Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

Scudo
@Ilter Elmas
Hocam 11. dakikasındaki köpeklere kadar geliyordum şimdi hatırladım :D :D

@Serkan Mıstınoğlu
ahaha hocam naptınız öyle :D o değil sizin takımın da durum pek iç açıcı değilmiş, siz olmasanız yenilirler gibime geldi :D :D

Arkadaşlar elimde Spec Ops The Line RoW ve The Darkness 2 oyunlarının Steam keyleri mevcut. Fena oyun sayılmazlar, çok kaliteliler diyemem. Spec ops daha oynanabilir tabiki de :D Bi ara ikisini de bedavaya dağıtmışlardı , bende mevcutlar. Ubercrate'den bana bu ay şu iki oyun çıktı. Kütüphanesinde mevcut olmayan birisi yazarsa keylerini atabilirim.

@Kunget

Hocam f710 kullanıyorum o gamepadin kablosuz ve titreşimli olanı. Geçen sene nisan ayında Gameekstra'dan 100 liraya almıştım. Dolar her ne kadar yüksek olsa da o gamepad için 100 lira çok fazla. Ama f710 deneyimi açısından bakarsak analogları muhteşem hassas ve çok hoşuma gidiyor. Tetikleri çok sert, zamanla biraz yumuşuyor ama yine de sert kalıyor. PS gamepadlerine göre biraz ağır ama eli yormuyor. Daha ucuza f310 bulursanız tavsiye ederim kesinlikle ama 99₺ çok.

@emre64
Daha ucuzu maalesef ikinci eller, en ucuz 99tl. İlk baş kablosuz düşündüm ama pilli olduğu için vazgeçtim ve o da 169tl. İncelemelerini okudum, alanlar genel olarak memnun. Eğer fırsat bulursam bir media markt mağazasında bakıp öyle almayı düşünüyorum. Çünkü bilgisayar çalışma masasına da tam sığmadığı için alttaki sürgülü rafa koyuyorum ve fare için yer kalmıyor. Yani evde hem tv'de hemde odamda oynarken eğer oynamayı becerebilirsem beni rahatlatacak bir ürün. Bir de şöyle düşünmek lazım, genelde kablosuz aletler arada geç tepki verir fakat siz çok hassas problemsiz olduğunu söylediniz. Belki de bu kablolu olduğu için biraz daha iyi performans alabilirm. Bu ürünlerin fiyatını genel olarak kablosuz olayı arttırıyor zaten arada pek fark olacağını sanmıyorum. Titreşim motoru farkı var sadece ve titreşim motoruda 510 modelinde var fakat 510 modeli internette yok :D

• Beğen
Tepkiler: emre64
@Ahmet Bilge Kaan AKIN bir bakayım steamden ekran görüntülerine. Oynamaycağım bir şeyse oynayacak birine gitsin :)

Spec Ops The Line RoW'a talip olabilirim :) güzel duruyor. Kopyala yapıştır yapınca bütün yazılar kalın oldu

@Kunget

Hocam kaliteli pil takarsan 1 yıl kadar gidiyor. İçinde duracell pillerle gelmişti ve dediğim gibi 1 yıl kadar çalıştı o pillerle. Piller zayıfladığı zaman da hemen kapanmıyor sadece titreşim özelliği kapanıyor. İyice bittiği zaman değiştirmeniz gerekiyor. Sen f710 bak yine :D Ayrıca orta tuşa basılı tuttuğun zaman program olmasa bile fare gibi çalışabiliyor. (f310'da var mı bilmiyorum)

@emre64 var mı bende bilmiyorum ama ben f310'u taksitle almayı planlarken f710'a hiç sulanmam :D ha aldığım gün indirim falan olur arada az fark olur o zaman

• Beğen
Tepkiler: emre64
Şurayı bir türlü geçemedim, çıldıracağım :acpsnr::acpsnr::acpsnr:

Arkadaşlar merhaba

(link)

Bu oyun ücretsiz oldu. Daha doğrusu kendisi zaten ücretsizdi ancak tutorial bölümünden sonra paralı oluyordu.

Şuan tüm DLC leri ücretsiz. KISA SÜRELİĞİNEDİR.

Tüm DLC leri ile birlikte kütüphanenize eklemeniz lazım. Ben bilmediğim için DLC leri k.haneye nasıl eklendiğini direk hepsini yüklemeye koyuldum :D :D

Güzel oyuna benziyor beraber oynayacak adam aranıyor :D :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN
Edit: Arkadaşlar oyunun DLC ler ücretsiz olmasına ücretsiz de, DLC leri yükledim, yüklü gözüktü yani. Sonra oyunu yükle deyip durdurdum ve oyunu kaldırdım. Komple gitti k.hanemden :D :D YAni hiç uğraşmayın oynamayacaksanız :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN aynen steamde o olay maalesef var. Ücretsiz diye bir zamanlar yüklediğim oyunu nasılsa oynamıyorum diye kaldırdığım zaman kütüphane listesinden gidiyor. Misal Originde iş öyle değil her ücretsiz oyun verdiklerinde kütüphaneme eklerim ve hala bir çoğu duruyor.

Battlefield V çıkacağı açıklandığı zaman acaba Call of Duty serisinin giderek uçmalı kaçmalı hoplamalı modern silah ve ekipmanlarla olduğu gibi bunu da, BF 2142'yi anımsatacak şekilde çıkarırlar mı diye bir arkadaşımla diyorduk. Fakat bu seferde 2. Dünya Savaşı temalı olduğunu gördük. Birde bu sefer kadın karakter olması ilgimi çekti belki oyun içi menüde medic gibi bir klasmanı kadın karakter olarak yapabilirler. Bu 2 videoda detaylı olarak anlatıyor. ama elbet değişiklikleri olacaktır. BF 1'in betasına başvurmuştum. Betaya hak kazandığım da bisiklet ile turda olduğum için oynayamamıştım. Zaten giderek artan grafik ihtiyaçları ile biraz daha izlemeye devam edeceğiz gibi duruyor.

Geri