Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

Süper! :D BF4'ten sonra çıkan 2 oyunu da sevemedim bir türlü. Sanırım modern zamanda geçmediği için olsa gerek.

Bu arada Battlefield 6'dan ilk oyunu içi görüntüler sızdırıldı. Önümüzdeki hafta da duyurulacakmış galiba resmî olarak. 😍

262773 dosyayı görüntüle

Vaay, arkada büyük bir fırtına oluşumu görüyorum. :)

Scudo
En son Assassin's Creed Odyssey oynadım. Oynamayanlara tavsiye ederim. Şiddetle.
Bir de Yine yeniden Witcher 3 Wild Hunt ve (ana oyun kadar süper) 2 ek paketini oynayıp bitirdim. Oynamamış olanlara şiddetle tavsiye ederim.
Her iki oyunun da çok büyük haritası var. Bu iki oyunda sırf gezmek için bile takılıyorum. :)

Odyssey; gerçekçi ve çok güzel grafikler, harika kumsallar, çok iyi dövüş mekanikleri + deniz savaşları, yunan tarihi ve mekanları. (Mekanlar, gerçeğine yakın yapılmış. Oyunda ayrıca sadece tarihi yerleri gezmenizi ve bilgi almanızı sağlayan bir bölüm bile bulunuyor).

Witcher; masalsı ve sanatsal grafikler (oyun eski olmasına rağmen yağlıboya tablosu gibi gerçekçi ve güzel grafiklere sahip. Yani odysseyden aşağı kalmıyor). Fantastik, masalsı, derin ve mistik konusu var. İçine çekiyor ve film gibi akıyor. Karakter gelişimi, büyüler, iksirler vs. Bir süre sonra çıkamıyorsunuz. O kadar ki, ilerleyen safhalarda denk geldiğiniz ince detaylar ile size YUH dedirtiyor. "Bunuda mı düşünmüşler ve oyuna atmışlar?"

Alta bu iki oyundan bir kaç ekran alıntısı bırakayım.

A.C. Odyssey
262756 dosyayı görüntüle
262757 dosyayı görüntüle
262760 dosyayı görüntüle

Witcher 3:
262763 dosyayı görüntüle
262764 dosyayı görüntüle
262765 dosyayı görüntüle
Assasins creed 2 , brotherhood, revelations kesinlikle öneririm. Eski oyunlar ancak oynanışları ve özellikle hikayesi inanılmaz. Grafikleri de hâlâ sağlam. Türkçe yama indirmeyi unutmayın. (Revelations osmanlıda, istanbulda geçiyor)

Assasins creed 2 , brotherhood, revelations kesinlikle öneririm. Eski oyunlar ancak oynanışları ve özellikle hikayesi inanılmaz. Grafikleri de hâlâ sağlam. Türkçe yama indirmeyi unutmayın. (Revelations osmanlıda, istanbulda geçiyor)
Evet hocam, biliyorum. Yazdıklarım en son bitirdiklerim. Gerçi bitmiyorlar ki, daha hala ufak tefek yan görevler, o da olmadı manzarayı izleyerek gezmek için bile açıyorum bu oyunları.
Özellikle Witcher'ı ilk oynamaya başladığımda "bu beni sarmaz" deyip bırakmıştım. :) Sonra millet bu oyunda bi şeyler var diyorsa bi daha şans vereyim diyerek yeniden dalmıştım. Hakikaten çok fena şeyler varmış :D.
Sıralamamda da o kadar çok oyun bekliyor ki, hangi birine dalayım.
Mesela PC ye kurmuş bulunduğum Middle Earth Shadow of Mordor ve Red Deed Redemption 2 var... Daha bunlara yükleneceğim evde fırsat bulabilirsem.
Miniklerim ve eşim bana çok zor fırsat veriyorlar. E onlarla da ilgilenmem gerektiğinden yoğun şekilde oyun oynayabilen biri değilim. Fırsat buldukça araya serpiştiriyorum birer saat falan. :D

@suyunsesi Middle Eart oynadım LOTR hayranı olarak oyunun sunduğu dinamikler, oynanış ve benim için en önemlisi hikayesi oldukça tatmin edici.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
@suyunsesi tam damdan düşmüş birini buldum :) yeni sistem almaya bütçe ayiramadigim için, bebeler uyuyunca süper eski notbukumda NFS underground, starcraft, Tomb raider fln oynuyorum. Ne günlerdi diyorum...

