Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

Ubisoft'un geliştirdiği yeni oyun Riders Republic Epic Games tarafından 269₺ fiyatla ön satışa sunuldu. Oyunun şu an için bildirilen çıkış tarihi 31 Aralık 2021. Kayak, snowboard, wingsuit, bisiklet ve bisiklet türlerinin de yer alacağı oyunda Red Bull Rampage parkurlarına da yer verilmiş. Grafiklere bakılırsa benzer bir oyun olan Steep'e göre oldukça geliştirilmiş. Ayrıca oyuna sponsor olan Red Bull, Santa Cruz, Rossignol, Salomon, Canyon, Specialized vb. ünlü outdoor firmalar da var. Oldukça renkli ve zevkli olacağa benzer. Trailer'ı aşağıda:

Oyunun resmî linki: (link)

Scudo
Visceral games tarafından geliştirilen dead space serisini çoğunuzun duyduğunu tahmin ediyorum. Tekinsiz ortamlar, nereden geleceği belli olmayan düşmanlar ve uzayda tek başınıza hayatta kalmaya çalışmanızı en iyi şekilde anlatan oyundur. Ancak EA games altında çalışan firma yine EA tarafından kapatılmıştı. İşte o ekip yine bir araya geldi ve The Callisto Protocol adında yepyeni bir korku oyunu geliştiriyorlar. Dead Space 1 ve 2 yi oynarken aldığım haz muhteşemdi ancak 3. ü oyunu online oyun furyasına kapıldığı için (Tamamen EA games in daha çok para kazanma politikası yüzünden) özünü kaybedip korku oyunu olmaktan çıkmıştı. Şimdi ise özüne dönen bir korku oyunu yapım aşamasında, umarım bir an önce bitirebilirler ki adrenalin tavan yaparak bir oyun oynayabiliriz. Video link:

Muhtemelen aklınıza gelmiştir, ama yazmanın zararı yok. İşlemci ile soğutucusu arasındaki termal macunu kontrol ettiniz mi? Benim başıma geldiği için, aklıma gelmişken yazayım dedim. İşlemcim yeni takılmıştı ve çok ısınıyordu. Meğer macunu doğru şekilde uygulamamışlar.
Flight Simulator daha hızlı çalışsın diye yaptığım işlemlerden biridir. Çalıştı da. Üstelik notebook. 😌

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve suyunsesi
Tour de France 2020, Steam anahtarı.
(link)
35 TL

Days Gone çıktı arkadaşlar. Ön siparişle satın almıştım ve iyi ki almışım. Atmosfer, grafikler vb. her şeyiyle muhteşem görünüyor. İngilizce bilmeyenler için menüler ve alt yazı desteği Türkçe. Bence seneye damga vurur bu oyun. Dying Light ile kıyaslamak ne kadar doğru olur bilmiyorum ama bu oyuna da bayıldım! Aşağıdaki video ilk bölümün başlarından, özellikle tüneldeki atmosfer çok iyi:

Epic Games bu hafta NBA 2K21 'i ücretsiz olarak veriyor ayrıca yanında 60 liralık indirim kuponu veriyor.
(link)

(link)

(link)

Son düzenleme:
Papers, please oynayan var mı

Arkadaşlar epic gameste Among Us ücretsiz olmuş.Kaçırmayın derim.

Papers, please oynayan var mı
Çok iyi oyundur :)
Sorun bilgisayarda ya da işlemcide değil, oyunda (AC Odyssey). Sadece AMD değil, İntel işlemciye sahip olanlar da aynı sorunu yaşadıklarını yazmış. Yeni çıkan tüm oyunları, Ray Tracing destekleyenler de dahil ultra ayarlarda oynuyorum ama aynı sorun yaşanmıyor.
Oyun orijinal oyun mu?

Ben 3900x 'le hiç sorun yaşamadan bitirdim(daha deli ısınıyor bilirsiniz :) ), kuzenim de 3600le bitirdi.

