Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

eski laptopum pavillionda bfme 2 yi aşırı güzel oynuyordum :D 9-10 yıldır kullanınca tam ergonomik şekilde kullanıyordum pc yi tam hakimdim
ancak bu yeni asus x542 ur da alışamadım.
ilk olarak eskiden touchpad yüzeyi metal gibiydi bunda daha farklı yeterli hassasiyeti vermiyor .
ayrıca sağ ve sol klik öncekinde harici tuşla sağlanıyordu. yani alttaki almaçların üstünde sağ ve sol için ayrı tuş vardı bunda tek tuş.
hem hasssasiyet azalıyor serilik hemde sağ-sol aynanda basılmıyor nasıl yapılır ayarı var mıdır acaba?
masada pc kullanmayı sevmiyorum mouse dışında başka bir çözüm var mıdır?

Scudo
@observer
Asus markası touchpadi çok değişik yapmış, tuşlar farklı dediğiniz gibi. Ayrı bir bölüm yok tuşlar için , tuşlar touchpadle birleşik. Yani tuşların üzerinde bile gezinseniz touchpad çalışır durumda oluyor. Buraların ayarı olduğunu sanmıyorum da iki tuşa aynı anda basılması gerekiyor her türlü, onu anlayamadım. Oyun için touchpad kullanmak ayrı bir işkence olur hocam , oyun içinse nasıl yapıyorsunuz merak ettim :D Ben daha hiç touchpade dokunmadım laptoptaki :D Daha doğrusu az önce sizin yazınızı okuyunca dokundum, tuşlarına bastım çalışıyormuş :D :D

sol sağ tık aynanda basınca askerlere düzen veriliyordu bunda olmadı.
bi deniyim tekrar

dediğim gibi sol sağ aynanda basmıyor.
üstelik diyelim asker seçtim sağ tıkla sürüyorum. sonra sol tık yapcam . sol tık seçme olarak tek yapınca touchpadden dokunurum genelde tuşa basmam. tepki vermiyor.
mouse şart oldu galiba bu pc ye.
tuşlar çıkıyor diye bu sisteme geçtiler galiba ama tuşlu sistem en iyisi ve metalik yüzey hassasiyeti süper dezavantajı kir tutmasıydı sadece.
eskisi tam olarak buydu
13005-img4624s-1.jpg

yenisi tam olarak bu

asus-trackpad-e1520405049152.jpg

hp pavillion won

Çok teşekkürler oyun önerileri için. Bilmediklerime bakacağım mutlaka. RE 4 oynamadım ama kaldırır herhalde laptop :D W.Within de çok güzel kesinlikle. Müzikler ve hikaye açısından hele. Ama ben Dark Prince karakterini çok seviyorum o yüzden favorim TThrones :) Silent Hill gerçekten ürkünç ve başarılı ama oynarken anlamıyorduk hikayeyi adam akıllı. Yıllar sonra 2. sini oynamıştım güzeldi.

This War of Mine ı bitirmiştim, beğenmiştim. Limbo nun yapımcılarının bir diğer oyunu Inside var asıl onu çok merak ediyorum. Life is Strange sadece pc de var mıydı? Last of Us, Beyond Two Souls gibi o da sadece PS de var sanıyordum. To the Moon çok duygusalmış diyorlar. Oynanacaklar listemde. Fantastik öğeleri sevsem de Witcher ve Skyrim çok kapsamlı çok güzel oyunlar. Haritalar görevler karakter gelişmesi bitmek bilmiyor o açıdan yorucu benim için.

Bfme kuzenimle saatlerce oynardık. Normalde hiç sevmem o tarz strateji oyunlarını ama Lotr yeri başka. War of the Rings vardı bir de onu daha çok seviyorum Bfme den :)

@Burcuu

Life is Strange PC'de var. Ama ben gamepad ile bitirdim :D Oyunu oynamadan önce izlemediyseniz Kelebek Etkisi filmini izlemenizi tavsiye ederim. Çok iyi bir donanımınız yoksa ve platformer oyunları seviyorsanız Hollow Knight, Leo's Fortune ve Trine 2 tavsiye ederim. Hollow Knight'ı daha bitiremedim ama zaten uzun sürüyor oyun :D Evet To the Moon gayet duygusal bir oyun, onu da oynayın mutlaka. Hidden Objects oyunlarını seviyorsanız onlardan da öneri verebilirim.

• Beğen
Tepkiler: Burcuu
@observer
Anladım hocam ya uygun fiyatlı Logitech kablosuz farelere bakabilirsiniz, usb girişi de küçük olduğu için laptoplara çok uygun oluyor. Şu anki fiyatlarını bilmiyorum ancak ben aldığım zamanlar 25 liraydı :D

@Burcuu
Evet T.thrones de gerçekten çok güzeldi. Keşke yenisini çıkartsalar diye beklediğim bir seridi P.Percia :)
Life is strange Pc ye de çıktı, fiyatı da uygundu en son . Hatta şimdi baktım ilk bölümü ücretsiz, 5 bölüm toplam 31 liraymış. İlk bölümünü oynadıktan sonra sarıp sarmayacağına bakarak karar verebilirsiniz almaya.
Skyrim dediğiniz gibi aşırı kapsamlı, çok kafa yormak istiyor. Witcher 3 o kadar kapsamlı değil ama, daha çok macera kısmı ağır basıyor. Türkçe altyazılı olması da cabası. Ben de Skyrim'i çok oynadım ancak bitirmeye yaklaşamadan her seferinde sinirlenip sildim :D Witcher'in her görevini yaptım, yani yan görevlerinin bile büyük çoğunluğu sarıyor. Anca Efsunger kontratlarını yapmayabilirsiniz, onlarda genelde canavar öldürmek var. Onun dışında hikaye ile bağlantılı ya da eğlenceli görevleri var hep. Tabi ilk 3-4 görevde oyunun konusunu tam kavrayamadığınız için ne yapıyorum, ne oluyor burada moduna giriyorsunuz :D

