Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

@Ahmet Bilge Kaan AKIN
Hocam online takım halinde ilerlemeli pve tarzı oyun arıyorum. Offline oyunların AA,AAA vs hemen hemen hepsini oynamıştırım. Senden iyi olmasın bilgisayar oyunları ile bende haşır neşirdirim.:) El atarisi,kasetli ateriler sonra pc oyunlarıdır devam eden bir hobi. :)
Online alanda biraz zayıfım,oda aradığım tarzda oyun bulamamdan ötürü.Şuana kadar oynadığım online oyunlar, Mars Online, Hazard Ops,Point Blank,Battfield 4,The last hope,Warframe, Warface (TR,EU) gta5,Division vs Divisonda bir süre sonra sıkmaya başlıyor tabi.Offline oyunlarıda birkaç kez tekrar oynadıktan sonra götürmüyor. MMorpg seven birisi olsam online tabanlı çok oyun var ama o tarzlarda benim hoşuma gitmiyor...:)

Scudo
Ring of Elysium pubg tarzı oyun ücretsiz optimize oalyı pubg nın 4 5 gömlek üstü başarılı tavsıye ederim

• Beğen
Tepkiler: emre64
@-Skynet-
Aralarında bi Destiny istediğiniz gibi hocam ama uzayda geçiyor. Bi de f2p oyun vardı Steamın uzayda geçen yine, o da arkadaşlarla zevkli oluyordu ismi aklıma gelmiyor :D
Maalesef online olarak yok başka bildiğim :)

son çıkan god of war , nfs payback , cod dunya savaşı kesinlikle oynanması gereken oyunlar :)

Mesut Özil'in Twitch kanalı varmış, oyun yayını yapıyor. Bilmiyordum, az önce tesadüfen denk geldi:

(link)

• Beğen
Tepkiler: emre64
@Melih Çolak
Nfs,cod tamamda god of war ile spiderman içimizde yara kaldı biz pciler için. :D

• Beğen
Tepkiler: Ceyhun Özkan
Merhaba arkadaşlar ben Alan Wake kaliteli bir ön far tavsiyesi alabilir miyim ? :)

Yakın zamanda Battlefield 1 DLC eklentileri ücretsizdi arkadaşlar. Ara ara kontrol edin kaçırmayın derim.

@-Skynet-
bende geçen aldım ps4 :) sony bu işi biliyor Türkçe alt yazı desteği veriyor.Rockstar game de vermesi gerektiğini düşünüyorum özellikle gta 5 efsane olurdu :) şimdide rdr2 çıkıyor 105 gb ps4 boyutu

@Melih Çolak
Sizlere özel çıkartıyorlar zaten,biz pciler üvey evlatız.:D Neyse bizde oynayamadığımızı youtubeden izleyerek avunuyoruz. :D

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
Bu konu güzelmiş. Takipte kalayım.

Humble Bundle uzun süre aradan sonra çok iyi bir bundle yapmış, Shadow Of Mordor ve Batman oyunları öne çıkıyor; (link)

• Beğen
Tepkiler: Ilter Elmas
Geçen bir arkadaşın tavsiyesiyle Overcooced 2 adlı bir oyunu indirdim.

6381b90044e0b9d0bbaddf3edc6e

İnanılmaz eğlenceli bir oyunmuş. Kaç yıldır oyun oynarım ben böyle keyifli eğlenceli bir oyun görmedim. Tabi oyunun zevki birden fazla kişiyle oynayınca çıkıyor tek başına sağlam kasmak gerekir. Şimdilik hatunla beraber iki kişi tek klavyeden oynuyoruz. Game pad'i bir türlü çalıştıramadım o da çalışsa kızı da alacağım oyuna 3. aşçı olarak, çook eğlenceli. İleride indirime girerse kesin alacağım oyunlardan, multisi de süper olur bunun :harika:

Şurada örnek oynanış videosu var:

bedava olmuş mükemmel oyun :D
(link)

Bu arada telden de Steam kart kasıyorum İDLE DADY isimli program ile, google playde bulabilirsiniz güzel program :D

BLİZZARRDA DESTİNY 2 BEDAVAAA EKLEYİN HEMEN KÜTÜPHANENİZE

(link)

Dün itibariyle, Blizzard kendi ipini çekti. Yazık, neden iyi şeyler hep daha çok para için, daha geniş kesime ulaşsınlar diye kalitelerinden kaybederler ?

Şu anda gerek youtube da gerek blizzard'ın kendi sitesinde gerekse twitter'da (#notmydiablo / #nokingrulesforevermyson )insanlar görülmemiş bir ölçekte, hep birlikte blizzard'ı protesto ediyorlor. Diablo Immortal'ın tanıtım videosu youtube'da daha önce kimsenin şahit olmadığı bir hızda ve oranda beğenmeme alıyor. Blizzard oyunarını bilgisayarından silenler ve hatta WoW üyeliklerini iptal edenler bile var.
Ayrıca blizzard'ın kendi forumunda dün RIP Diablo 31.12.96 - 02.11.2018 adında bir forum başlığı açldı, blizzard'ı protesto etmek için. Başlık 2 saate kalmadan cevap sınırına ulaşınca hemen RIP Diablo 31.12.96 - 02.11.2018 (part 2) ve o da yetmeyince part 3 açıldı. Eleştirileri delikanlı gibi göğüslemeyi beceremeyen Blizzard ise hem kendi forumlarından hem de youtubre kanalından yorum ve başlık silme cürretini bile göstermeye başladı. Forumda yazan bir bilgiye göre ise, bütün bu olanlardan sonra, sadece dün akşamdan bu sabaha borsada %0.48 değer kaybetmiş.

Herşeyi en güzel açıklayan o an:

@Kaos. Adamlar para nerdeyse oraya yatırım yapıyor, mobil sektörde büyük pazar payı var şuan kaçırmak istemiyorlar. Diablo hayranlarının alayının yükleyeceğine de eminim :D Mini ödemelerle iyi para kıracaklar.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN
Ya mobil pazarına açılsınlar da, önce Diablo 3'e gerekli düzenlemeleri yapsınlar ya da diğer efsane oyunlarına yaptıkları gibi Diablo 2'yi remaster yapsınlar. Ayrıca mobil pazarına en son gidecek oyun Diablo bence. Overwatch kitlesi uygun zaten onu yaptılar. Blizzard forumlarında da buna benzer bir şeyler yazdım. Diablo mobile sadece bir yan proje olabilir. Asıl tepki çekmelerinin sebebi, "bu seneki Blizzcon'un büyük haberi Diablo" demeleri ve o kadar beklenti içinde çıka çıka bu çıkması. Youtube'da Diablo Immortal Trailer 285bin beğenmemeye 9bin beğenmede şu an ve Blizzard haşır haşır yourm silmeye devam ediyor çeşitli sosyal medya kaynaklarından. Çok yazık.

@Kaos.
Dediğiniz gibi öyle olmalıydı, mobil platforma oyun çıkartmak saçmalık. Mobil platformun oyun aracı olması ayrı saçmalık, analog vs olmadan mobilden oyun oynanmıyor. Diablo oyununun da diğer mobil rpg ler gibi kötü olacağını düşünüyorum şahsen. Onun haricinde keşke diablo 2 remasted çıksa, grafikleri çok eski olduğundan sarmıyor şuan, yenilense çok güzel olur.

Geri