• Beğen
Tepkiler: enzo ve suyunsesi
Assassin's Creed Odyssey'de 50. seviyeden sonra optimizasyon sorunu var herhalde ki işlemci aşırı ısındığı için sistem kendini kapatıyor. O yüzden oyunu bitiremeden sildim. Çözümünü de hâlâ bulabilmiş değilim. Sistemim de çok iyi ama birçok forumda da aynı sorundan bahsedilmiş.

AMD Ryzen 5 3600
RTX 2060
32 GB RAM

@suyunsesi tam damdan düşmüş birini buldum :) yeni sistem almaya bütçe ayiramadigim için, bebeler uyuyunca süper eski notbukumda NFS underground, starcraft, Tomb raider fln oynuyorum. Ne günlerdi diyorum...

Evet haklısın. Mesela benim de aklımın bir köşesinde hep Half Life serisi ve aynı firmanın yaptığı Portal serisi oyunları durur. Ne günlerdi be!
Bu arada Tomb Raider serisinin bir çok oyununu oynayıp bitirmiş biri olarak şu an PC de son oyunu da yüklü. Ama bir Witcher ve Odyssey oynadıktan sonra bana acayip kısıtlı geldi. Sanki oyunda ellerim kollarım bağlı ve yönüm sabit ilerliyorum hissine kapılıyorum. 😅

Assassin's Creed Odyssey'de 50. seviyeden sonra optimizasyon sorunu var herhalde ki işlemci aşırı ısındığı için sistem kendini kapatıyor. O yüzden oyunu bitiremeden sildim. Çözümünü de hâlâ bulabilmiş değilim. Sistemim de çok iyi ama birçok forumda da aynı sorundan bahsedilmiş.

AMD Ryzen 5 3600
RTX 2060
32 GB RAM

Hocam benim sistem orta seviyenin altı bir sistem. Neredeyse full detay oynayacağım. Sorunsuz bitirdim oyunu. Hala oynuyorum. İşlemcimi ve Ekran kartımı 2. elden almıştım. Sadece onlara uyumlu anakart ve bir de ssd sıfır satın aldım.
Intel i5 6500
RX 570
8 gb ram.

AMD Ryzen 5 3600
RTX 2060
32 GB RAM
İşlemcide oc var mı?
Soğutmada sorun olabilir mi?

İşlemcide oc var mı?
Soğutmada sorun olabilir mi?
Bilgisayar boştayken bile işlemci sıcaklığı olması gerekenden yüksek olduğu için biraz araştırmamla voltaj değerlerini önerilen değerlere sabitledim. Ama bunun OC ile alakalı olduğunu düşünmüyorum, çünkü aynı sorunu yaşayan birçok oyuncu var dünya çapında. Belki de AMD işlemcilerle alakalıdır bilemiyorum.

Hatta bu sorunla ilgili şikâyetlerden birisi de (link)

Son düzenleme:
Bilgisayar boştayken bile işlemci sıcaklığı olması gerekenden yüksek olduğu için biraz araştırmamla voltaj değerlerini önerilen değerlere sabitledim. Ama bunun OC ile alakalı olduğunu düşünmüyorum, çünkü aynı sorunu yaşayan birçok oyuncu var dünya çapında. Belki de AMD işlemcilerle alakalıdır bilemiyorum.

Düzgün yapılmayan ya da yeterli olmayan soğutucudan bence. Tamam oyunda optimizasyon sorunu var ama yeterince soğutamadığınız işlemciye overclock yapmanız ne kadar sağlıklı olur :)
bende 3500 var 4.2 sabitte boşta 35 yükte de 65i geçmiyor örneğin. Biostan CBP kapatıp deneyin, ısı düşüşü yaşarsınız bir miktar.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Düzgün yapılmayan ya da yeterli olmayan soğutucudan bence. Tamam oyunda optimizasyon sorunu var ama yeterince soğutamadığınız işlemciye overclock yapmanız ne kadar sağlıklı olur :)
bende 3500 var 4.2 sabitte boşta 35 yükte de 65i geçmiyor örneğin. Biostan CBP kapatıp deneyin, ısı düşüşü yaşarsınız bir miktar.
Düşüncenize katılmıyorum, sizin pencerenizden bakarsak bu sorunu yaşayan hiç kimse OC yapmayı bilmiyor ya da yeterli soğutucuya sahip değil. Biraz internette araştırın, görürsünüz sorunun ne kadar yoğun yaşandığını.

