Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

A Total War Saga: TROY bugün Epic Games üzerinden yayınlandı ve 24 saat içinde ücretsiz alabilirsiniz.
@Adem Yeşilyurt @safex sizler açıp paylaşabilirsiniz arkadaşlar, bizlik bir durum yok ortada, iyi eğlenceler.

Bisiklet Forumun bu konusunu takip edenlere ve oyun arkadaşı arayanlara özel olarak bir sunucu oluşturdum. Linkini buraya bırakıyorum.
Linkte sıkıntı olursa discorddan bana ulaşabilirsiniz. Kullanıcı adım: uAdyy7#4378

(link)

Son düzenleme:
Scudo
@Auron Sanchez Bir üst mesajda oluşturulmuş Discord’un linki mevcut.

Ubisoft’un 135 TLlik oyunu Tom Clancy’s The Division 8 Eylül'e kadar ücretsiz. Uplay platformunda hesabınız olması gerekiyor.

@Adem Tırpancı şimdi oynanabilir kıvama gelmiş demek ki :D
Bu konuda farklı görüşler var. Genel olarak beğenilmeyen Mafia 3'ün oynanış dinamikleriyle aynı olduğu yönünde eleştiriler ve bunun tam tersi yönünde görüşler var. Bakalım neler olacak =)

Bu konuda farklı görüşler var. Genel olarak beğenilmeyen Mafia 3'ün oynanış dinamikleriyle aynı olduğu yönünde eleştiriler ve bunun tam tersi yönünde görüşler var. Bakalım neler olacak =)
Mafia 3 ün oynanışında sorun yoktu ki, baya güzeldi hatta. Sıkıntısı aşırı kötü hikaye ve görevlerdi :( Mafia ile alakası olmayan bir oyundu.

Epic Games, Football Manager 2020 ve Watch Dogs 2'yi 24 Eylül saat 18.00’e kadar ücretsiz veriyor.

Bisiklet Forum'un bu konusunu takip edenlere özel olarak, oyun arkadaşı bulmak ve oynamak için kurduğumuz discord sunucumuza bekleriz.
(link)

Yeni bir trailer geldi Mafia'dan. Muhteşem görünüyor! 😍 😍 😍

Ben de pubg mobile oynuyordum 4 parmak full jiroskop, 8. Sezondan beri rp 100 rank As yapıyordum şimdi bıraktım gibi bi şey oyun çok meşgul ediyor insanı.
Ha ben insan gibi oynamıyorum o ayrı konu🥴

Steam'de 31 TL'ye satılan Rocket League'i, şu andan itibaren Epic Games'ten ücretsiz alarak oynayabilirsiniz. Ayrıca oyunu 23 Ekim tarihine kadar alan herkes, 79.99 TL ve üzeri seçili oyunlarda geçerli 60 TL değerinde indirim kuponu kazanacak.

Bisiklet Forum'un bu konusunu takip edenlere özel olarak, oyun arkadaşı bulmak ve oynamak için kurduğumuz discord sunucumuza bekleriz.
(link)

midtown madness 1'i gördüm ben de geçen:koptum: mutlu etti gece gece

Her zaman niyetlenip almadığım Rocksmith 2014 Remastered istek listemdeydi 135'ten 40.90 düşmüş görünce steam envanterden bir kaç şey satıp aldım. No cable versiyonu ile kırılmış olarak oynamıştım ama sürekli gecikme ve dip gürültüsü oluyordu. İndirime girince aldım. Şimdi kabloya alternatif olarak ne kullanılabilir ona bakacağım yoksa sahibinden veya donanım.haber' den ikinci el ürün kovalayacağım. Forumda rocksmith kullanan, oynayan veya test etmiş birileri var mı ? Geceleri de twitch'te Chainbrain diye birisi var onun yayınlarını izliyorum.

War Thunder şiddetle tavsiye ederim başlarda sıkıcı ama geliştikce zevkli hale gelmeye başlıyor

Part time ufo oynuyorum bu ara.

Geri