Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

Scudo
@Ozan :) Tüh iyi olurdu yaa. Sınava gelince ... BANANE *** SINAVINDAN (sana demedim:)) hiç çalışmıyorum valla umrumda değil :D

• Beğen
Tepkiler: Ozan :)
@Ahmet Bilge Kaan AKIN

Olur mu hocam. Free bu. Blizzlike XP
Vanilla private server. 1.12.1 sürümü. Hiçbir patch, expansion yok. 1-60 level arası.

@Ilter Elmas

Tam bu yorumu yaptıktan sonra oyunu bitirdim :D :d Forum şans getirdi :D

@Uğur S.
hocam onun da mı privatesi var :D

@Ilter Elmas
Valla sevindim ya hayırlı olsun :D Büyük bir yük kalkmıştır üzerinizden :D :D

Bak aklıma iki efsane daha geldi hala oynadigim sayisiz kez bitirdim. Her oynayisimda ilk kez oynuyormuşum hissine kapilirim.
- Sanitarium
- Slave Zero

@chuck_schuldiner
Hocam baya eski oyunlarmış baktım da, benim oynadığım en eski oyun (mario vs haricinde) Grim Fandango, Remastered versiyonu o da :D Bu arada oynamak isteyenlere önereyim, ölümü ti'ye alan bir oyun :D Ölüm meleği oluyoruz oyunda, bir ölüm şirketinde çalışıyoruz ama başka oyunlar dönüyor arkada :D

amd phenom serisi işlemcisi olanlar far cry 5 den uzak dursunlar ubisoft resmen destek verilmeyeceğini açıkladı oyun açılmadı bende siste gereksinimlerini karşılamıyormuş :p

@ATALAY16
Hocam çok sıradan bir oyun, çok çok sıkıcı geldi bana gameplay izledim ancak :( Görevler çok sıradan, hepsi birbirinin aynısı sanki, yapay zeka çok kötüydü.
Parasını hak etmiyor malesef

Anacım alım bir Ps4 geçsin gitsin. Ne sistem uograde derdi var ne de oyun açmama, kasma derdi var. Senelerdir Ps3 kullanırım. Çok da memnunum. Pc yok mu var pc de var ama onu iş için kullanıyorum. Taktım kötüne bir tane ssd disk 4 GB de ram'i var. Her işimi görüyor.

• Beğen
Tepkiler: specific
Battlefield 1 ve 4 oynuyorum nick name edonis63 :harika::harika: (PC)

Ps4 de fifa ve fortnite oynuyorum kullanıcı adım LMB-35

Herkese merhaba arkadaşlar bir oyun sever olarak bu konunun açılması yerinde olmuş :). Ps4 kullanıcısıyım ve plus üyesiyim,mayıs ayının bedava oyunlarından biri olan beyond güzel bir oyun herhalde. Çoğu kişi övüyor . Geçen ay mad max vermişlerdi indirdim ama oynamadım henüz. Önceki ay da bloodborne'e başladım güzel olmaya güzel oyun da çok zor be arkadaş.

Genellikle fifa 18 oynuyorum,uncharted serilerini ve last of us u bitirdim. Fifa 18 online oynayan arkadaşlar varsa kapışabiliriz .

Witcher oyununu söylemeye gerek yok zaten,arada bir oynadığım keyifli oyunlardan.

• Beğen
Tepkiler: Muratbalikci
Rust - 2.000 saatim var
War Thunder - 1000 saatten fazla
The Crew - 500 saat falan herhalde

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@Riverside
Hocam kale inşa etmişsinizdir siz 2k saatte :D

@anlern58
Aynen hocam, böyle bir konu bulamadım forumda açayım dedim. İndirim vs buldukça paylaşırız, oyun arkadaşları buluruz.
Valla çok güzel oyunlar vermişler, ps4 olanları kıskandım :D
Witcher dediğiniz gibi hocam, hiçbir oyun bana ara görevleri yaptırtamadı, Gerard reyiz yaptırttı. Onun için ot bile topladım o kadar :D Ne Yennefer'a baktım ne Tris'e, yavrucağımı arayıp yollarda dolaştım :D :D

ps4 den üzerinden tüm ex. yapımları bitirdim aktif olarak fifa 18 bf1 ve gta 5 takılıyorum gta online da bisikletçi grubu kursak hiç fena lma los santos turları yaparız;););)

nick: turk_ozden

@Ahmet Bilge Kaan AKIN @Riverside 'ın dediği her ay global wipe geliyor. Her ayın ilk perşembesi Avrupa saatine göre. Ayrıca girdiğin servera göre modlu yada normal olarak haftalık 2 haftalaık yada aylık wipe geliyor. Bazı serverlarda kişi limiti var olmayanlarda deli gibi gelişip gidiyorsun. Rcham - aquafps -cmgaming rust ile takip ettiklerimden youtube üzerinden.

• Beğen
Tepkiler: Riverside
@MakRo
Oyuna iyi zam gelmiş ya 30 liraydı zamanında :D Hocam arkadaşlarınızla çok saracak bir oyun da tek başınıza çok zor ya :(

@Cem cm
Ps1 de varmış o oyunlar. Zamanında bir abim "eğer evlenirsem sana vereceğim ps1 imi" demişti, vermişti sağolsun. Bulabildiğim tüm oyunları bitirmiştim o alette de bu oyunları hiç görmedim :(

Geri