Scudo Sports

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

Scudo
Halo oyununu oynamış ya da oynamamış tüm arkadaşlara, eğer henüz bilmiyorsanız HALO dizisi var ve gerçekten çok çok iyi.
Hatta bu bir diziyse, biz daha önce ne izledik dedirtecek bölümleri var. Hatta ve hatta nefessiz izletecek aksiyon savaş sahneleri var ki, bazılarında First Person kask içi görüntüye geçiyorlar. Harika oluyor ve kendinizi oyundaymış gibi hissediyorsunuz.
Henüz 1. sezon. Oyununu oynamamış arkadaşlara da diziyi öneriyorum çünkü, diziyi izlerken oyununu da alıp oynamak isteyeceksiniz. :)

Amazon Prime yapmış yine yapacağını eğer prime üyesi değilseniz 7.9 TL ücrete bu oyunlar için 1 aylık alıp kapatabilirsiniz.
Kaynak: (link)
Yine içine olduğumuz dönem içinde de yine oyun ve oyun içerikleri var. Örneğin Far Cry 4 gibi, PUBG paketlerinde sorun var 4 aydır hiç bir paketi vermedi. Apex Legends, League of Legends, Dead by Daylight içeriklerini sorunsuz aldım. WOT, GTA 5gibi yapımlar için daimi olarak haftalık paket oluyor.
(link)

Dosyalar

• 1.JPG
    1.JPG
    34,4 KB · Okunma: 30
  • 2.JPG
    2.JPG
    48 KB · Okunma: 33
  • resim_2022-06-16_205021592.png
    resim_2022-06-16_205021592.png
    433,6 KB · Okunma: 29
Xbox kullanıcıları ekleyebilir. Genellikle cuma, cumartesi geceleri ve resmi tatillerde aktif oluyorum.

Xbox gamertag: DarthSidious035

Sanıyorum hepimizin oldukça merak ettiği ve PC için çıkmasını istediği The Last Of Us'ın Remake versiyonu için 2 Eylül 2022 tarihi verildi.

İlgili haber linki ve trailer aşağıda:

(link)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Selamlar kuzenimin bir anket çalışması var oyun oynayanlar ile ilgili doldurabilirseniz memnun olurum(link)Linkini aşağı bırakıyorum.

(link)

Amazon Prime yapmış yine yapacağını eğer prime üyesi değilseniz 7.9 TL ücrete bu oyunlar için 1 aylık alıp kapatabilirsiniz.
Kaynak: (link)
Yine içine olduğumuz dönem içinde de yine oyun ve oyun içerikleri var. Örneğin Far Cry 4 gibi, PUBG paketlerinde sorun var 4 aydır hiç bir paketi vermedi. Apex Legends, League of Legends, Dead by Daylight içeriklerini sorunsuz aldım. WOT, GTA 5gibi yapımlar için daimi olarak haftalık paket oluyor.
(link)
Amazon Prime sözünü verdiği oyunları 12 Temmuz itibari ile getirdi. 1000 liraya yakın veya geçen fiyatlı oyunlardan bir kaçı bugün itibari ile açıldı. NFS Heat, Grid Legends, Mass Effect Legendary Edition, 3 farklı Star Wars oyunu 7,9 TL verip bunlar gibi oyunları yada bazı oyunlara ait paketleri haftalık veya aylık olarak alabilirsiniz. Yaklaşık 1 yıldır prime açık kullanıyorum 7,9dan 1 yıllık toplasam aylık internet kullanım bedeline geliyor ve bun oyun dışında kargo ve video prime dahil.
(link)

1657625446564.png

Amazon Prime sözünü verdiği oyunları 12 Temmuz itibari ile getirdi. 1000 liraya yakın veya geçen fiyatlı oyunlardan bir kaçı bugün itibari ile açıldı. NFS Heat, Grid Legends, Mass Effect Legendary Edition, 3 farklı Star Wars oyunu 7,9 TL verip bunlar gibi oyunları yada bazı oyunlara ait paketleri haftalık veya aylık olarak alabilirsiniz. Yaklaşık 1 yıldır prime açık kullanıyorum 7,9dan 1 yıllık toplasam aylık internet kullanım bedeline geliyor ve bun oyun dışında kargo ve video prime dahil.
(link)

291249 dosyayı görüntüle

Bonus kartı olanlar BonusFlaş'tan "Dijital film ve dizi platformlarında üyelik ödemenizden bonus kazanabilirsiniz" kampanyasını her ay aktif ederlerse Prime'a (ve Netflix, BluTV, Digiturk, BeIN Connect ve TV Plus platformlarında toplam 40TL'ye kadar) ödedikleri parayı bonus olarak geri alıyorlar.

Heat'i xbox aboneliğim varken 14 saat kadar oynamıştım devamkee :)

Geçen sene çıkmış bir oyunu yeni keşfettim. Tabi bunda Steam üzerinden yayınlanmamasının da etkisi var. Basit bir oyun gibi görünse de grafikler ve atmosfer mükemmel! 😍

Oyun beni çok şaşırttı. Genel olarak bakıldığında da underrated bir oyun denilebilir. Satın almak için tabii ki Steam üzerinden yayınlanmasını bekleyeceğim.

Kena: Bridge Of Spirits

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve MakRo
Factorio oynayan var mı?

The Last Of Us Remake'in ilk oynanış videosu geldi!

Efsane aksiyon oyunu Max payne remake geliyormuş.Remedy games resmi sitesinde açıklama yapmış.Max payne sevenler ?

Dün çıkmış: (link)

• Beğen
Tepkiler: hasanben
Metro last night redux steam'da sadece 31 tl.bu muhteşem grafiklere sahip,hikayesi olan oyunu mutlaka kaçırmayın.Ben oynayıp bitirdim.Çok iyi bir oyun.

Geri