@oguz01adn
Hocam size önerilerim oynamadıysanız Papers Please'yi oynayın. Çok basit grafikler, çok güzel bir oyun
Knight demeyin bana lise hayatımı yedi
@FARGO
Hocam nasıl uzun saatler oynuyorsunuz o oyunu çözemedim
Oturdum milletin tırına çarpmadan 5 dakika dayanabildim, sonra oyundan atıldım
Bir grup vardı Atlas Transport diye, adamlar 40 a kadar konvoy yapıp sürüyormuş tırları
@emrhyldrm
Şu God of War 4 ü oynamadan ölürsem gözüm açık gider
Çok güzel oyunlar. Ps almak isterdim aslında da olayını bilmediğim için korktum almaya, ps almaya gözü korkuyor insanların da takas olayı vs çok uyguna gelebiliyor oyunları. SOnradan haberim oldu bunlardan hep
@Şeffaf
Hocam Diablo sevilmez mi ya, Diablo 2 yi kaç kere bitirdim hatırlamıyorum, çok kaliteli bir oyundu. 3 ü oynamak nasip olmadı
@msandikci
Şu Wot'ta nasıl dayanıyorsunuz hocam , tank kasması aşırı zor çıldırttı oyun silmiştim
Bakıyorum millette şekil şukul tanklar var, biz torosa benzer bi şeyler pıtı pıtı sıkmaya çalısıyoruz
@Kırık jant
Hellblade'nin ortam çok güzeldi de hocam bir türlü ısınamadım oyuna, bulmacaları hep aynı şekilde yaptıkları için
Mafia 3 ü de sevemedim malesef aynı şekilde görevler hep aynı gibiydi ama şu görüntülere bayılmıştım. Ortamı çok güzel yapmış adamlar.
Diğer saydığınız oyunlar da kaliteli bilindik oyunlar zaten. Bir de şu Dying Light'ı arkadaşlarla oynamak aşırı zevkliydi
@MakRo
Hocam şu Dead by Daylight ı çok övüyorlar, indirimde bulmak nasip olmadı bi
Rust daha kanser hocam bence
Deceit korku oyunu mu tam çözemedim
@Ilter Elmas
Bu arada hocam Blinding İsaac oynuyormuşsunuz. Mükemmel ötesi bir oyun ya o kadar basit görüntüleri olmasına karşı, 70 80 gb lık oyunların veremediği hazzı veriyor
Arkadaşlar bu arada Steam hesabım burada
Nick: Böbrek Mafyasi
(link)