Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

Guns of İcarus oyunu Steam'da ücretsiz olmuş. Kısa süreliğine mi sürekli mi bilmiyorum. Oyun güzele benziyor, co-op modu ve multiplayeri var görünüyor. Oynayacak var ise yüklerim :D

(link)

Scudo
Far Cry 3: Blood Dragon nasıl? Bir ara UPlay'dan bedava gelmişti. Far Cry 3'ü bitirdim ama adada geziyorum hala. Acaba oynasam mı bunu da diyorum.

@Ilter Elmas
Hocam oyun sardıysa bitirin, en azından biraz daha gider :D

@Ilter Elmas
Hocam sarmış oyun baya sizi, adayı sahiplenmişsiniz :D :D oynayın gitsin :D

Bu arada arkadaşlar Assasin Creed serisi indirime girmiş.

Black Flag oyununu kesinlikle öneririm. Gemi kullanıp gemi savaşlarına katılması falan çok eğlenceliydi. Originsi de öneririm ancak çok pahalı hala :D Liberation HD yi de oynadım o da fena değildi, eğlendim diyebilirim. Ancak ikinci kez de

@Ilter Elmas
Ben buna ve bunun diğer oyunlarına PS1 de hayatımı verdim. Gözlerimde yaşlar :agla:

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
@Ilter Elmas
Aynısı ya :( Şimdi oynadığım oyunların hiçbirinde o zamankinin zevkinin çeyreği yok. Duke Nukem, Winning Eleven, Spyro, South Park, Dino Crisis, Metal Slug, Tekken, Mortal Kombat, Tomb Raider, Red Kit, Bugs Bunny ve Tazmanya Canavarı vs... Yaşımızın ilerlemesiylemi alakalı yoksa oyun dünyasının kalitesizleşmesiylemi ilgili diye düşünüyorum ama yok, kalitesizleşiyorlar. Gta 4'ün Gta 5'ten daha iyi olduğu gerçeği gibi, CS 1.6'yı oynayan birsürü 10-16 yaş arası çocuk olduğu gerçeği gibi gerçek. Eskilerde ruh vardı, ticari kaygıdan çok yaratım vardı, eser vardı. Şimdikiler seri üretim, yenisi eskisinin dlcsi gibi :(

@samurusov Kendimi bildim bileli oyun oynarım ve bahse konu eski oyunları da oynadım.Dediğin doğru eski oyunlarda çok fazla ticari kaygı olmadan üretilmiş oyunlar.Gta 5 ile Gta 4 ü kıyaslamam bile Gta 5 fersah fersah üstün bir oyundur.Ama genel olarak en büyük sıkıntı yaş ilerlemesi.Bende hergün oyun oynuyorum ve artık eskisi gibi hiçbir oyuna konsantre olamıyorum.Günümüz firmaların artık çoğu online sisteme yüklendiği için senaryo modlarını önemsemiyorlar.Bu konuya sony ve bir kaç bağımsız yapımcılar önem veriyor. God of warın son oyunu ve Horizon son zamanlarda oynadığım en harika senaryolu oyunlardı.

• Beğen
Tepkiler: samurusov
Arkadaşlar Nvidia Ge Force Expriance'ye giriş yapamıyorum hiçbir şekilde. Görev zamanlayıcı kapalı hatası alıyorum. Görev zamanlayıcıyı da açmaya gittiğimde başka program kullanıyor yazıyor. Çok kişi yaşamış nette araştırdığıma göre ancak kimse cevabını bulamamış. Sinirim bozuldu son güncellemeyi edinemiyorum şunun yüzünden. Bu sorunu yaşayıp çözen var mı?

FIFA18 kısa bir süreliğine %78 indirimle ₺269 yerine ₺59!
33bpphe.jpg

@muhiddin

is-7... biriciğim :srnsml: ulaşma yolunda nelerle uğraşıyoruz ah ah.

Arkadaşlar Fanatical sitesinde Killer bundle gelmiş. Farklı tarzda 11 adet oyunu barındırıyor ve yalnızca 5 dolar gözüküyor.

Alacak arkadaşlara önerimdir. Not: Buradaki sadece bir oyun 90 lira :D

(link)

@Ahmet Bilge Kaan AKIN
Bu Bundle'ın içerisindeki oyunlardan

Pewdiepie The Legend of Brofist: Eğlenceli bir pixel game. Eski atari oyunları gibi ancak biraz daha gelişmişi. Baya güzel dialoglar falan :D

The Technomancer: Dünya altüst olmuş, su falan bulunmuyor. Bizim adamlar da Technomancer oluyor burada. 4 class var, hepsi de mevcut bizde ancak güçlendirmek istediğimiz klasa yoğunlaşıyoruz skill ağacında. Kombat sistemi başta zor gelse de güzel, eğlenceli bir oyun. İleride sıkar mı bilmiyorum daha yarım saat oynayabildim. Hikayesi güzel olacak gibi inş batırmamışlardır :D

The Signal From Tölva: Oyunda robot oluyoruz, ilerleyerek gidiyoruz. Ancak oyun güzel olabilecekken yavaş robot yürüyüşüyle bir yerden bir yere gitmesi o kadar can sıkıyor ki, oyunu kapatıyorsunuz :D :D

Think of the Children: Yine 3d pixelimsi bir oyun :D Oyunda çocuklarımızın ölmelerini engelleyip işleri yapmaay çalışıyoruz. Bence sinir bozucu da eğlenceli olabilir arkadaşlarla :D

Stories: The Path of Destinies: Bu oyunu kesinlikle öneriyorum. Hikayede her bölüm sonunda ne yapacağımızı oyun bize soruyor. Mini game gibi gözüken büyük bir oyun. Bundle olarak almak istemeyenler bu oyunu tek olarakta alabilir.

Denediğim oyunlar bunlar geri kalan 6 tanesini denemedim. Yorumlayayım dedim denediklerimi. Çoğundan kart düşüyor bu arada :D

Acil co-op oyun oynayacak arkadaş-arkadaşlar aranıyor :D Lütfen şu garibin isteğini yerine getirin, bir oyunu birlikte bitirelim :D :D

Fakirlikten daha önce satın aldığım ama oynamadığım oyunları oynamaya başladım. :D:D

• Beğen
Tepkiler: Eser Sevinç
Steamde Bahar Temizliği diye bir etkinlik gelmiş. Günlük görevleri var. Arka planda kalan oyunları canlandırmak olabilir. Tabi sağlam internet lazım günlük ücretsiz oyunları denemek için indirmek gerekiyor. Listeden sadece Dirt 4'ü merak ediyorum galiba onun günün bekleyeceğim
(link)

Ekleme: ETS2 oynayanlar için 17 Hazirana kadar devam eden bir etkinlik var. Etkinlikteki görevleri tamamlayınca kabin aksesuarları ve boya veriyor. Yine ürünleri steam pazarında satabiliyorsunuz.
(link)

bahar temizliği.JPG

@MakRo
Steam İdle Master isimli program ile neredeyse tüm görevleri kılınızı kıpırdatmadan yapabilirsiniz :D

Geri