3000 serisi ryzenlar fabrika çıkışlı olarak çok dalgalı voltajdan dolayı çok ısınabiliyorlar.Bende 3600 kullanıyorum, bios ayarlarında cpb kapatıp, voltajı manual olarak ayarlayarak çok daha rahat şekilde kullanabilirsiniz.

• Beğen
Kafam çok dolu, beynimi yormadan bi oyun oynayayım ama streste atayım diyorsanız cevap;
H2x1_NSwitch_Doom_image1600w.jpg

Eternal'ı ben tavsiye etmiyorum. Mis gibi oyunu mario'ya çevirmişler. Doom 2016 candır. İblise, şeytana, ite, köpeğe diz çöktürün rahatlayın 😄
Buyrun bu da çok kral incelemesi;

Kendime alıntı yapıyorum farkındayım. Doom 2016 ile Eternal arasındaki ciddi farklılıklar canımı sıktığı için çok kısa sürede bırakmıştım fakat tekrar denemeye karar verdim. Bir kaç kez oyun bitirme rekor videosu izleyip nasıl oynadıklarına dikkat kesildikten sonra tekrar denediğimde Eternal'dan hayvan gibi keyif aldım. Şuan 2016'nın büyüsü bozuldu, dönüp doom 2016 oynayamıyorum 🙄 .

Bir kaç küçük tüyo; oyunda verilen ekstralar canın isterse kullan diye değil net kullan diye varlar. Sentinel kristalleriymiş, flame bleachmiş, grandemiş, silah modlarıymış, sağa sola push hareketlermiş, farklı silahlarmış hepsini sürekli aktif kullanmanız lazım. Pompalıyı alam, sıka sıka bitirem diyorsanız ilk bölümü ölmekten geçemezsiniz. Açtığınız her özelliği savaşma şeklinize dahil etmelisiniz. Hayvan gibi keyifli!

Oyunu standart bir oyun motoruyla yapsaydık hiçbir bilgisayar çalıştıramazdı gibi bir açıklamaları var id software'ın, sonuna kadar haklılar ve geliştirdikleri oyun motoru sayende oyun seramik rulmanlı jant gibi akıyor maşallah. Bu mühendislik başarısının tüm sektöre örnek olmasını diliyorum.

Düşüncenize katılmıyorum, sizin pencerenizden bakarsak bu sorunu yaşayan hiç kimse OC yapmayı bilmiyor ya da yeterli soğutucuya sahip değil. Biraz internette araştırın, görürsünüz sorunun ne kadar yoğun yaşandığını.
Adem bey yanlış anlıyorsunuz. Benim söylediklerimin oyunla alakası yok. Sizin için söyledim siz bilirsiniz...
3000 serisi ryzenlar fabrika çıkışlı olarak çok dalgalı voltajdan dolayı çok ısınabiliyorlar.Bende 3600 kullanıyorum, bios ayarlarında cpb kapatıp, voltajı manual olarak ayarlayarak çok daha rahat şekilde kullanabilirsiniz.
Anlatmak istediğim buydu. Ama madem konu hakkında çok bilgilisiniz söylediklerimi mazur görün.

Son düzenleme:
  • Beğen
Mobil lenegda oynuyorum. Bayada bı oyun sayım var ama kafa dengi arkadaş olmayınca çekilmiyor. İsteksiz oynuyorum başkada mobil oyun oynamıyorum varsa güzel oyun tavsiyesi alabilirim. Mbl oynayan varsa takilabiliriz

Muhtemelen aklınıza gelmiştir, ama yazmanın zararı yok. İşlemci ile soğutucusu arasındaki termal macunu kontrol ettiniz mi? Benim başıma geldiği için, aklıma gelmişken yazayım dedim. İşlemcim yeni takılmıştı ve çok ısınıyordu. Meğer macunu doğru şekilde uygulamamışlar.

Muhtemelen aklınıza gelmiştir, ama yazmanın zararı yok. İşlemci ile soğutucusu arasındaki termal macunu kontrol ettiniz mi? Benim başıma geldiği için, aklıma gelmişken yazayım dedim. İşlemcim yeni takılmıştı ve çok ısınıyordu. Meğer macunu doğru şekilde uygulamamışlar.
Sorun bilgisayarda ya da işlemcide değil, oyunda (AC Odyssey). Sadece AMD değil, İntel işlemciye sahip olanlar da aynı sorunu yaşadıklarını yazmış. Yeni çıkan tüm oyunları, Ray Tracing destekleyenler de dahil ultra ayarlarda oynuyorum ama aynı sorun yaşanmıyor.

• Beğen
Tekken 7 : 17,85 Tl

Son 21 saat

Geri