Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

Scudo
artık çok az kişinin elinde bulunan Nintendo ds için bir oyun önereyim, mezardan çıkıp şuna bir göz atın 😳. Rune factory: fantasty harvest moon

artık çok az kişinin elinde bulunan Nintendo ds için bir oyun önereyim, mezardan çıkıp şuna bir göz atın 😳. Rune factory: fantasty harvest moon
keşke çalışıyor olsaydı hala. elimde pokemon schwarze oyunu da var ama işte yeni ds lazım
ve nintendo ds-gameboy yazan var mı diye bakınırken yine sana rastgelmem :)))

keşke çalışıyor olsaydı hala. elimde pokemon schwarze oyunu da var ama işte yeni ds lazım
ve nintendo ds-gameboy yazan var mı diye bakınırken yine sana rastgelmem :)))

eskiden bende bir Nintendo dsİ vardı fakat oyun kartım yoktu cfw yapmayı da bilmiyordum o zaman o yüzden neredeyse bedavaya sattım neyse şu günlerde aklıma geldi biraz araştırdım cfwli şarj aleti sd kartı olan bir tane uyguna bulup aldım. Jrpg oyunlardan yükledim şuan heves atmakla meşgulüm 😳

2014'ten beri geliştirilen ve başından birçok sorun geçen Dead Island 2 sonunda resmî olarak duyuruldu. Çıkış tarihi 3 Şubat 2023

Detaylı bilgi için (link)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Pro Cycling Manager 2022 Steam'de %48 indirimle 179,56₺ almak isteyenler için.
(link)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
2014'ten beri geliştirilen ve başından birçok sorun geçen Dead Island 2 sonunda resmî olarak duyuruldu. Çıkış tarihi 3 Şubat 2023

Detaylı bilgi için (link)
Müthiş haber. İlkini ve Riptide’ı PS3’te büyük bir keyifle bitirmiş biri olarak merakla bekliyor olacağım. Haberini okumadım ama PS4’te çıksa PS4 almak için gayret gösteririm. Öyle manyak bir oyun. 🤘🏻

• Beğen
Tepkiler: Adem Tırpancı
Amazon prime'da footbal manager 22 ve assasian creed origins ücretsiz şu an

Büyük bir çoğunluğumuzun merakla beklediği (link) Steam'de ön siparişe açıldı. Çıkış tarihi 3 Mart 2023.

Ayrıca Ubisoft oyunları yavaş da olsa Steam'e dönmeye devam ediyor. En son (link) Steam'de satışa sunuldu. Fiyatı 5 Ocak'a kadar %67 indirimli.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve MakRo
Gta 5 online oynuyorum şu sıralar

Read Dead Redemption 2'yi yeni bitirdim. Bu oyunla ilgili 200 sayfa değerlendirme yazabilirim ya da tek kelime ile her şeyi özetleyebilirim. O tek kelime gönül rahatlığı ile "YUH" olurdu. Ya bu nedir be kardeşim. İnsan elinden çıkan bir şey nasıl bu kadar olağanüstü olabilir. YUHx3

Read Dead Redemption 2'yi yeni bitirdim. Bu oyunla ilgili 200 sayfa değerlendirme yazabilirim ya da tek kelime ile her şeyi özetleyebilirim. O tek kelime gönül rahatlığı ile "YUH" olurdu. Ya bu nedir be kardeşim. İnsan elinden çıkan bir şey nasıl bu kadar olağanüstü olabilir. YUHx3

Bende %82 deyim. Gerçekten sanat eseri benzetmesi doğruymuş. Bir de harita da bir sürü sürprizler var. Biz onların bir çoğunu bulamıyoruz bile. Ancak denk gelenler.

baya bi uzak kalmışız biz bu oyun dünyasından yazılanları bir okudum da abowwww :kahve::kahve:

Red Dead Redemption'ı deneyeceğim yakın zamanda sanırım. Nasip olmadı daha denemek.

