En son Assassin's Creed Odyssey oynadım. Oynamayanlara tavsiye ederim. Şiddetle.
Bir de Yine yeniden Witcher 3 Wild Hunt ve (ana oyun kadar süper) 2 ek paketini oynayıp bitirdim. Oynamamış olanlara şiddetle tavsiye ederim.
Her iki oyunun da çok büyük haritası var. Bu iki oyunda sırf gezmek için bile takılıyorum.
Odyssey; gerçekçi ve çok güzel grafikler, harika kumsallar, çok iyi dövüş mekanikleri + deniz savaşları, yunan tarihi ve mekanları. (Mekanlar, gerçeğine yakın yapılmış. Oyunda ayrıca sadece tarihi yerleri gezmenizi ve bilgi almanızı sağlayan bir bölüm bile bulunuyor).
Witcher; masalsı ve sanatsal grafikler (oyun eski olmasına rağmen yağlıboya tablosu gibi gerçekçi ve güzel grafiklere sahip. Yani odysseyden aşağı kalmıyor). Fantastik, masalsı, derin ve mistik konusu var. İçine çekiyor ve film gibi akıyor. Karakter gelişimi, büyüler, iksirler vs. Bir süre sonra çıkamıyorsunuz. O kadar ki, ilerleyen safhalarda denk geldiğiniz ince detaylar ile size YUH dedirtiyor. "Bunuda mı düşünmüşler ve oyuna atmışlar?"
Alta bu iki oyundan bir kaç ekran alıntısı bırakayım.
A.C. Odyssey
262756 dosyayı görüntüle
262757 dosyayı görüntüle
262760 dosyayı görüntüle
Witcher 3:
262763 dosyayı görüntüle
262764 dosyayı görüntüle
262765 dosyayı görüntüle