Scudo Sports

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

Scudo
NVIDIA firması GeForce NOW adı altında streaming oyun servisini başlattı. Oyun bilgisayarına sahip olmadan oyunları oynayabilmenizi sağlıyor.
Fakat bu son söylediğim yanlış anlaşılmasın; bir oyunu oynayabilmek için o oyunun satıldığı platformdan daha önceden satın almış olmanız gerekmektedir.

Bir reddit kullanıcısı sistemde oynanabilecek oyunların listesini çıkarmış; (link) adresinden görülebilir.

Örneğin; Celeron işlemcili 4 GB RAM'li, 14" 1920x1080p ekranlı, Intel HD Graphics 500 onboard ekran kartlı SOC bir sistem üzerinde (bildiğiniz vasat iş bilgisayarı) full ayarlarda 1080p oyunları oynuyorum ve GeForce NOW uygulamasının RAM tüketimi sadece 400 MB civarı. Oynadığım oyun ise Witcher 3. İnternet bağlantım ise Turk.net 100 Mb e Kadar Limitsiz - Taahhütsüz 85,99 TL/Ay

Daha ortalama üstü bir PC'de ise (A10-5800K APU sistem, 8 GB RAM) RAM tüketimi 200 MB civarı.

Windows platform harici olarak Mac, NVIDIA SHIELD TV ve Android de destekleniyor.

GeForce NOW'da iki tür üyelik mevcut;
  • İlki FREE üyelik. Şu an için bedava sürümü size internet cafedeki gibi 1 saat süre veriyor. Bu bir saat süre sonunda oturumunuz sonlanıyor fakat bu demek değil ki bir daha bağlanamayacaksınız. Tekrar giriş yaptığınızda tekrar bir 1 saatlik süreniz oluyor. Ee ben böyle de oynarım diyosanız sorun yok. Fakat bazı maçları 1 saatten fazla süren fps oyunlarını oynuyorsanız dert.
  • Diğer üyelik ise FOUNDERS denilen ücretli bir tür üyelik. Ayda 5.49 € ücret ile süre sınırı olmadan istediğiniz kadar oynayabiliyorsunuz. Ek olarak RTX desteğiyle oynayabilmenin önü açılıyor. Ayrıca bu üyeliğin ilk 3 ayı ücretsiz (90 gün)

(link)

Son düzenleme:
NVIDIA firması GeForce NOW adı altında streaming oyun servisini başlattı. Oyun bilgisayarına sahip olmadan oyunları oynayabilmenizi sağlıyor.
Fakat bu son söylediğim yanlış anlaşılmasın; bir oyunu oynayabilmek için o oyunun satıldığı platformdan daha önceden satın almış olmanız gerekmektedir.

Bir reddit kullanıcısı sistemde oynanabilecek oyunların listesini çıkarmış; (link) adresinden görülebilir.

Örneğin; Celeron işlemcili 4 GB RAM'li, 14" 1920x1080p ekranlı, Intel HD Graphics 500 onboard ekran kartlı SOC bir sistem üzerinde (bildiğiniz vasat iş bilgisayarı) full ayarlarda 1080p oyunları oynuyorum ve GeForce NOW uygulamasının RAM tüketimi sadece 400 MB civarı. Oynadığım oyun ise Witcher 3. İnternet bağlantım ise Turk.net 100 Mb e Kadar Limitsiz - Taahhütsüz 85,99 TL/Ay

Daha ortalama üstü bir PC'de ise (A10-5800K APU sistem, 8 GB RAM) RAM tüketimi 200 MB civarı.

Windows platform harici olarak Mac, NVIDIA SHIELD TV ve Android de destekleniyor.

