egesenkaya
Aktif Üye
- Tepki
- 178
- İsim
- Ege
- Başlangıç
- 2005—06
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
keşke çalışıyor olsaydı hala. elimde pokemon schwarze oyunu da var ama işte yeni ds lazımartık çok az kişinin elinde bulunan Nintendo ds için bir oyun önereyim, mezardan çıkıp şuna bir göz atın 😳. Rune factory: fantasty harvest moon
keşke çalışıyor olsaydı hala. elimde pokemon schwarze oyunu da var ama işte yeni ds lazım
ve nintendo ds-gameboy yazan var mı diye bakınırken yine sana rastgelmem ))
Müthiş haber. İlkini ve Riptide’ı PS3’te büyük bir keyifle bitirmiş biri olarak merakla bekliyor olacağım. Haberini okumadım ama PS4’te çıksa PS4 almak için gayret gösteririm. Öyle manyak bir oyun. 🤘🏻2014'ten beri geliştirilen ve başından birçok sorun geçen Dead Island 2 sonunda resmî olarak duyuruldu. Çıkış tarihi 3 Şubat 2023
Detaylı bilgi için (link)
Read Dead Redemption 2'yi yeni bitirdim. Bu oyunla ilgili 200 sayfa değerlendirme yazabilirim ya da tek kelime ile her şeyi özetleyebilirim. O tek kelime gönül rahatlığı ile "YUH" olurdu. Ya bu nedir be kardeşim. İnsan elinden çıkan bir şey nasıl bu kadar olağanüstü olabilir. YUHx3
Read Dead Redemption 2'yi yeni bitirdim. Bu oyunla ilgili 200 sayfa değerlendirme yazabilirim ya da tek kelime ile her şeyi özetleyebilirim. O tek kelime gönül rahatlığı ile "YUH" olurdu. Ya bu nedir be kardeşim. İnsan elinden çıkan bir şey nasıl bu kadar olağanüstü olabilir. YUHx3
Yıllar sonra kendimden alıntı gireyim. Kendi takıldığım 4-5 kişilik arkadaş grubumdan bir tanesi gold satarak geçimini sağladığı için WOW'dan çıkmıyor. Adını vermeyeceğim tabi ki adam ban yemesin. Para karşılığı oyun içi alım satım yasak diye biliyorum. 6 ay kadar bende oynamıştım. 2006dan beri arkadaşım olan ise wow ile genshin impact arasında mekik dokuyor diğerleri pek aktif olmuyor.Yaş grubumun olduğu gibi lise yılları Knight Online ve COD4 ile geçti. Arada da okuldan kaçıp ps3'e giderdik. Steamden bir kaç istek listemde oyun veya program var. Özellikle rocksmith 2014 Remastered'ı bekliyorum. Gerçek elektro gitarın Ubisoft'un yaptığı bir kablo veya uğraşıp bunu program yardımı ile aşanların yaptığı gitar jak kablo ve dönüştürücülerin yardımı ile çalışmasını sağlayan öğretici bir program.
(link) MakRo baya bir çıkan olacaktır. COD4'ten beri bu ismi kullanıyorum.
(link)
LOL-TR : Dnz MakRo
Şuan fırsat oldukça Steam hesabımdan
Dead by Daylight
Euro Truck Sim. 2 (multide az serverlara yada singleda)
Deceit (sinirden kanser olursunuz)
Rust
Origin sadece BF4 (artık yok denecek kadar az giriyorum)
Ubisoft 40. Yıl dönümünde verdikleri 6 oyun The Crew dahil.
Ve tabi ki league of Legends TR server
Bug olduğu ve indirimde olan oyunun "(link)" bu olduğu konuşuluyor.Epic'de bugün ücretsiz:
(link)
Ben alırken/yazarken o bedavaydıBug olduğu ve indirimde olan oyunun "(link)" bu olduğu konuşuluyor.