Scudo Sports

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

Apex Legends'de sorun yaşatan makina Cod'u sağlıklı oynatamaz :)

Doğru ,o kısmı atlamışım ..Denemek isteyeb için tavsiye edeyim o zaman hakikaten iyi :)

• Beğen
Tepkiler: sspl
Scudo
@sspl aynen özelliklerine baktımda malesef yetmiyor benim makine

my friend pedro oynuyorum bu ara. ufaktan çerezlik sayılır. torrent sitelerinde mevcut, steam de 30 tl civarı idi sanırım

Online oyunda pubg lite oynuyorum. Benim oyun tarzım fps oyunlar ağırlıkta ve şu anda titanfall 2 ye başladım. Uzun zamandır merak ettiğim bir oyundu ve başlangıcı oldukça sağlam. Oyun tavsiyesi isteyen olursa da memnuniyetle yardımcı olurum.

Online Soccer Manager (OSM) oynayan arkadaşlar var ise ekibimiz var düzenli savaşlar yapıyoruz. Gelmek isterseniz; j4meQQ

@undefined lite de çok fazla hileci doldu artık oynanmıyor.

@thieft3000 Haklısın çok fazla hile var ama malesef steam versiyonu için benim pc yetersiz fps yerlerde sürünüyor.

@SeYaP Steam versiyonunda da bir o kadar var:)

Online oyunlarda hileciler için malesef kesin bir çözüm bulamıyorlar. Oyunu oynayanlar biraz düşünceli olsa zaten bu tür davranışlarda bulunmazlar.

Online oyunlarda hileciler için malesef kesin bir çözüm bulamıyorlar. Oyunu oynayanlar biraz düşünceli olsa zaten bu tür davranışlarda bulunmazlar.
Üzerine düşmüyorlar yoksa hile çıktığı gibi güncelleme ile açığı kapatabilirler. Unutmayın ki bir oyunda hile varsa ve yapımcı müdahele ediyorsa bu işten güzel para kazandığı içindir. Başka bir açıklaması yok bu durumun

Epic Games Store'un bu haftaki ücretsiz oyunları ARK: Survival Evolved ve Samurai Shodown NeoGeo Collection.

(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: Mehmet 38
(link)

Eye of the Beholder üçlemesi GOG'da 2 günlüğüne ücretsiz. Özellikle dinozor oyuncular kaçırmasın.

Merhabalar.
13 yıllık bilgisayarımı sonunda yenileyebildim. Oynadığım en yeni oyun CoD modern warfare 2 idi.
Oynadığım oyunlar
CoD 2, CoD MW, CoD MW2
Crysis
Farcry 2
Medal of honor allied assault
Commandos 5
Mount and blade warband
Rise of nations
Age of empires 2-3
Total overdose
Flatout
Nfs underground 2, most wanted.
Protptype
Gibi eski oyunlar.

Yeni bilgisayarımda
Fallout new vegas
Celeste
Dead cells
Hallow knight
Ori blind Forest
Pubg
Csgo
Ets2
Oynuyorum.

Herkesin oynaması gereken yapımları genel bir liste şeklinde sıralayabilirseniz çok sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet 38
Merhabalar.
13 yıllık bilgisayarımı sonunda yenileyebildim. Oynadığım en yeni oyun CoD modern warfare 2 idi.
Oynadığım oyunlar
CoD 2, CoD MW, CoD MW2
Crysis
Farcry 2
Medal of honor allied assault
Commandos 5
Mount and blade warband
Rise of nations
Age of empires 2-3
Total overdose
Flatout
Nfs underground 2, most wanted.
Protptype
Gibi eski oyunlar.

Yeni bilgisayarımda
Fallout new vegas
Celeste
Dead cells
Hallow knight
Ori blind Forest
Pubg
Csgo
Ets2
Oynuyorum.

Herkesin oynaması gereken yapımları genel bir liste şeklinde sıralayabilirseniz çok sevinirim.
Müsait bir zamanda bunlara değineceğim, bu aralar baya bir iş birikti, şu yayın saatlerimi bi düzenlesem diğer içerikleri halledeceğim. Bayağıdır buraya bile bakamamışım :(

90'lı yılların PS oyunu olan Crash Bandicoot serisi Activision tarafından yeniden yapılıp PC'ye uyarlanarak, 3 oyun bir arada olarak satışa sunulmuştu. Şimdi oyunun 4.'sü yine Activision tarafından 2 Ekim'de satışa sunuluyor. İlk etapta PS4 ve XBox'a çıkacak oyun muhtemelen 1 yıl sonra da PC için gelir.

Yine aynı şekilde 90'lı yıllarda Crash Bandicoot serisinin devamı olan Crash Team Racing PS4 ve XBox için satışa çıkmıştı. Yakın zamanda PC için de bekliyoruz bakalım...

Geri