Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

Scudo
@Ilter Elmas
Hocam vallahi 350 kb ile iniyor çıldıracağım :D :D Allahından bul pabciii :D

Youtubeye de video yüklemeye çalışıyorum, 3 saattir 1 saat kaldı yazısına bakıyorum :D :D O da yavaşlatıyor muhtemelen. Çok güzel bir video atıyorum sizinle de paylaşırım. Arabayla 3 kişi öldürdüm çok komik ya :D

Video sonunda yüklendi :D:D:D

Kamerada gözüken araç benim aracım, Ceeeeeeeem ismindeki ise benim Duo olarak girdiğim arkadaşım yani öndeki araç.

İyi seyirler :D:D

@Emre Yönlüer
Çok komik oldu ya :D :D İkimiz de kornaya basarak konvoy yapıyoruz normalde de :D :D

Bu da bombayla aldığım adam :D Öylesine atmıştım adam öldü :D

@msandikci

VAR TABİKİDE. AMA XBOX TA OYNUYORUZ. EĞER KONSOLDAYSAN NİKİNİ VER EKLEYELİM SENDE ARAMIZA KATIL :) KLANIMIZ TURK KLANI. 10 KİŞİYİZ HERKES TÜRK.

WORLD OF TANKS :) AMA XBOX TA OYNUYORUZ 10-15 TURK ARKADAŞ İLE. KATILMAK İSTEYEN MEŞAJLAYABİLİR )

Bu aralar PS4'te God of War oynuyorum oyun tek kelime ile efsane olmuş. Kratos emminin oğlu Atreus ile ilgili maceraları dudak uçuklatacak cinsten. Mutlaka bir yerlerden edinin oynayın :)

@Mugla48
İllallah ettim yeminle sileceğim oyunu :D Konsolda WOT düşünemiyorum o_O

@chuck_schuldiner
Sırf o oyun için ps4 alınır, gerçekten baya kaliteli bir oyun. İlk 2 oyununu ps2 varken bitirmiştim. Sonra 2 yi bıraktılar tabi :D Ps4 fiyatları da almış başını gidiyor amanen :D

Adamı 30 metre uçurdum ahahaha :D Komik alanları kaydedeceğim ya güzel oluyor böyle :D Sonra silinince üzülüyorum :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN Bence senin PS4 alma vaktin gelmişte geçiyor bile :D İlk önce God of War 3 Remastered al sonra 4'e yeşillenirsin.

Diğer muhteşem oyun ise eşimle bitirdim. Tek kişi asla oynanmıyor yanına illaki birini bulacaksın. İki kişilik bir efsane oyun "A Way Out". Yaptığınız tercihlere göre oyunun gidişatı ve sonu değişiyor. Çok leziz efenim çoook :)

Bunların yanı sıra şu oyunlara da göz gezdirmeni şiddetle öneririm.

Playstation 4 ve Pro platformu :

- The Last of Us Remastered
- Beyond Two Souls
- Heavy Rain
- The Last Guardian
- Shadow of Colosssus Remastered
- Horizon Zero Dawn ve Ek Paketi
- Yakuza serisi
- Killzone serisi
- Gran Turismo serisi

Hepsi de PS 4 Exclusive (Özel) oyunlardır.

XBOX platformu Exclusive (Öze) oyunlar ise:

- Gears of War serisi
- Forza Horizon Serisi
- Halo Serisi
- Fable serisi

Başlıca tavsiyelerim olacaktır.

@chuck_schuldiner
Benim PS alablimem için daha 4 senem var malesef :D :D İş falan bulayım da hele bi :D:D

Dediğiniz oyunları takip ediyorum, izliyorum gameplaylerini gerçekten güzel oyunlar.

Eşiniz de oynamayı seviyorsa Resident evil (7 hariç 7 de split screen olmuyordu) serisini öneririm. Co-op aşırı zevkli oluyor. 5 ve 6 yı arkadaşla bitirmiştik kafede :D

Bunuda buraya bırakıyım :D Arkadaşımın bana yaptığı ufak tefek edit :)

@ATTy
Şu Kar98 görünce bir tek ben almıyorum sanırım :D Nefret ediyorum o aletten :D Rakip sıkıyor beni vuruyor adama bakıp sıkıyorum nereye gidiyor kim bilir :D

Not: sks ve Slr candır :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN

Kar98 iyidir ama son güncellemeden sonra sksnin sekme oranı azalmıs kar98 den daha iyi olmuş sanırım

Ben de favori oyunlarımı yazayım :kedicik:
Silent Hill serisi
Resident Evil Serisi
Fatal Frame
Obscura
Tomb Raider Serisi
Uncharted serisi
Outlast 1 ve Dlc si
Layers of Fear
The Evil Within 1 - 2
Hellblade
Beyond Two Souls
Heavy Rain
Until Dawn
Dying Light
The last Of Us
Metro Redux
Tom Clancy's The Division

• Beğen
Tepkiler: emre64
@Emre Yönlüer
Güzel olmuş hocam videolar :D O kaynak makinesi ne işe yarıyor yahu normalde :D :D

@Tini mini kedi
Hepsi de birbirinden güzel oyunlar, PS olmadığından oynayamasakta :D Yeni çıkan bir oyun daha vardı ps4'e oynadığınız oyunlara benzer Detroid Become Human isimli bir oyun.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN Evet o daha yeni çıktı, şu an ki deluxe sürüm fiyatı 300 tl, indirime girmesini bekliyorum :) Yazdığım oyunların bir kısmı pc de de var bu arada.

@Tini mini kedi
Aynen Pc'deki serileri Sİlent Hill hariç hepsini bitirdim. Onu da müsait bir zamanda kesin bitireceğim :D

Hellblade'yi sevdiyseniz God of War serisini çok daha fazla seveceksinizdir. Hellblade'i bosslar bakımından çok zayıf buldum, atmosferi vs çok güzel olsa da eksik kalmış oyun. Keşke sağlam bosslar yapsalardı dediğim oyunlardan. Bir de biraz daha farklı olacak DMC: Devil May Cry oyununu öneririm, Dmc 5 diye de geçiyor bazı yerlerde ancak oyun yapımcıları 5 dememiş o oyuna :D

Soma isimli oyunu da öneririm, gerilim oyunu, hikaye odaklı çok güzel.

Bir de Metro'nun yeni oyunu çıkıyor birkaç aya. Ne zaman indirime girerse artık merakla bekliyorum :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN Resident Evil serisi hem PC'de hem PS4'te eşimle bitirdik :D A Way Out bitirdik, Beyond Two Souls Bitirdik. Fifa 18'i sürekli oynuyoruz, Eşim geçen hafta God of War 3 Remastered oyununu tek başına bitirdi :D
Uncharted serisini beraber bitirdik :D Bizim durumlar öyle yani :D

• Beğen
Tepkiler: emre64
Geri