GeForce NOW'da iki tür üyelik mevcut;
  • İlki FREE üyelik. Şu an için bedava sürümü size internet cafedeki gibi 1 saat süre veriyor. Bu bir saat süre sonunda oturumunuz sonlanıyor fakat bu demek değil ki bir daha bağlanamayacaksınız. Tekrar giriş yaptığınızda tekrar bir 1 saatlik süreniz oluyor. Ee ben böyle de oynarım diyosanız sorun yok. Fakat bazı maçları 1 saatten fazla süren fps oyunlarını oynuyorsanız dert.
  • Diğer üyelik ise FOUNDERS denilen ücretli bir tür üyelik. Ayda 5.49 € ücret ile süre sınırı olmadan istediğiniz kadar oynayabiliyorsunuz. Ek olarak RTX desteğiyle oynayabilmenin önü açılıyor. Ayrıca bu üyeliğin ilk 3 ayı ücretsiz (90 gün)

(link)
Sanal kartla 3 ay ücretsiz üye olmanızı tavsiye ederim :D

steamı bayadır açmıyorum. elimde sadece pubg var. onu elden çıkarmam mümkün müdür? forza horizon 4 almak istiyorum.
donanimhaber'in forumunda 2. el hesap alıp satma alt forumu var ona bakmanı öneririm.

@MakRo hocam g29 falan mı var full drive oyunları oynuyorsun :D

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@tony0694 ah nerede g29 falan :) hepsinden biraz biraz. Bazen simülasyon sürüş, bazen FPS, bazen de hayatta kalma. Oyunlara gelen patchler ile sistem yetmemeye başlayınca 1-2 oyun kaldı. Yoksa koyu Battlefield sevdalısıyımdır. Geçen 150 liraya Hepsiburada'dan Logitech f310 gamepad aldım, direksiyon kadar olmasa da gaye tatmin edici.

@MakRo gidiğ corsair k70 aldım vakti zamanında 600 e g29 un öyle 1500 falan olduğunu bilsem onu alırdım klavyeden iyi olurdu 😂

• Beğen
Bugün İnternet bağlanırsa uzun zamandır uzak kaldığım serüvene güzel bir dalış yapabileceğim. Ttnet dün verdiği randevuya kendi uymadı bugün ise hala ses soluk yok. İnternetsiz bilgisayar bir işe yaramıyormuş gerçekten.

• Beğen
Tepkiler: Kızagan ve MakRo
Pubg Pc için arkadaş arıyorum var mı oynayan acep

Bugün İnternet bağlanırsa uzun zamandır uzak kaldığım serüvene güzel bir dalış yapabileceğim. Ttnet dün verdiği randevuya kendi uymadı bugün ise hala ses soluk yok. İnternetsiz bilgisayar bir işe yaramıyormuş gerçekten.
Eğer evinizin orada alt yapı varsa Türksat fiber öneririm. TTNet'e 10 basar
@tony0694 ah nerede g29 falan :) hepsinden biraz biraz. Bazen simülasyon sürüş, bazen FPS, bazen de hayatta kalma. Oyunlara gelen patchler ile sistem yetmemeye başlayınca 1-2 oyun kaldı. Yoksa koyu Battlefield sevdalısıyımdır. Geçen 150 liraya Hepsiburada'dan Logitech f310 gamepad aldım, direksiyon kadar olmasa da gaye tatmin edici.
Battlefield 4 ve Battlefield 1 oynuyorum ben de :):harika: PC'den mi oynuyorsunuz???

• Beğen
@Emre Yönlüer Maalesef. İlk Turkcell düşünmüştüm ama sonradan port olmadığı ortaya çıktı. Öyle olunca da Ttnet'e başvurmak zorunda kaldım. Az önce İnternet bağladılar eve akşam gidip göreceğim artık ne durumda olduğunu.

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
2 hafta sürdü süperonline bağlantısı. En az 1 hafta sürüyor hocam.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN Şuanda sorunsuz kullanıyorum İnternet'i 2.5 mb indirme hızı var ben 3 olur diye bekliyordum 24 mbps bağlantıda.

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
@Ahmet Bilge Kaan AKIN Şuanda sorunsuz kullanıyorum İnternet'i 2.5 mb indirme hızı var ben 3 olur diye bekliyordum 24 mbps bağlantıda.
İndirdiğiniz sunucuya göre vs değişebilen bir durum hocam o. Ben de bugün netimi yeniledim, Milenicom'a geçtim Süperonline altyapısı ile. Dünya varmış dedim ya, istediğim her oyun en yükseği bile 1-2 saat içerisinde yüklü halde :D

@Emre Yönlüer pc den ama bf yi beceremedim ya aslında çok yetenekli bir oyuncu da değilim ama birisiyle oynayınca zevkli oluyor 😁

Eğer evinizin orada alt yapı varsa Türksat fiber öneririm. TTNet'e 10 basar

Battlefield 4 ve Battlefield 1 oynuyorum ben de :):harika: PC'den mi oynuyorsunuz???

