Mehmet Altuğ
surrender.to.music
- Tepki
- 8.367
- Bisiklet
- Scott
sony trinitron ne oldu?Retro oyun kasasını ayağa kaldırdım Windows 98 SE kurdum. Biraz meşakkatli iş oldu; USB flash bellekleri tanıtmak için bile ayrıca sürücü kurmam gerekti. Ama uğraştığıma değdi...
Pentium 166 MMX işlemci, 48 MB RAM, 4 GB HDD, Matrox Millennium II VGA & Diamond Monster 3D (3Dfx Voodoo hızlandırıcı kart), Sound Blaster AWE64 Gold ses kartı, PCI USB ve Ethernet kartları da taktım.
320997 dosyayı görüntüle
O tavanarasında yatıyor, çıkarmaya üşendimsony trinitron ne oldu?
Nintendo switche gelecek mi bu hocamMadem böyle bir konu var, biraz kendi reklamımı yapayım:
Ayrıca ikincisi de geliyor:
Mayhem Brawler; Steam PC, Xbox-One, Xbox-Series-X, Playstation4, Playstation 5, Nintendo Switch ve IIRcade icin var. (IIRcade artik uretilmiyor)Nintendo switche gelecek mi bu hocam
Grafikler çok tatlı olmuş. Güzel gözüküyor.Mayhem Brawler; Steam PC, Xbox-One, Xbox-Series-X, Playstation4, Playstation 5, Nintendo Switch ve IIRcade icin var. (IIRcade artik uretilmiyor)
Mayhem Brawler 2 ise yine IIRcade haric yukaridaki tum platformalarda olacak.
(link)
(link)
Eğer fiziksel kopya seviyorsanız RedArt games'den fiziksel kopya da alabilirsiniz
(link)
ön izleme videosu çok keyifliydi.Öneri değil de, yeni çıkmış: (link)
Burada haber etmiştim benSucker Punch Ghost of Yotei isminde bir oyun çıkarıyormuş, hadi gözünüz aydın
Ubisoft satılıyor diye bir haber görmüştüm bir yönden de onunla alakalı olabilir diye düşünüyorum. Adamlar kaç tane oyunu sildi, oynanmıyor yada serverlarına haybeye para veriyoruz diye satın alınan oyunları müşteri kütüphanesinden silmek bana göre saçma. Arkadaşımın origin hesabında bf serisinin 2042 hariç her oyunu hala duruyor.Daha önce Steam'e gelmeyeceği açıklanan Assassin's Creed Mirage bu ay içerisinde Steam'e geliyor!
(link)