Online F2P MMO arayan olursa Warframe diyebilirim. Soloda ve Multiplayer olarak tamamen chill takılabileceğiniz gününüzün tamamını almayacak günde bir saat oynayarak bile kendinizi ciddi oranda geliştirebileceğiniz bir oyun. Oyun içi satın almalar için almış oldugunuz PLATINIUM u bile kasabiliyor olmanız mükemmel. Crafting modding olayı hem rahat hemde çok yönlü.

Sanırım bilgisayarımda her sene güncellenen ama eksik olmayan FIFA serisi var. Hikaye modunda Alex Hunter reyizle devam ediyoruz :D

Size sonuna kadar katılıyorum.
Ayrıca;
Öncesinde Witcher 3 Wild Hunt ve tüm ek paketlerini (ki ek paketleri de birer ana oyun kadar uzun) bitirmiş ve peşinden Red Dead Redemption 2'yi oynamış bitirmiş biri olarak yazıyorum.
Bu iki muhteşem oyundan her hangi birini oynamamış varsa aranızda, kesinlikle vakit kaybetmesin. Hele Witcher 3 Türkçe alt yazı desteği ile ve ek paketleri ile Steam'da çok komik rakamlara düşmüşken. RDR 2 de 98₺ gibi inanılmaz bir fiyattayken abi kesinlikle kaçırmayın.

Her ikisinin de inanılmaz hikayeleri ile sizleri kendinizden geçirecektir. Witcher, fantastik ve yağlıboya tabloları gibi gibi bir dünyada geçerken, RDR2 gerçek bir vahşi batıyı ayağınıza getiriyor. Hem de derin, dokunaklı ve iz bırakan unutulmaz konusuyla. Not: Bu oyunun çok güzel bir western filmi yapılır ya, bakalım kimler el atacak :)
Şiddetle öneriyorum.

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

Yaş grubumun olduğu gibi lise yılları Knight Online ve COD4 ile geçti. Arada da okuldan kaçıp ps3'e giderdik. Steamden bir kaç istek listemde oyun veya program var. Özellikle rocksmith 2014 Remastered'ı bekliyorum. Gerçek elektro gitarın Ubisoft'un yaptığı bir kablo veya uğraşıp bunu program yardımı ile aşanların yaptığı gitar jak kablo ve dönüştürücülerin yardımı ile çalışmasını sağlayan öğretici bir program.
(link) MakRo baya bir çıkan olacaktır. COD4'ten beri bu ismi kullanıyorum.
(link)
LOL-TR : Dnz MakRo

Şuan fırsat oldukça Steam hesabımdan
Dead by Daylight
Euro Truck Sim. 2 (multide az serverlara yada singleda)
Deceit (sinirden kanser olursunuz)
Rust

Origin sadece BF4 (artık yok denecek kadar az giriyorum)

Ubisoft 40. Yıl dönümünde verdikleri 6 oyun The Crew dahil.

Ve tabi ki league of Legends TR server
Yıllar sonra kendimden alıntı gireyim. Kendi takıldığım 4-5 kişilik arkadaş grubumdan bir tanesi gold satarak geçimini sağladığı için WOW'dan çıkmıyor. Adını vermeyeceğim tabi ki adam ban yemesin. Para karşılığı oyun içi alım satım yasak diye biliyorum. 6 ay kadar bende oynamıştım. 2006dan beri arkadaşım olan ise wow ile genshin impact arasında mekik dokuyor diğerleri pek aktif olmuyor.

Ben bu aralar Rust oynuyorum, olurda forumdan oynayan varsa iyi olur 1-2 kişi ile takıldım ama acayip agresif oynuyorlar ve yaş grubu olarak oynayanların bir çoğu 16-20 yaş arası kelimeler argo ve küfürden öteye geçmiyor. Bunların dışında 1-2 el CSGO, ETS2, Snowrunner gibi oyunlara takılıyorum.
(link) Steam profilim.

• Beğen
Tepkiler: ordi ve sspl
Önce yanlış oyunu bedavaya açtılar, sonra düzelttiler ama bakalım kütüphaneden ilk alanlarda bir işlem yapacaklar mı?

Geri