Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

Scudo
@Ilter Elmas

bu fiyatı görüpte hala elit kesim özentisi olupta "orojonol alorom" diyenler var ya. Kıl oluyorum. Aldığı da yok sırf ambiyans olsun, karizma yapayım veya beni ayıplamasınlar mantığıyla yazıyor çoğu. Beni ayıplarlarsa ayıplasınlar çok ta umurumda "Korsana destek veriyorum, korsan kullanıyorum" memnunum. Ben sokaktan bulmuyorum bu paraları arkadaş. Sadece PS4'te orijinal takılıyorum ki cihaz daha kırılmadığı için. Kırılsın hemen korsana devam. Böyle deyince de "sizin gibi düşünenler yüzünden, fiyatları düşürmüyorlar, Türkiye'ye destek vermiyorlar vs vs. diye zırvalıyorlar. 1998-2002 yılları arasında pc oyunları hep orijinaldi. Neden o zaman gelişmedi. Şimdi mi gelişesi geldi? Bıraksınlar bu ayakları. Ben para kazanacağım diye bir ay boyunca afedersiniz kıçımdan terliyorum. Eğlenceye çok az vakit buluyorum. O az vakitte de kazandığımı mı harcayayım? Korsan Repack indir. Mis gibi çatır çatır oyna bu kadar :D

@chuck_schuldiner

Son derece saçma ve yanlış bir bakış açısı. Multiplayer oyunları zaten korsan oynama şansınız yok da, o insanlar da o oyunları yapmak için kıçını yırtıyor, siz onların emeğini çalmış oluyorsunuz. Siz o kadar çalışın ama maaşınızı başkası alsın, görün bakalım noluyor. Korsan oynları da hayrına internete koymuyor insanlar, istisnasız hepsinde ya coin miner var ya da PC'nizi zombie sürülerine katacak scriptler.

• Beğen
Tepkiler: notforheaven
@emre64

Multiplayer oynamam. Bu güne dek indirdiğim repack'lerde, olsun oyunlarda olsun hiç bir coin miner ve türevlerine rastlamadım.

Maaşımızı çok şükür başkaları alıyor zaten, 1 ay parasız ne yapacağım diye kara kara düşünüyorum. O yüzden oyunlara para vermiyorum. Bu tartışma her türlü sürer gider. Gerek yok. Sen orijinali savunuyorsan yukardaki oyunu 2500 TL'ye al ve destek ol. Benim destek olacak mecalim yok, paramda yok. Eleştirirken atladığın yer olmuş bir anlık gazla

@chuck_schuldiner

O kısmı daha net okuman için ayırayım ve daha net okunur hale getireyim. Tekrar oku sonra günümüz oyun sektörüyle kıyasla firmaların insanları yolmak adına çıkarttığı dlc paketleri, mikroödemeler saçmalıklarınıda ekle. Sonuca ulaş.

O yüzden ben söylediklerimin arkasındayım.

@chuck_schuldiner

Yine yanlış bir düşünce. Eskiden bakanlık onaylı korsan oyun satmış insanlar, korsan oyun her zaman vardı. Korsan oyuna destek verip korsan oyun oynamak sizin bileceğiniz bir şey ama gelip de bunu burda söylemenize gerek yok. Bu söylediğinizin "Ben ekmeğe para vermiyorum marketten çalıyorum, siz de çalın bak ne güzel." cümlesiyle hiçbir farkı yok. O ürünse bu da ürün, yaptığınız şey güzel bir şeymiş gibi boşa savunma yapmayın. Ayrıca burası
Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü yani bu tür saçmalıklarınızı burda anlatmanıza gerek yok. Kendi söyleminiz size kalsın, kendi suçunuzu kendiniz işleyin.

• Beğen
Tepkiler: chuck_schuldiner
@emre64

Katılıyorum. Yaşı 30'un üzerinde olanlar daha net hatırlar. Bahsi geçen dönemde korsan oyun satışı çok daha yaygındı. Diğer şehirleri bilmiyorum ama Istanbul ve Bursa'da göz önünde korsan oyun satan biir sürü yer vardı. Tabi orijinal oyunla karıştırılan korsan oyunlar da vardı. Bildiğin oyunun kitapçığını falan basmışlar ama korsandı. Bu versiyonları orijinal sanan çok insan vardı.

