Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

SCUM ilk izlenimlerim.
Arkadaşlar SCUM'u dün aldım ve 1 saat Single'da takıldım, bir miktar da Multide takıldım ancak netim iyi olmadığı için kapatmak zorunda kaldım.
Oyun güzel denilebilir, en azından aksiyonu daha fazla olacaktır bu tarz oyunlara göre.
Ancak ben iade talebinde bulundum 1 saat sonunda. Elbette bu bir erken erişim oyunu, oyunun tam oturması için en azından 1 sene geçmesi gerekecektir diye tahmin ediyorum.
Oyunda zombilere sinir oldum, zıplayan zombi mi olurmuş? ne alaka? Bazılarını yumrukla öldürebilirken bazıları ölümsüz mübarek. Gram işlemiyor yumruk.
Robotlardan kaçması kolay orası iyi.
Oyunun tek amacı öldür-diril-lootladan ibaret. Çok anlamsız olmasının yanında sinir bozucu. Loot yapması basit değil çünkü. Uğraşıp loot yaptıktan sonra dirildiğinde en azından idarelik loot bulmak bile çok zor. Şuan popüler olduğundan oynanıyor ancak 2 ay sonra oyuncusunun kalacağını düşünmüyorum.
Pubg ve hayatta kalma oyunlarını birleştirmeye çalışmışlar sanki. Ancak daha fazla loot koymaları lazım. Ayrıca bir sw'de ölen birisinin o sw'de arkadaşları yoksa tekrardan dirilip, oynamaya devam edeceği bir sistem yok ortada. Sw'ler sürekli boşalacak diye düşünüyorum bu yüzden. Bir de sw'ye yeni girmişseniz ve mekanlar lootlanmışsa eliniz boş koşturup duracaksınız.
Mantık güzel ancak Rust misali build koyarak, bol lootlu bir oyun yapsalardı insanlar Pubg-Rust gibi oyunlardan buna geçecekti kanımca.
Ancak başarılı bir oyun değil şuan için. Kuruyla pilavı karıştırmışlar, üst üste koyacaktın abicim onları.
Karakterin hareketlerini de pek beğendiğim söylenemez. O kadar güzel grafiğe daha güzel hareket ettirtebilirlerdi karakteri. Biraz kutu gibi kalmış yumruk sallaması ve eşyalarla etkileşimi.
Daha çok yolu var bu oyunun. Arkadaşlarınızla 20 saat harcanabilecek kıvamda şuanda, sonrasında Pubg'ye dönecektir herkes :D :D

Scudo
@Ilter Elmas
Yapacakları altı üstü bir oyun, senelerdir ha çıkartacaz ha çıkarmayacaz oyalayıp duruyorlar :D Yani çıkartsa hayvan gibi para kazanacağı kesin olan bir proje, fan kitlesi bile alsa milyonlar satacak ama adamlar hala bakmıyor bile. Değişik :D

2 gecedir düşünüyorum aklıma gelmedi, acil yardım uyuyamıyorum arkadaşlar :D
Küçükken bir dövüş oyunu oynuyordum (en az 10-15 sene öncesinde diye hatırlıyorum) . Pc platformundaydı, arkadaşımın evine gidip sürekli oynardık.
Oyun anime çizimleri gibi, 2d bir dövüş oyunuydu. Karakterlerin özellikleri birbirlerinden farklıydı, süper güçleri vardı.
Oyun hakkında hatırladığım tek ayrıntı erkek bir karakterin (çocuk karakter) kurbağa çıkartıp, kurbağanın üzerine binerek rakibini yakmasıydı.
Bir fikri olan veya hatırlayan var mıdır bu oyunu ?