BF4 oynayan arkadaşlardan gaza geldim geri indireyim dedim. Zamanında bu dog tagler, veya benzeri şeyleri açmak için boş bir servera girip silah kasıyorduk arkadaş ile sıra sıra. O aralar assault bölümündeki scar-h ile seri olsun diye hs attığımdan dolayı daha öncelerde oynadığım bir kaç serverda K/D oranından dolayı hack tarzı bir şey olarak algılıyor ve oto kick veya ban atıyor. Baktım en baba 64 kişilik full map olan hc serverlara giremiyorum bir anlamı yok diyerek bugün sildim bir kaç servera giriyorum ama zevk vermiyor normal oynaması. İşin garibi ben o silahla bir daha oynamadım bile ve oyunda gerçekten hileci olan adamlar kol geziyor. Misal only locker mapte adam basede kimseyi çıkarmıyordu ve adamı kendi basesinde gösteriyordu. :) Olurda ileride bir pc toplarsam ve bf modern savaş oyunu çıkarırsa dönerim öteki türlü apex legends ile devam. Eve geçince aldığım hatayı da atarım buraya.

hata xl locker.JPG
ekleme: galiba K/D sıfırlama ile tekrar oynanabiliyormuş, gece işe giderken downloada bırakayım premium hesaplarda bu yapılıyormuş.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Malum Epic Games'in indirimlerinden dolayı dün üyelik alıp giriş yaptım.Dün Fortnite'ı indirmiştim bugün de AC Syndicate'i indiririm. Uzun zamandır bilgisayarsız olunca oyun dünyasından uzak kalmıştım, tabii mobilde moba'ya sarmıştım. Lol'e çok yabancı kaldığımı düşünüyorum en son 6 yıl önce falan oynadım. Tekrar alışabilir miyim bilemiyorum. Gördüğüm kadarıyla bir çok başarılı oyun ücretli olmuş. Bir süre korsan oyunlar üzerinden gideceğim artık.
Eskiden mmorpg olarak Silkroad'ı baya oynamışlığım var. Archage ve Blade & Soul'u da biraz oynadım. Muhtemelen Blade & Soul'u tekrar deneyeceğim unreal engin 4 motora geçiş yapacaklarını söylemişler. Online mmorpg olarak ücretsiz tavsiyelerinizi alabilirim.

• Beğen
Malum Epic Games'in indirimlerinden dolayı dün üyelik alıp giriş yaptım.Dün Fortnite'ı indirmiştim bugün de AC Syndicate'i indiririm. Uzun zamandır bilgisayarsız olunca oyun dünyasından uzak kalmıştım, tabii mobilde moba'ya sarmıştım. Lol'e çok yabancı kaldığımı düşünüyorum en son 6 yıl önce falan oynadım. Tekrar alışabilir miyim bilemiyorum. Gördüğüm kadarıyla bir çok başarılı oyun ücretli olmuş. Bir süre korsan oyunlar üzerinden gideceğim artık.
Eskiden mmorpg olarak Silkroad'ı baya oynamışlığım var. Archage ve Blade & Soul'u da biraz oynadım. Muhtemelen Blade & Soul'u tekrar deneyeceğim unreal engin 4 motora geçiş yapacaklarını söylemişler. Online mmorpg olarak ücretsiz tavsiyelerinizi alabilirim.
Hocam online oyunlardan bir yol olmuyor maalesef.

Lol kaliteli hile vs bakımından ancak sarmıyor.

Cs go iyi ancak hilesi bol.

Mmorpg devri kapandı zaten, artık serverlar boş.

Rainbow six siege var şuan oynanabilecek kadar kaliteli, destek veriliyor da operatör kasmak zor onda da.

Ancak single oyunların her türlü gideri var hocam. Kaliteli yapımlar çok fazla.

Geri