Turisti
Daimi Üye
- Tepki
- 768
- İsim
- Enes
- Başlangıç
- 2017—18
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
OW1 alın almayın demiyorum sadece OW2 PVE almayınOW1i de mi almayayım?
OW1 alın almayın demiyorum sadece OW2 PVE almayınOW1i de mi almayayım?
Ekledim, tag: LeguminatiXbox kullanıcıları ekleyebilir. Genellikle cuma, cumartesi geceleri ve resmi tatillerde aktif oluyorum.
Xbox gamertag: DarthSidious035
Amazon Prime sözünü verdiği oyunları 12 Temmuz itibari ile getirdi. 1000 liraya yakın veya geçen fiyatlı oyunlardan bir kaçı bugün itibari ile açıldı. NFS Heat, Grid Legends, Mass Effect Legendary Edition, 3 farklı Star Wars oyunu 7,9 TL verip bunlar gibi oyunları yada bazı oyunlara ait paketleri haftalık veya aylık olarak alabilirsiniz. Yaklaşık 1 yıldır prime açık kullanıyorum 7,9dan 1 yıllık toplasam aylık internet kullanım bedeline geliyor ve bun oyun dışında kargo ve video prime dahil.Amazon Prime yapmış yine yapacağını eğer prime üyesi değilseniz 7.9 TL ücrete bu oyunlar için 1 aylık alıp kapatabilirsiniz.
Kaynak: (link)
Yine içine olduğumuz dönem içinde de yine oyun ve oyun içerikleri var. Örneğin Far Cry 4 gibi, PUBG paketlerinde sorun var 4 aydır hiç bir paketi vermedi. Apex Legends, League of Legends, Dead by Daylight içeriklerini sorunsuz aldım. WOT, GTA 5gibi yapımlar için daimi olarak haftalık paket oluyor.
(link)
Amazon Prime sözünü verdiği oyunları 12 Temmuz itibari ile getirdi. 1000 liraya yakın veya geçen fiyatlı oyunlardan bir kaçı bugün itibari ile açıldı. NFS Heat, Grid Legends, Mass Effect Legendary Edition, 3 farklı Star Wars oyunu 7,9 TL verip bunlar gibi oyunları yada bazı oyunlara ait paketleri haftalık veya aylık olarak alabilirsiniz. Yaklaşık 1 yıldır prime açık kullanıyorum 7,9dan 1 yıllık toplasam aylık internet kullanım bedeline geliyor ve bun oyun dışında kargo ve video prime dahil.
(link)
291249 dosyayı görüntüle
şu oyunu pc ye niye çıkartmıyorlar yavThe Last Of Us Remake'in ilk oynanış videosu geldi!
PC için de remake geliyor, daha üstte paylaştım.şu oyunu pc ye niye çıkartmıyorlar yav
Tüm seriyi bitirdim.Metro last night redux steam'da sadece 31 tl.bu muhteşem grafiklere sahip,hikayesi olan oyunu mutlaka kaçırmayın.Ben oynayıp bitirdim.Çok iyi bir oyun.