Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

Scudo
Blizzard'ın en büyük başarılarından biri olan Overwatch, şükran günü nedeniyle 20 Kasım ve 26 Kasım tarihleri arasında tamamen ücretsiz. Denemek isteyenler için güzel bir fırsat tavsiye ederim

Alıntıdır.

Bir çok oyun oynadım ve oynuyorum ama bu aralar pugb mobile tavsiye ederim

mobil için "battle bay" da çok güzel. Deneyin derim.

Bu aralar Destiny 2 Forsaken çok oynuyorum. Playstation store da black friday indiriminde de olması lazım.

Mobile için Android ve ios platformunda Shadow of War'ı tavsiye ederim tek oynadığım oyundur kendileri :D

@Serkan Mıstınoğlu

Bu seriyi hiç sevemedim. Daha doğrusu Menejerlik oyunlarını sevemedim. Aynı Project Cars, Forza Serisi veya Gran Turismo serisinde ki gibi bir karakter yaratıp kariyer yapsak turnuvalara katıldıkça üstlere ve diğer şampiyonalara katılsak fena mı olurdu? Pro Cycling serisinden bir iki oyunu oynadım hani çok ahım şahım bir oyunda değil. Bir türlü sevemedim :)

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@Serkan Mıstınoğlu

10 liraya düşse alıp denerdim oyunu :D Steam cüzdanımda 10 lira var :(

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
İşe başlayıp şehir değiştirdiğim 3 aylık sürede hambıl bındılın bedavalarını, steamdeki indirimleri sürekli kaçırıp durdum. İş dışında evde uyumak dışında pekte vakit geçiremedim yoğunluktan her seferinde internet bağlatmaya gideceğim bu hafta diyorum sürekli erteleniyor. Gece vardiyaları boş olunca BisikletForum - Türkiye'nin en büyük bisiklet forumu dahil 1-2 yer açık oralarda vakit geçiriyorum. Ama epeydir Lol'ün kanser eden oyun haline maruz kalmadığım içim mutluluk duyuyorum.

• Beğen
Tepkiler: Eser Sevinç
@chuck_schuldiner
P2W tarzı oluyor mobil oyunlar. Pubg hariç hiçbir mobil oyunu (Bilgisayardan adapte edilenler hariç) öneremiyorum, bir de şu enerji barı meselesi var milletten daha çok para koparmak için sinir bozucu.

Mobil de clash of clans öneririm, çok keyifli, oynayan varsa SON KALE klanında CastieL hesabım beklerim her zaman :)

Outcast - Second Contact steam de 105 tl den 31,5 tl ye düşmüş. Ama güzel haber ki HumbleBundle'da şu an bedava. 1 gün 11 saat kalmış. İhtiyacı olan kütüphaneye eklesin.

(link)

@Ahmet Bilge Kaan AKIN

Tavsiye ettiğim oyun p2w tarzı değil :D Tek yapman gereken sağlam bir klana üye olmak, Türk klanlarından uzak dur hiçbir işe yaramıyorlar dolayısıyla gelişemiyorsun tamamen zaman kaybı. Discord yükle. Discord üzerinden Etkinliklerde birlikte hareket etmek. Sornasında sorunsuz bir şekilde her türlü arkana yasalanarak, göbeğini kaşıya kaşıya gelişirsin :) Beş kuruş harcamadan lvl94'e geldim. 36'tane kahramandan 30 tanesini açtım. Bir sürü kristalim ve miriam'ım var. Black gemstone ise her turnuvadan en az 3000+ üzeri geliyor. Miss gibi. Bulunduğum klanda Captain mertebesindeyim benim üstüm High-King yani klan admini. Öyle yani :D Sen gir oyuna bana ulaş alayım seni klana cayır cayır yüksel. Sana taktikleride veririrm. Elin cebine gitmez o derece diyorum. Ha ben single takılırım diyorsan sp etkinliği dışında hiçbir etkinliğe giremezsin ve gelişemez bir süre sorna bu ne ya deyip silersin. SP'yi unut. SP oynayacağın yerlerde olacak ama sağlam bir takımın elemanı ol mutlaka.

@chuck_schuldiner
Bakayım hocam, şimdilik pc deyim bir hafta daha :D Sonrasında yüklerim muhtemelen :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN

Yükleyince bana haber ver sana server ve takım adını atacağım istek gönder alayım seni :D

Company of Heroes 2 Steam'de ücretsiz :)

5. YIL DÖNÜMÜ HEDİYESİ
BUGÜNDEN PAZARTESİ TSİ 21:00'e KADAR İNDİRİN VE COMPANY OF HEROES 2'NUN BİR KOPYASI SONSUZA DEK SİZİN OLSUN.
DLC'LER %75 İNDİRİMLİ
AYRICA "ANNIVERSARY CLASSIC 2V2 TURNUVASI"NIN FİNALLERİNE GÖZ ATIN

Hadi gene iyisiniz :D

Cs go artık ücretsiz oldu. Normal Cs go hali ücretsiz daha doğrusu :D
Cs Go ya Battle Royale modu geldi, o ücretli oldu 75 lira.
Eski Cs go sahipleri onu da ücretsiz edinmiş oluyormuş. :D

Pubg'de Akm ile güzel bir headshoot çalışması yaptım :D

Geri