Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

@msandikci

olmaz mı
ekledim kabul et:)

wot_banner.jpg

WOT a bekleriz:)

Scudo
@Uğur S.
Çok pere çok pere hocam :D :D

@Mehmet 38
Çok güzel oyunlar hocam, sanırım ps da oynuyorsunuz, bildiğim kadarıyla bu oyunlardan bazıları pc ye çıkmadı :(
Dark siders serisi gerçekten çok güzeldi, hiç bitiremedim hep bir şeyler oldu ancak hep bitirmek istedim :D Heavy Rain çok ünlü ancak o da pc ye kısmet değil :(

@Serkan Mıstınoğlu
Şu oyunu çözmesi çok zor geldi hocam, bir türlü çözemedim olayı, LoL çok basitti ondan onu oynadım ben de. Sonra o da sıktı da dota 2 yi bırakan görmedim :D

@Ilter Elmas
Saydığınzı oyunları oynadım, gerçekten çok güzeller. Çok değişik bir tür. Farklı bir haz alıyor insan oynarken, çok sakin oyunlar (Monochroma'da bazen adam kovalıyordu :D ) Mumin nasıldır bilmiyorum ancak bir bakasım geldi diğer sayılanların yanında görünce :) Ekliyorum sizi Steam'dan nickim Böbrek Mafyasi :D

@oguz01adn
Hocam size önerilerim oynamadıysanız Papers Please'yi oynayın. Çok basit grafikler, çok güzel bir oyun :D Knight demeyin bana lise hayatımı yedi :D :D

@FARGO
Hocam nasıl uzun saatler oynuyorsunuz o oyunu çözemedim :D Oturdum milletin tırına çarpmadan 5 dakika dayanabildim, sonra oyundan atıldım :D
Bir grup vardı Atlas Transport diye, adamlar 40 a kadar konvoy yapıp sürüyormuş tırları :D :D

@emrhyldrm
Şu God of War 4 ü oynamadan ölürsem gözüm açık gider :D :D Çok güzel oyunlar. Ps almak isterdim aslında da olayını bilmediğim için korktum almaya, ps almaya gözü korkuyor insanların da takas olayı vs çok uyguna gelebiliyor oyunları. SOnradan haberim oldu bunlardan hep :D

@Şeffaf
Hocam Diablo sevilmez mi ya, Diablo 2 yi kaç kere bitirdim hatırlamıyorum, çok kaliteli bir oyundu. 3 ü oynamak nasip olmadı :(

@msandikci
Şu Wot'ta nasıl dayanıyorsunuz hocam , tank kasması aşırı zor çıldırttı oyun silmiştim :D Bakıyorum millette şekil şukul tanklar var, biz torosa benzer bi şeyler pıtı pıtı sıkmaya çalısıyoruz :D :D

@Kırık jant
Hellblade'nin ortam çok güzeldi de hocam bir türlü ısınamadım oyuna, bulmacaları hep aynı şekilde yaptıkları için :(
Mafia 3 ü de sevemedim malesef aynı şekilde görevler hep aynı gibiydi ama şu görüntülere bayılmıştım. Ortamı çok güzel yapmış adamlar.
Diğer saydığınız oyunlar da kaliteli bilindik oyunlar zaten. Bir de şu Dying Light'ı arkadaşlarla oynamak aşırı zevkliydi :D

@MakRo
Hocam şu Dead by Daylight ı çok övüyorlar, indirimde bulmak nasip olmadı bi :D
Rust daha kanser hocam bence :D
Deceit korku oyunu mu tam çözemedim :D

@Ilter Elmas
Bu arada hocam Blinding İsaac oynuyormuşsunuz. Mükemmel ötesi bir oyun ya o kadar basit görüntüleri olmasına karşı, 70 80 gb lık oyunların veremediği hazzı veriyor :D

Arkadaşlar bu arada Steam hesabım burada
Nick: Böbrek Mafyasi
(link)

@Ahmet Bilge Kaan AKIN Vallahi hocam, Logitech G27 ile iyi sarıyor ve ayrıca mod harita ve araçlarla oyunun oynanabilirliği artıyor. Süre konusunda da insanın kendisini kısıtlaması lazım. Yoksa hakikaten uzun saatler başından kalkamamak tehlikesi var :)

Şunu da buraya koyayım:
Indiana Jones and the Fate of Atlantis
hqdefault.jpg

Artık oyunlar grafik ve gerçekçilik basıyor, grafiklerin güzel olmadığı fakat puzzlelerin ve konunun çok güzel olduğu bir zamandan kalma akıl dolu bir oyun... oynayın farklı :)

@Ahmet Bilge Kaan AKIN
co-op oynarım arada ama online oyunlar sarmıyor birde hile yapan çok o yüzden. ağırlık single mod takılıyorum mafia 3 oynama zaten oyunda gez dolaş dur birde 68 lerin muhteşem müzikleri dinle,dinle arabayla gez dur :D diğer konularda haklısın hep tekrar eden durumlar belli sıra sonra sıkıyor.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN
Ben ETS2'de 1 sene oynayarak 11 milyon€ sermaye yaptım.(not:klavye ile)

ETS2'de multiplayer oynamayı bir beceremedim ben nedense. İlla bi pislik oldu dondu kaldı. Yaz okulunda yurtta wifi iyi olursa gene deniycem ama :)