• Beğen
Tepkiler: emre64
city skylines oyununu oynayan var mı?
2 sorun var:
1.çöplerle baş edemiyorum,%200 yakın bütçe ayırıyorum,çöp kamyonları tren gibi oluyor ama gene bir yerlerde çöp sıkıntısı oluyor.Çöp dökme alanları desen almış başını gidiyor.Bu çöp sıkıntısı nasıl rayına oturtuluyor?
2.Nüfus çok yavaş artıyor,sürekli sanayi ve ticaret alanlarına istek geliyor ama nüfus onlar gibi artmıyor bir türlü.

@Ilter Elmas
Valla Ankara'da korsan cd pazarı vardı çok net hatırlıyorum :D :D Polise, zabıtaya sorsan suç mu diye onların da haberi yoktur :D

@emre64
Telltale bu yüzden battı ya zaten :( Üzülüyorum bağımsız yapımcıların büyük şirketlerin yemi olmasına.

@Ilter Elmas

Çok güldüm ya!

Çok iyi anlatmış. T-shirtleri bile çıktı "Do you guys.."ın. takipçilerini anlamayan bir oyun yöneticisi olduğunu bu kadar iyi gösteremezdi bence.

Bu arada, Blizzard boykotları hız kesmeden devam ediyor. Gerek Blizzard forumlarında, gerekse başka kanallardan. Online imza kampanyasına ( (link) ) katılanların sayısı da gün geçtikçe artıyor. Büyük çoğınluk D3 oynamayı bıraktı. Path of Exile D3'ten gelenlere dolu şu anda. WoWüyeliklerini iptal edenler var. Blizzard ise hisse kaybetmeye devam ediyor:
(link)

Bütün bu olanlara rağmen tüm yaptıkları dün akşam saatlerinde şunu göndermek oldu:
(link)

• Beğen
Tepkiler: Ilter Elmas
Şu görüntüye bak mübarek,yemede yanında yat. :asik:

@-Skynet-

Gerçekten grafiksel olarak üst düzey bir oyundur kendisi lakin ben GTA serisini hiç sevmem ama işin ilginci merakta etmiyor da değilim :) Bu aralar Red Dead Redemption II oyununa yeşilleniyorum da dur bakalım ne olacak :D

• Beğen
Tepkiler: -Skynet-
(link)

Sins of a Solar Empire: Rebellion®

Humblebundle sitesine girdikten sonra "GET THE GAME" düğmesine basın. Sizi sayfa sonundaki "GET IT NOW" butonuna götürecek oraya tıklamanız yeterli. Hesabınıza eklenecektir.

• Beğen
@Ahmet Bilge Kaan AKIN

Çok yeşillendiğim bir oyun bu. Denemek nasip olmadı daha. WOT'u çok severek oynarım. Keza World of warplanes'te öyle. WOW'u deneyemedim. Tavsiye eder misin can dost? :)

@chuck_schuldiner
Oynamıyorum ben, oynayan varsa paylaşayım dedim dd güzele benziyor :D

Hitman 2 nete düşmüş bu aralar, pek detaylı incelemedim,yeni oyunu mudur yoksa en son çıkan oyuna dlc mi geldi nedir. Bence denenebilir,hatta burayada sonuçları yazılabilir,bende ona göre indirebilir.:koptum:

Electronic Arts, Command & Conquer Remastered serisine nereden başlayacağını açıklamış:

(link)

• Beğen
@chuck_schuldiner ben wot blitz oynadım uzun bir süre, hala da oynuyorum. Wow blitz çıkınca onu da denedik tüm klanca, şuan o oyunu oynayan yok.

Wot ile wow farklı, wow daha heyecansız ağır ilerliyor. Kişisel yetenek daha da etkisiz, takımlı taktik oyunu.
Eğer böylesi güzel olur diyorsan dene :)

Steam yılbaşı indirimlerini kaçırmayın arkadaşlar. Yaklaşık 1 ay sonra indirimler başlar, not alın.

Geri