Çok iyi oyundur :)

Oyun orijinal oyun mu?

Ben 3900x 'le hiç sorun yaşamadan bitirdim(daha deli ısınıyor bilirsiniz :) ), kuzenim de 3600le bitirdi.
Evet orijinal (Steam)

Uncharted 4'ün PC'ye geleceği haberleri var arkadaşlar. Doğruysa süper haber!

Sony, Invester Relations adlı yatırımcılarıyla gerçekleştirdiği etkinlikte PC sürümünün geleceği oyunları paylaştı. Sunumdan alınan bazı görüntüler, internete sızdırılınca PC için planlanan oyunların arasında Uncharted 4'ün olduğu ortaya çıktı. E3 2021 ve Summer Game Fest gibi etkinlikler yaklaştıkça, Sony'nin yeni yapacağı açıklamalar daha da heyecan verici olmaya başladı. 27 Mayıs itibarıyla State of Play etkinliği ile erken bir açılış yapacak Sony, Uncharted 4 oyununun PC platformlarına geleceğini ağzından kaçırmış olabilir.

(link)

Bu arada Steam birkaç gündür ücretsiz oyun dağıtıyor. Birkaç gün önce Company Of Heroes 2'yi verdi. Dün ya da bugün (tam emin değilim) Little Nightmares'i vermiş. Daha önce zaten satın almıştım, kontrol etmedim. Ama isteyen kontrol etsin. :)

• Beğen
Tepkiler: Bamitsu
Hiç hikayeli oyun bitirmedim diyordum. Bugün A.C. serisine 2 ile başlamış bulunmaktayım çok hoşuma gitti. Türkçe altyazı ile hikaye akıyor umarım bitiririm seriyi . Online oyunlar artık yordu psikolojim kaldırmıyor online rekabetçileri :(:kötü:
1622304034799.png

Hiç hikayeli oyun bitirmedim diyordum. Bugün A.C. serisine 2 ile başlamış bulunmaktayım çok hoşuma gitti. Türkçe altyazı ile hikaye akıyor umarım bitiririm seriyi . Online oyunlar artık yordu psikolojim kaldırmıyor online rekabetçileri :(:kötü:
265546 dosyayı görüntüle
Şahsi fikrim, hikaye olarak en iyisi zaten 2 😀

• Beğen
Tepkiler: Bamitsu
Selamlar bir bilgi paylaşayım Steam hesabımla ilgilil zira kendisi çalındı...

Steam hesabıma 10 gündür falan girmiyorum , dün gece bir bakayım dedim giremedim vs. Emailime kurtarma istedim email hatası verdi . İşkillendim tabii , hemen support kısmıyla irtibata geçtim bazı bilgiler , son hareketler ve en son aldığım oyun vs.vs. sorulara cevap vermeye çalıştım..

Bekliyoruz ... bu arada demem , benden arkadaş isteği vs. gelirse direkt reddedin .. Başka bir hesap açıp denedim , ismimi bile değiştirmemiş kişi . Arkadaş isteği gönderdim ama kabul etmedi tabii..

Bekliyoruz..

Beklenen Battlefield ile ilgili bugün bir video yayınlandı. Yayın için bildirim kurmuştum son 1 dakikasında yetişebildim. Resmi sosyla medya hesaplarından "Battlefield 2042" olarak bir fotoğraf paylaşmışlardı. Modern dönem olması güzel ama ben gibi 2142 veya bir üstünü bekleyen kişilerin sayısı da oldukça fazlaydı. Elimdeki sistemi her geçen gün artan donanım fiyatlarını hele ki kripto madenciliğinden artan fiyatları ile ekran kartlarını düşündüğümde oynamak yerine izlemek ile yetineceğim.

Eski oyunlara devam...

