Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

Arkadaşlar merhaba.

Geçenlerde şu siteyi bulmuştum (link)
İlk ay bedava sub olabiliyorsunuz, kendileri veriyor ilk ayı. Her ay çekilişle 10 adet farklı oyun kodu veriyor, isterseniz takas yapabiliyorsunuz sitedekilerle, isterseniz de steama ekleyebiliyorsunuz.
En ucuz oyun 16 liralıktı bana çıkanlardan, geneli 30-40 lira arasındaki oyunlardı. Dandik değil, oynanabilir oyunlar çıktı genel olarak.
Bir dahaki çekiliş 25 gün sonraymış, her ay bir defaya mahsus yapılmakta.
Üye olurken kredi kartı bilgilerini istiyor diye hatırlıyorum. Ben sanal kartımı vermiştim onlara, nasılsa içinde para yok diye :D Siz de öyle yaparak kart bilgilerinizin çalınmasını veya habersizce para çekilmesini önleyebilirsiniz.
Güzel yani :D

Fanatic'te bundle yapmış yine.

(link)

115 dolarlık oyun 2 küsür dolar sadece. (tabi bizim ülkeye göre 115 dolar değil :D 150-160 lira oluyor ama)

Similatör oyunlarına merakı olan varsa bakabilir.

Scudo
2003'ten beri sıkılmadan oynadığım oyunlardan biri. Tavsiye ederim.
(link)

Cs go oynayan arkadaslar varsa beraber oynamak isterim. Rank im master guardian 2 bu siralar sinava hazirlandigim icin cok girmiyorum ama yazin oynamaya devam edicegim. Özellikle rekabetci oynarken turkce konusan birilerinin olmasi bana cok iyi gelecek. Nick im Kibar ama cok fazla kullanici cikabilir bu yuzden isterseniz ozelden bana nickinizi yazabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: emre64
@Serkan Mıstınoğlu rainbow sixde takımı taşıyorum adam rage quit oluyor diğerinin bağlantı gidiyo kalıyoz 3 kişi gene kazancaz klasik taşıyorum spawnkill yiyorum r6 da asla yapmayacağım ve yapılmasından nefret ettiğim tek şey spawn kill başkan durumlar benzer anlıyacağın birde internet kötü dron 1 ileri 2 geri sonra :*************************************** diye gidiyo :) sonrada peder dalıyo odaya 'NE DİYON LAN SEN' güzel bi söylev :(

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Rainbowsix çok komplike ve bambaşka bir tarzı olan oyun.Çok denedim ama keyif alamadım.En son gow u bitirdim platin trophy aldım bu aralarda ni no kuni indirime girene kadar overwatch oynuyorum.Ps4 te oynamak isteyen varsa ekleyebilir.Psn Kingebu_

R6 candır can tabi güzel ark grubun varsa ama ben airsoft dan yanayım daha güzel :) overwatchda ne var anlamıyorum ben kardeşimde o oyuna hasta

• Beğen
Tepkiler: Kingebu
Overwatch un en güzel yanı bir kere para veriyorsun ve hiçbir şekilde başka bir içerik satın almıyorsunuz.Pay to win diye birşey yok.Oyun çok hızlı ve akıcı.Çok farklı karakterleri oyun içinde deneyebiliyorsunuz.Kısacası çok iyi bir zaman hırsızı.

Hangi firmanın oyunu overwatch merak ettim şimdi başka oyunları varsa ve onlarda böyleyse reislerden oluyor. Ama hiç bi şirket Bethesdayı kimse geçemez si... (admin alert) hayatta geçemez :)

bunu bi izle bence gördüğüm en iyiy trailer

Ek olarak videodaki şarkıda kullanılan dil antik ejderha dili yani oyun için özel yapılan dil bu yüzden reis

Rise of the tomb raider yükleme fırsatı buldum grafikler çok iyi :)

@Yigittmo
Kesinlikle, 2 oyunu vardı tomb rider ın son zamanlarda çıkan. İkisini de öneririm. Bitirdim bir kere bitirmesine de bi daha olsa yine uzun uzun oynarım. Tüm görevlerini yaparak bitirlmesi gereken oyunlardan :)

Fanatical yine bedava bir oyunla karşımızda.

Tıklayın, giriş yapın, oyunun üzerine gelip "Add to card" deyin ve alın. Bu kadar

(link)

Oyunun yorumlarına baktım, baya güzel yazmışlar. Oynayın, oynatın arkadaşlar. En kötü kütüphanenize ekleyin, bir gün oynarsınız :D

İlk Tomb Raider oyununu çıktığı dönemde oynama şansına sahip oldum. Playstation 1'in yanında hediye gelmişti. O zaman resmen devrim niteliğinde bir oyundu. 2000 yılında çıkan Tomb Raider Chronicles'e kadar serinin bütün oyunlarını severek oynamıştım. Chronicles pek hoşuma gitmemişti. Ondan sonraki oyunların hiçbirini oynamadım ta ki geçen ay steamgiftsten 2013 yapımı Tomb Raider oyununu kazanana kadar. O oyun da hoşuma gitti ama birkaç saat oynayıp bıraktım ama birgün devam ederim diye silmedim :D

• Beğen
Tepkiler: Yigittmo
Aranızda logitech f310 gamepad kullanan var mı? Eve gidince bilgisayarı televizyona bağlayarak oynamayı düşünüyorum da gamepad olmadan zor oluyor. Baktım en ucuz 99tl, zamanında 60tl'ye direksiyon seti alınca bu biraz pahalı geldi. Bu fiyatına değer mi yoksa ikinci ellere veya şu 20 liralık olanlara yönlenmeyi düşünüyorum

@Ilter Elmas
Hocam o dediğiniz oyunu biliyorum sanırım, küçükken oynadığımdan tam ne yapacağımı bilmiyordum. Fazla ilerleyemiyordum da başlarda köpek öldürdüğümü çok iyi hatırlıyorum :D:D:D

@Kunget
Hocam Steel Series'in Qck mause padini kullanıyorum, güzel pad. Ancak pahalı geliyor siyahı. Sims 4 versiyonu çok daha ucuz. Beyaz olmasını ve sims 4 resimlerini dert etmiyorsanız düşünebilirsiniz. Yüzeyi kumaş, fare güzel hareket ediyor.

Geri