Valla pc güzel ama oyunlar az :D steam nickim Tuğrul motor fotosu var.
Favori oyunlarım:
1. Skyrim
2. GTA SA :D
3. Mound and blade warband-fire and sword
4. Rainbow six siege
5. War thunder (beleş)
6. Total war
Battlefield 4 var bide
İsteyen eklesib bf4,wt,tw hepsini oynarız
Habide csgo var :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN Dead by Daylight'ı Rusttan çıkan kutu ile indirimli 15 liraya aldım ama bedavaya gelmiş oldu. Rust'ta da çok iyi insanlara ile tanıştığım için bin küsur saat kadar beraber oynadım. Deceit "6 kişi bir oyunda toplanıyor bunlardan 2 tanesi hastalıklı mutant, sesli sohbet ile herkes bir birini ikna etmeye çalışıyor. Sonra elektrikler gidiyor o ara yaratıklar topladıkları kan ile diğerlerini öldürmeye çalışıyor" İngilizce işini görecek kadar olması lazım yoksa det anlatamayan arkadaşım vardı sürekli ölüyordu.

DBD güzel oyun oyun sayesinde bir kaç tane İngiliz, İskoçla ve farklı ülkelerden birileri ile tanıştım discord ile konuşuyoruz güzel ve eğlenceli oluyor ama bizdeki İngilizce seviyesi ile İskoçlar ne diyor hiç bir şey anlamıyoruz.

ETS2 multi zaten çok sıkıntı sürekli birileri çarpıp duruyor. Konvoy olayına bulaşmamak en iyisi genelde yaş grubu küçük oluyor ve çok kaza oluyor.

Düzenleme: bu da World of Trucks profilim (link)

@MakRo
Anladım hocam oyunu, o tür oyunlar bir ara popüler olmuştu. O tip oyunun bir de pixellisi vardı vampir, mafya, kurtadam vs, herkes birbirini ikna etmeye çalışıyordu. Çok stresli oyunlar gerçekten :D

Öncelikle platformlar arası nicklerimi yazayım belki eklersiniz düşüncesiyle :)

Steam : chuck_schuldiner
Blizzard.Net : chuck_schuldiner
Origin : AndreasKaiser
uPlay: chuck_schuldiner
PSN : chuckjuju
WB Account : chuck_83

PC'mde 400'e yakın oyun yüklü
PS ise : 8 +2 Total 10 oyun var.

PC platformunda hala ve severek oynadığım oyunlar :

- Dune 2000
- Breath of Fire III ve IV
- Mortal Kombat serisi
- Tomb Raider Serisi
- Diablo III + Reaper of Souls
- Diablo II + Lord of Destruction
- Starcraft serisi
- Battlefield 1942 ve ek paketleri
- Battlefield 1
- Call of Duty 1 ve Ek paketi
- Call of Duty 2
- Call of Duty World at War
- Call of Duty WWII
- Medal of Honor Allied Assault ve Ek paketleri
- Brother in Arms Serisi
- Company of Heroes Serisi
- Men of War Serisi
- Sniper Elite Serisi
- Monkey Island Serisi
- Necronomicon
- Byzantine
- Batman Serisi
- Telltales Games serileri
- Middle Earth : Shadow of Mordor
- Middle Earth : Shadow of War
- The Lord of The Rings Conquest
- The Lord of The Rings War of Ring
- Battle for Middle Earth Serisi
- Need For Speed Serisi
- Project Cars Serisi
- Assassin's Creed Serisi
- Mad Max

PS 4 ise :

- Assassin's Creed Origins
- Fifa 18
- Diablo III Ultimate Evil Edition
- Beyond of Soul
- Heavy Rain
- Uncharted Serisi
- God of War III ve IV
- Horizon Zero Dawn

Android ise :

- Middle Earth Shadow of War
- Vikings War of Clans

Daha yazardım ama aklıma gelmiyor. O an ki ruh halime ve yoğun iş temposundan ayırabileceğim vakite bağlı olarak oyun seçiyorum :)

Babuşlar bence steamde forumun grubunu yapalım ben gönüllüyüm yapmaya ama yaparsam katılcak olan varmı

@chuck_schuldiner Saydığın pc oyunlarının 2-3 tanesi hariç hepsini bitirdim. Gerçekten kaliteli yapımlar. Lotr Conquest yazmışsın, onu oynayan hala var şaşılacak gibi :D Tunngele'da denk geliyordum birkaç ay önce, sıkı bir rekabet oluşmuştu bir ekiple aramızda :D :D

@Fire Blade TR
Steam Gruplarını çok ölü görüyorum, 2-3 kişi hariç bakacak kimse olmaz bence.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN tüh be neyse ayda bi çekiliş yaparız 10 liralık aktif olurlar :D millet para için her şeyi yapar gördüm 35.000 kişilik grup ama herkes duruyo neden? çekiliş var abi bedavaya kime çıkıyo belirsiz

Bu güne kadar oynayıp en çok zevk aldığım 2 oyun var
1-Battlefield 4
2- Arkadaş grubu ve mikrofon varsa eğlence amaçlı Csgo

@Ozan :) hacı birlikte oynayalım istersen ikiside var

Geri