Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

Scudo
Retro oyun kasasını ayağa kaldırdım :) Windows 98 SE kurdum. Biraz meşakkatli iş oldu; USB flash bellekleri tanıtmak için bile ayrıca sürücü kurmam gerekti. Ama uğraştığıma değdi...

Pentium 166 MMX işlemci, 48 MB RAM, 4 GB HDD, Matrox Millennium II VGA & Diamond Monster 3D (3Dfx Voodoo hızlandırıcı kart), Sound Blaster AWE64 Gold ses kartı, PCI USB ve Ethernet kartları da taktım.

20240827_234530.jpg

Retro oyun kasasını ayağa kaldırdım :) Windows 98 SE kurdum. Biraz meşakkatli iş oldu; USB flash bellekleri tanıtmak için bile ayrıca sürücü kurmam gerekti. Ama uğraştığıma değdi...

Pentium 166 MMX işlemci, 48 MB RAM, 4 GB HDD, Matrox Millennium II VGA & Diamond Monster 3D (3Dfx Voodoo hızlandırıcı kart), Sound Blaster AWE64 Gold ses kartı, PCI USB ve Ethernet kartları da taktım.

320997 dosyayı görüntüle
sony trinitron ne oldu?
Civ 7 geliyormuş şubat 2025te

Sucker Punch Ghost of Yotei isminde bir oyun çıkarıyormuş, hadi gözünüz aydın

Madem böyle bir konu var, biraz kendi reklamımı yapayım:

Ayrıca ikincisi de geliyor:

• Beğen
Tepkiler: Alazarhus
Nintendo switche gelecek mi bu hocam
Mayhem Brawler; Steam PC, Xbox-One, Xbox-Series-X, Playstation4, Playstation 5, Nintendo Switch ve IIRcade icin var. (IIRcade artik uretilmiyor)

Mayhem Brawler 2 ise yine IIRcade haric yukaridaki tum platformalarda olacak.
(link)
(link)

Eğer fiziksel kopya seviyorsanız RedArt games'den fiziksel kopya da alabilirsiniz
(link)

Mayhem Brawler; Steam PC, Xbox-One, Xbox-Series-X, Playstation4, Playstation 5, Nintendo Switch ve IIRcade icin var. (IIRcade artik uretilmiyor)

Mayhem Brawler 2 ise yine IIRcade haric yukaridaki tum platformalarda olacak.
(link)
(link)

Eğer fiziksel kopya seviyorsanız RedArt games'den fiziksel kopya da alabilirsiniz
(link)
Grafikler çok tatlı olmuş. Güzel gözüküyor.

• Beğen
Tepkiler: turgut.hakki
Öneri değil de, yeni çıkmış: (link)

• Muhteşem
Tepkiler: specific

ghost of tsushima oyununun devam oyunu duyurulmuş 2025 diyorlar bakalım görebilecek miyiz :D (devam oyunu değil fakat mantık yine aynı :D )

Daha önce Steam'e gelmeyeceği açıklanan Assassin's Creed Mirage bu ay içerisinde Steam'e geliyor!

(link)

Daha önce Steam'e gelmeyeceği açıklanan Assassin's Creed Mirage bu ay içerisinde Steam'e geliyor!

(link)
Ubisoft satılıyor diye bir haber görmüştüm bir yönden de onunla alakalı olabilir diye düşünüyorum. Adamlar kaç tane oyunu sildi, oynanmıyor yada serverlarına haybeye para veriyoruz diye satın alınan oyunları müşteri kütüphanesinden silmek bana göre saçma. Arkadaşımın origin hesabında bf serisinin 2042 hariç her oyunu hala duruyor.

• Beğen
Tepkiler: Adem Tırpancı
Rockstar'ın efsane oyunu Red Dead Redemption'ın PC sürümü 29 Ekim'de çıkıyor nihayet!

(link)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Prime Gaming ücretsiz oyunlarda ve bir kaç oyun daha var. Benim için Doom Eternal 'ı vermesi bile yetti uzun zamandır steam istek listemde olan bir oyundu.
  • DOOM Eternal
  • BioShock Remastered
  • Ghostbusters: Spirits Unleashed Ecto Edition
(link)

Dosyalar

• 1728750653106.png
    1728750653106.png
    646,8 KB · Okunma: 3

Silent Hill 2 Remake çıktı steam da mevcut mağlum şekilde oynamayı isteyen var ise torent sitelerin de de mevcut​

Geri