Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

Epic Games'in önümüzdeki günlerde (link) oyunlar diye katkımız olsun, çok önceleri oyunları bırakan biri olarak.

Düzeltme: Bahsetmeyi unutmuşum, daha doğrulanmış değil, sonrasında bana sallamayın, şimdiden önlemimi alıyorum bile. :)

Son düzenleme:
Scudo
Epic Games'in önümüzdeki günlerde (link) oyunlar diye katkımız olsun, çok önceleri oyunları bırakan biri olarak.
Ark'ı bayadır listemde tutuyodum bahaneyle oynamış olucaz :D

• Beğen
Tepkiler: mazot
bu aralar automachef isimli oyuna sardım.
elinizde otomasyon ile işletilen bir mutfak var. her turda yeni siparişler geliyor. Bu siparişleri hazırlayacak ekipmanları, çalışma zamanlarını ve hızlarını kodluyorsunuz. tabi bunu yaparken para, yer, toplam enerji, anlık max. enerji sınırı (şalter atabiliyor) ve malzeme sınırı gibi kriterler uymak gerekli...
aynı zamanda müşteri memnuniyeti için siparişleri de yetiştirebilmeniz gerekli...

ilk bölümlerde hangi makinanın ne işe yaradığını anlatmak için daha kolay bölümler olsa da, bölümler ilerledikçe çok daha karmaşık bir sistem kurmak gerekli...

15. bölümde şöyle bir sistem kurarak geçebildim. 2-3 saati geçiyor bazen 1 bölümü kurabilmek...
50 bölüm civarı var gördüğüm kadarıyla. Steam'da 25 tl şu an...

1589634769268.png

@Noldor bunun daha büyüğü de galiba satisfactory olsa gerek. Hatta epic store'da indirimde görmüştüm. Oyun güzele benziyor. Alttaki videoda abimiz top yapıp kendisini haritanın bir ucundan öteki tarafına fırlattırıyor artık ne kadardır oynuyorsa olayı farklı boyutlara taşımış.

Konu sahibi @Ahmet Bilge Kaan AKIN uzun zamandır göremiyorum ben mi kaçırıyorum, ara mı verdiniz ?

Son düzenleme:
@Noldor bunun daha büyüğü de galiba satisfactory olsa gerek. Hatta epic store'da indirimde görmüştüm. Oyun güzele benziyor. Alttaki videoda abimiz top yapıp kendisini haritanın bir ucundan öteki tarafına fırlattırıyor artık ne kadardır oynuyorsa olayı farklı boyutlara taşımış.
bu oyun benim dediğimin çok çok üzerinde bir oyun... bizimki vakit geçirmelik, sadece verilen basit görevlerle ilgili...
bu oyun bildiğin açıkdünyada, efsaneler yaratma oyunu olmuş.. benim bilgisayarı dandik olduğu için daha ufak oyunlarla idare ediyorum... satisfactory için çok vakit harcamak da gerek... beni çok çok aşar bu...
ama merak etmedim de değil :)

@MakRo Video'yu izliyorum da 3 gün boyunca kayarak mı gitmiş yoksa oyun içi 3 gün mü merak ettim. :) Eğlenceli bir video olmuş ama ne kadar süre oynadı merak ettim. İzlerken beyin yaktı resmen.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Bu arkadaş hem adroid tv boxlar ile ilgili yararlı programlar önerip tavsiyler veriyor.
Ve aynı zamanda bedava veya indirimli oyunları da duyuruyor.
Oyunla pek alakam olmasa da buraya iliştireyim birinin işine yarar.

(link)

@Noldor bende merak edenler grubundan öteye gidemiyorum. Açıkçası sırf oyun için bir sistem toplayacağım parayı hobime bisiklete veya farklı bir şeye harcamak isterim. 2020'nin başına kadar bilgisayarda oyun oynuyor vs vakit geçiriyordum. Son 2 aydır bisikleti toplamaya odaklanma ve iş yoğun ile bilgisayarı forumlarda gezmek ve film izlemek için kullanır oldum zaten iş yerinde yeterince ekrana bakıyorum.
@Hami Bulut büyük ihtimalle oyun içi zamandır. Bir ara adamın birisi minecraftta hem de hayatta kalma modunda oyunun bir ucundan öteki ucuna tren hattı kurmuş o hatta trenle gitmesi gerçek zamanla 24 saati geçmişti diye hatırlıyorum.

• İnanılmaz
Tepkiler: Hami Bulut
20200517_195100.jpg
Şu sıralar sprintiers mudrunner a takmış durumdayım. Fizik motoru , grafikler, oynanış, çeşitlilik hepsi harika. Simülasyon oyunlari sevenler için harika bir oyun.

Ubisoft Assassin’s Creed Ancient Egypt ve Ancient Greece’i ücretsiz veriyor. Egypt’i indirmeye başladım, 38 gb yer kaplıyor.

• Beğen
Mafia Definitive Edition (Mafia 1 Remake) kısa bir trailer'ı yayınlandı.

High end ekran kartı 12-13 bin tl , artık sağlam bir sistem toplayacağım diyorsan 20 bin tl. Nerelere geldik.

• Beğen
Ubisoft 21 Mayıs’a kadar “Assassins Creed Discovery Tours” oyunlarını ücretsiz sunuyor, zaman geçirmek ve online gezmek için indirebilirsiniz.

(link)

• Beğen
TOSFED pist ve ralli olmak üzere dijital şampiyona düzenliyor. Ben WRC'ye katılacağım. Oyun Epic Games'te 55 TL'ye düşmüş durumda, bilginize.

(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: Rhodiumm ve MakRo
Arkadaşlar, efsane Sensible Soccer, SWOS 2020 olarak tekrar düzenlenmiş ve ücretsiz indirilebiliyor. PC ya da notebook’ta oynayabiliyorsunuz. Dünyadaki tüm güncel kadrolar mevcut.
(link)

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
Mafia 2 - 3 Definitive Edition Steam'de satışa sunuldu. Fiyatları;

Mafia 2 ve 3 (Remastered) ayrı ayrı 199₺

Mafia 1 Definitive Edition (Remake) çıkış tarihi 28 Ağustos ve Steam fiyatı 259₺

• İnanılmaz
Tepkiler: sspl
PUBG benzeri bir oyun tavsiye edebilecek olan varmı Lite oynuyordum ama son güncellemeden sonra hileci doldu cılkı çıktı. APEX Legends yükledim onada iyi bi makine lazım yoksa anca ölüyorum :agla:

PUBG benzeri bir oyun tavsiye edebilecek olan varmı Lite oynuyordum ama son güncellemeden sonra hileci doldu cılkı çıktı. APEX Legends yükledim onada iyi bi makine lazım yoksa anca ölüyorum :agla:

Ben yeni başladım; Call of Duty:Warzone tamamen ücretsiz ve çok iyi olmuş. Bir deneyin derim . 👍

• Beğen
Tepkiler: thieft3000
Ben yeni başladım; Call of Duty:Warzone tamamen ücretsiz ve çok iyi olmuş. Bir deneyin derim . 👍
Apex Legends'de sorun yaşatan makina Cod'u sağlıklı oynatamaz :)

• Beğen
csgo ekibi olan varsa gatılmak isterim

Geri