Arkadaşlar Fanatical sitesinde Killer bundle gelmiş. Farklı tarzda 11 adet oyunu barındırıyor ve yalnızca 5 dolar gözüküyor.
Alacak arkadaşlara önerimdir. Not: Buradaki sadece bir oyun 90 lira
(link)
@Ahmet Bilge Kaan AKIN
Bu Bundle'ın içerisindeki oyunlardan
Pewdiepie The Legend of Brofist: Eğlenceli bir pixel game. Eski atari oyunları gibi ancak biraz daha gelişmişi. Baya güzel dialoglar falan
The Technomancer: Dünya altüst olmuş, su falan bulunmuyor. Bizim adamlar da Technomancer oluyor burada. 4 class var, hepsi de mevcut bizde ancak güçlendirmek istediğimiz klasa yoğunlaşıyoruz skill ağacında. Kombat sistemi başta zor gelse de güzel, eğlenceli bir oyun. İleride sıkar mı bilmiyorum daha yarım saat oynayabildim. Hikayesi güzel olacak gibi inş batırmamışlardır
The Signal From Tölva: Oyunda robot oluyoruz, ilerleyerek gidiyoruz. Ancak oyun güzel olabilecekken yavaş robot yürüyüşüyle bir yerden bir yere gitmesi o kadar can sıkıyor ki, oyunu kapatıyorsunuz
Think of the Children: Yine 3d pixelimsi bir oyun
Oyunda çocuklarımızın ölmelerini engelleyip işleri yapmaay çalışıyoruz. Bence sinir bozucu da eğlenceli olabilir arkadaşlarla
Stories: The Path of Destinies: Bu oyunu kesinlikle öneriyorum. Hikayede her bölüm sonunda ne yapacağımızı oyun bize soruyor. Mini game gibi gözüken büyük bir oyun. Bundle olarak almak istemeyenler bu oyunu tek olarakta alabilir.
Denediğim oyunlar bunlar geri kalan 6 tanesini denemedim. Yorumlayayım dedim denediklerimi. Çoğundan kart düşüyor bu arada
Acil co-op oyun oynayacak arkadaş-arkadaşlar aranıyor
Lütfen şu garibin isteğini yerine getirin, bir oyunu birlikte bitirelim