Beklenen Battlefield ile ilgili bugün bir video yayınlandı. Yayın için bildirim kurmuştum son 1 dakikasında yetişebildim. Resmi sosyla medya hesaplarından "Battlefield 2042" olarak bir fotoğraf paylaşmışlardı. Modern dönem olması güzel ama ben gibi 2142 veya bir üstünü bekleyen kişilerin sayısı da oldukça fazlaydı. Elimdeki sistemi her geçen gün artan donanım fiyatlarını hele ki kripto madenciliğinden artan fiyatları ile ekran kartlarını düşündüğümde oynamak yerine izlemek ile yetineceğim.

Hikaye-single modu da yok, 2-3 senedir online fpsleri de kafam çekmiyor artık :D :D ne alırım ne oynarım, zaten ingame videosunu da vermediler, bugün verecekler, çok uçuk şeyler var tanıtım videosunda, oyunda çoğu yoktur...

Hikaye-single modu da yok, 2-3 senedir online fpsleri de kafam çekmiyor artık :D :D ne alırım ne oynarım, zaten ingame videosunu da vermediler, bugün verecekler, çok uçuk şeyler var tanıtım videosunda, oyunda çoğu yoktur...

O uçaktan atlayıp takip eden uçağı roket atarla vurmak BF4 multiplayer klasiklerinde. Yani oyun içi tanıtım vermediniz bari onu koymayın, biraz gerçeklik arayan birisi ona görse zaten aklından oyunu siler. Şuan 400 lira bandı olarak açıklandı premium paket olayı olursa çok iyi olur. Ama önce sağlam bir bilgisayar almak lazım. Açıkçası oyun içi videoları görmeden bir şey diyemeyeceğim ama Battlefield Vietnam'dan bu yana fırsatını buldukça oynarım. Hikaye olarak Call of Duty serisini her zaman beğenmişimdir. MW2'de Ghost ve ekip ile paketi Shepherd'a teslim edip vurulduğumuz sahne hala gözümün önünde.

Belli kesim oyuncu eldeki ile maalesef idare etmek zorunda kalıyor, Türk Lirası karşısında değer kazanan döviz, kripto miningden ötür artan ekran kartı fiyatları, yaş ilerledikçe bu artan sorumluluk ve eğlenceye vakit ayıramamak diye uzar gider liste. Eldekinin kıymetini bilmek yetineceğiz.

• Beğen
Tepkiler: enzo
O uçaktan atlayıp takip eden uçağı roket atarla vurmak BF4 multiplayer klasiklerinde. Yani oyun içi tanıtım vermediniz bari onu koymayın, biraz gerçeklik arayan birisi ona görse zaten aklından oyunu siler. Şuan 400 lira bandı olarak açıklandı premium paket olayı olursa çok iyi olur. Ama önce sağlam bir bilgisayar almak lazım. Açıkçası oyun içi videoları görmeden bir şey diyemeyeceğim ama Battlefield Vietnam'dan bu yana fırsatını buldukça oynarım. Hikaye olarak Call of Duty serisini her zaman beğenmişimdir. MW2'de Ghost ve ekip ile paketi Shepherd'a teslim edip vurulduğumuz sahne hala gözümün önünde.

Belli kesim oyuncu eldeki ile maalesef idare etmek zorunda kalıyor, Türk Lirası karşısında değer kazanan döviz, kripto miningden ötür artan ekran kartı fiyatları, yaş ilerledikçe bu artan sorumluluk ve eğlenceye vakit ayıramamak diye uzar gider liste. Eldekinin kıymetini bilmek yetineceğiz.

Yok o uçaktan atlama değil zaten bana uçuk gelen :D :D onu kanıksadık, yapan yetenekli manyaklar dolu :D , o hortum, hortumdan kaçma, helikopteri atv ile vurma (bunu da yapanlar var) falan :D onlar BF için bile aşırı geldi

2 sene önce 4 bine RTX2080 almıştım :D yaptığım en verimli finans yatırımı oldu :p :D :D

• Beğen
Tepkiler: sspl ve MakRo
Geçen ekimde stok yok diye 1650 yerine 2060 almıştım bende pişman olmadım :D

• Hahaha
  • Beğen
Tepkiler: MakRo ve enzo
Geri