MakRo
🤘Forever Metal🤘
- Tepki
- 9.656
- İsim
- Alperen Atman
- Başlangıç
- 1998—99
- Bisiklet
- b'Twin
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Forumdan yapan var
Ben de daha önce bir yabancı kanalda görmüştüm mantıklı gelmişti. Kullanmadan ve kişisel deneyim oluşmadan iyi mi kötü mü bilemeyeceğiz galiba.
tertemiz zincirleri güya temizleyen videolar ne kadarda çoğaldı.Oz cycle yeni bir parafin videosu paylaşmış baya pratik ve hesaplı bir uygulama ilk fırsatta deneyeceğim
Merhaba,Merhabalar
Parafin'i kolaylıkla her yerden temin edebilirsiniz. PTFE nin toz kıvamında olan halini, Aliexpress den almıştım.
Ben de 2-3 hafta kadar önce AliExpress'ten 0.3 mikron teflon tozu sipariş ettim bu yöntemi denemek için. Bugün SINOTRANS adlı aracı bir şirketten, paketin gümrükte takıldığı ve satıcısına geri göndermem konusunda bir SMS aldım. Teflon'un gümrüğe takılmasına şaşırdım, sanırım kimyevi madde olarak değerlendirdiler ya da başka bir şey oldu. Şİmdi ne yapacağımı düşümnüyorum. İç piyasadan da araştırmıştım öncesinde ama uçuk bir fiyat(*) verdiler.
Arkadaşlar yurtdışı kargo firmasında çalışıyorum. Bu gibi toz tarzı ürünler göndermek isteyen müşterilerden MSDS formu dediğimiz form talep edip,konşimento dediğimiz taşıma evrağına ve proforma faturaya da ürün ismi yazdıktan sonra da Not restricted yazıp o şekilde çıkış yapıyoruz. Alıcı ülkelerde de bu evraklara bakıp ona göre işlem yapılıyor zaman zaman. Göndericiniz bu ürün için, ürünün içeriğini tam yazmamış olabilir, eksik yazmış olabilir. Bir de PTT getiriyorsa gönderiyi problem yaşamanız olasıdır.
Sağ tarafı çıkmamış orada ne yazıyor? Şu haliyle henüz gümrüğe sevk edilmiş gibi görünüyor.
311084 dosyayı görüntüle
Benim sevkiyat için gümrük işlemleri yeniden başlatıldı gibi bir durum görünüyor ama sanırım yanıltıcı bu. Büyük ihtimalle takılacak. Shop1102551057 adındaki satıcıdan da SINOTRANS adlı aracı şirketten de ses yok.geldi benim ptfe.
84tl gümrük ücreti çıkarmışlar ama,
Hocam bu temizlik işlemini sıfır Shimano zincir için mi gerçekleştirdiniz? Uygulayacağınız wax’ın fabrika yağına göre üstünlüğü nedir?3 saat sentetik tiner ve yarım saatte bir çalkalama sonrası , 2. turda temiz tiner içinde 1 gün. Sonrasında 15dk alkol ile çalkalama kurutma ve wax işlemini gerçekleştirdim. Umarım değecek bir sonuç alırım
311703 dosyayı görüntüle311704 dosyayı görüntüle311705 dosyayı görüntüle
Hocam bu temizlik işlemini sıfır Shimano zincir için mi gerçekleştirdiniz? Uygulayacağınız wax’ın fabrika yağına göre üstünlüğü nedir?