Fanatical yine güzel oyunlar veriyor, yapmanız gerekenler basit şeyler. 31 Mayıs son gün:

(link)

• Beğen
Tepkiler: emre64
@Ilter Elmas
Hocam normal linkini atabilir misiniz? Gelam linkine bağlanmıyor direk :(

@Ilter Elmas
Editleyeyim hocam (link)
Buradaymışta çıkmamasının nedeni bendeki bolca olan adblocklarmış :D Hiçbir şeyi açtırmıyor, bunu bile reklam olarak görmüş :D:D Teşekkürler hocam :)

Hocam o değil de birbirinden güzel oyunları koymuşlar çekiliş yapıyorlar. İnsan hangisini seçeceğine karar vermiyor :D Her oyunu kendi içerisinde çekiliş yaparlarsa muhtemelen bana çıkar, benden başka Warhammer Verminate 2 yi seçen olduğunu zannetmiyorum :D:D:D

@Ilter Elmas Bir de Steam İdle yeniden çalışmaya başladı bende :) Çalıştır'a appdata yazınca orada çıkan İdle klasörünü silin, yeniden aramak zorunda kalıyor program steamdaki oyunları, o zaman da düzeliyor :D

@Ilter Elmas
Bence Frostpunk ve Pubg ikilisi en çok seçilenler olacak gibi :D Birisi yeni, diğeri popüler olduğu için :D
Hocam bi açayım dedim 30 kart birikmiş, bakalım kaç saatte çıkaracak hepsini :D SteamGuardı da telefonuma bağladım, önceden bluestackle bilgisayardan giriyordum. Şimdi 15 gün trade yasağı verdi. Vallahi gına geliyor her yaptığım değişikliğe 15 gün-1 ay yasak vermesinden :( Kart alamıyorum lw alacağım :D

Fanatical muhteşem bir site ya :D Eskiden daha çok 1 dolarlık bundle oluyordu ama şimdi bayağı azaldı. Yine de en beğendiğim bundle sitelerinden biridir. Zaten kütüphanemin yarısı ya Fanatical'dan ya Humble Bundle'dan :D Bu arada bilmeyenler için Fanatical yeni bir site değil eski adı Bundle Stars.

Kullanan var mı bilmiyorum da steamgifts diye bir site var, orada çekiliş yapıp seviye yükselterek çekilişe katılabiliyorsunuz. Arkadaşım baya bir oyun kaptı ordan da :) 1 dolarlık oyunlardan almıştı zamanında, onların keyi ile çekiliş yaptı level aldı. Yüksek levelli çekilişlere katıldı sonra. Ancak Steam hesabınızın 100 dolar ve üzeri olması lazım. Eskiden bu 1 dolarlık bundlleleri gerçek fiyatı ile alıyordu (en az 20-30 dolar) şuan ise 1 dolardan biraz fazla olarak sayıyor. 70 dolar gözüküyor şuan hesabımın değeri, 100 olmasını bekliyorum :D

Playstation store'da Rainbow Six:Siege haftanın fırsatı bölümünde. Yakın zamanda standart sürümünü almıştım şimdi bunu complete edition yapmanın zamanı geldi. Ayrıca oyuna yakın bir zamanda güncelleme ile Türkçe metin desteği de gelecek. Hatta belki 1-2 sene içerisinde Türk operatörlerde eklenecek diye söylentiler var. Oyunu zaten anlatmaya gerek yok. Henüz oynamayanlar fırsatı kaçırmasın diyorum.
eh11lt.jpg

@Ilter Elmas
Hocam ben bi katılamadım ya, tam üye olacağım zaman adamlar bundllelardan alınan ürünlerin değerini saymıyoruz diye yazı yazdılar :D :D İyi kazanmışsınız vallahi :)

@emrhyldrm
hocam bunun starter pack'ini kimse önermiyor alacaktım ancak. Sadece 1 operatörü 45 47 saat arası oynamakla açabiliyormuşsunuz. Kanser resmen, oyun çok güzel duruyor olsa da şu karakter açma kısmının düzeltilmesi lazım acilen

@Ahmet Bilge Kaan AKIN Standart paket öyle malesef. Bende o yüzden complete edition almaya karar verdim. Şu anki bütün operatörler açık olacak ayrıca önümüzdeki ay eklenecek operatörlere de erişilebilecek. Oyun çok zevkli ama fena sarıyor. Hele birde arkadaşlarınızla 5 kişi kulaklıkları takıp oynarsanız daha da zevkli.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN evet benim de düşündüğüm bir oyundu fakat starter pack kimse önermiyor daha doğrusu sıkılırsınız diyorlar.
@emrhyldrm complete edition bir sonra çıkan dlcyi yada operatörü de kapsıyorsa iyi. Misal BF4' teki premium editon gibi, bendeki premiumdu sonra çıkan haritaları ücretsiz olarak edinmiştim. BF1'den beri çok server kalmasa da uzun süre oynadım.

• Beğen
Tepkiler: emrhyldrm
Geri