiler: Ilter Elmas
@MakRo
Steam Dolar'dan ayrı olarak fiyat biçiyor Türkiye için. Misal Pubg gibi bir oyun bizde 70 tl iken yurtdışında 30 dolara satılıyor. Yani bizdeki 150 liraya denk geliyor yaklaşık olarak. Fiyatlarda çok değişim yapacaklarını sanmıyorum.

Az önce Far Cry 3'e 800mb güncelleme geldi. Oyun epey eski olduğu için biraz şaşırdım.

@Ilter Elmas
Ne güncellemişler hocam merak ettim :D

Bu arada yeni bir site keşfettim arkadaşlar. (link)

Sitede Pubg 45 lira gözüküyor. Hiçbir yerde indirimde görmemiştim o oyunu. Diğer oyunlar da Steam fiyatından çok daha uygun. Tek sıkıntısı Steam'da beğenmediğiniz oyunu iade var, bunda malesef o özellik olmayacaktır. İstediğini oyunu alabilirsini ama iade etmeyecekseniz :D Fiyatlar Steam indirimlerinden çok daha iyi.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN Oyuna girdim ama değişen bir şey yok :D Türkçe yama yüklemiştim güncellemeden sonra o çalışmamaya başlamış. Şu an için tek fark o :D

Bu oyunu da çok istiyordum, keşke 10 liranın altına düşseydi. Neyse artık yaz indiriminde düşer belki:

Adsız.png

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@Ilter Elmas GTA 4'e yıllar sonra gelen güncelleme gibi olmuştur. Sonra topluluk merkezinden baktım " vladivostok " radyo kanalı telif yemiş. Ondan radyo kanalını kaldırmışlar.

• Beğen
Tepkiler: Ilter Elmas
The witcher 3 oynayan var mı? çok güzel olduğunu söylüyorlar

@Yigittmo
Ben oynadım bitirdim, yaz indiriminde güzel bir fiyata düşerse alıp yeniden bitireceğim :D

Pubg:'ye 8.8 gb güncelleme gelmiş arkadaşlar hayırlı olsun :D Sabaha iner artık :D

Geri