Warhammer 40k: Space Marine Humble Bundle sitesinde kısa bir süreliğine ücretsiz.
Hitman oyunu Google Play'de kısa bir süreliğine ücretsiz.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN Grim Dawn fena oyun değil. Hack'n slash seviyorsan kesin seversin. 67 saat oynamışım ama oyunu bitirmedim, bir gün devam derim diye silmiyorum da :D Oynamayalı da aylar oldu sanırım.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN
Diablo 1 den beri diablo oynayan biri olarak söylüyorum. Diablo 3'ü yukarıdaki mesajımda bahsettiğim gibi ilk günden beri oynuyorum. Ancak, bir ara baydığnda Grim Dawn satın aldım Steam'den. Gayet başarılı. Hatta, bana ve diğer bir çok kişiye göre Diablo 2'ye, Diablo 3'ten daha yakın. Zaten oyunun yapımcılarından biri de Diablo 1 ve 2'yi o güzel, amatör ruhlu Blizzard North dönemlerinde yaratanlardan, Eric Sexton. Oyun yine action RPG. Grafikler süper cilalı değil, çok karakterli, atmosferi seni çekiyor. Ayrıca, mouse scroll ile yakınlaşıp uzaklaşabiliyorsun. Item customization gayet tatmin edici. Skill Tree abartılmış derecede, işin içinden çıkmak zor. Takım olarak oynayabiliyorsun. Yine de Blizzard ne yapıp edip, kendi oyunlarını oynatmayı başarıyor. Forumlardan, topluluklarını dinleyip, oyunlarını yenileyerek. Hala D3'ü daha yoğun oynuyorum yani. D3 oynayacaksan, bi önceki sayfada battle tag'im var.

• Beğen
Tepkiler: Ilter Elmas
@Kaos.
D3 ü anca işe girdiğim zaman alabilirim hocam, bir ayda bir oyuna o kadar çıkamıyorum maalesef :(
çok oynayasım var ama D3 ü çok güzel duruyor.
Grim Down üzmez o zaman beni. Teşekkürler @Kaos. @Ilter Elmas .

Bu arada yazayım Grim down indiirmde 7 lira gibi bir fiyata geliyor. Baya iyi :D Diablo 2 yi bile saatlerce oynayan ben bunu da oynarım gibi :D 1k saati geçen var baktım da :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN Bir ayda demişsin. D3'ün aylık ödemesi yok. Bi kere alıyon. Yine de Grim Dawn'un Steam fiyatına göre pahalı eğer onu kastettiysen. Expansion dahil €20 şu anda. Necro pack hariç ama.

Bu arada sana ve tüm gençlerimize iş bulma konusunda bol şanslar.

Yağmur Getiren 'Rainmaker'dan mı ?

@Kaos.
Aynen hocam, kedilerin tedavi masrafları çok bu aralar, öncelik sağlık :)

@Kaos.
Sağolun, umarım bulabilirim bu ay içerisinde :)

@Kaos.
Yok Spartacus'ten :D

@Kaos.

Diablo 3'ü beraber oynayalım :) Blizzard.net Nick'in nedir ekleyeyim. Sen ve ben müsait oldukça haberleşir takılırız. Zevkli olur :D

Diablo 3 oynayanlar, ben de varım :) ama Ps platformunda sadece

@Sergüzeşt

PS platformu ile PC platformu çok ayrı.

PS platformu Sony altyapısı ile çalışıyor.

PC ise Blizzard.net sistemi ile.

Ama sen yaz nickini ben PS4'ten eklerim seni.

PS 4'te seninle, PC'de Kaos ile takılırım :D

• Beğen
Tepkiler: Sergüzeşt
@chuck_schuldiner

#chaos2817

Akşam 9 gibi girerim.

Hadi beyler. Kuruyoruz takımı. Yeni karakter açıp adını bisikletimin modelini mi yapsam acaba !

Humble Bundle da ücretsiz indirmelik oyunlar

SOMA, Limbo gibi güzel oyunlar bulunmakta. İndirin oynayın :D

mosaic_section_2_layout_index_1_layout_type_threes_tile_index_1

Subsriberlaraymış yanlış alarm :D

Yeniden edit doğruymuş bi saniye :D ilk 9 oyun ücretsiz hakikaten sıkıntı yok yani :D

@chuck_schuldiner

Kendi mesajımı düzenleyemediğimden mütevellit kendimden alıntı yaparak bir hesabımı yanlış yazmışım. Düzelteyim istedim :)

Blizzard.net : chuck83#2571

Bu arada @Kaos. dostumla vakit buldukça deliler gibi Diablo III'de yardırıyoruz bilginize. Ondan bilmediğim özellikleri de öğreniyorum. Buradan kendisine tekrar tekrar teşekkür ederim ;)

Geri