Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Paris Roubaix

Scudo
@hamlet2006

Eklemleri alıştırma (ne kadar alışılacaksa) desek daha doğru sanırım ?.

@CmlCLK
Tam olarak öyle değil.
Parkurda neler değişmiş,neler yeni,şimdiki halleri nasıl,
Taktikler,
Lastik basıncımız ne olsun,
Lastik patlarsa,mekanik sorun çıkarsa müdahale senaryoları,
Pozisyon alma,
gibi durumlar üzerine anlama ve çözme senaryoları üzerine kararlar veriliyor.

@hamlet2006

Anladım. Yarışır gibi gitmiyorlar yani.

• İnanılmaz
Tepkiler: necmeddin
Pave etaplara motosikletler giriyor mu? Yarış esnasında mekanikler nasıl ulaşıyor bisikletçilere?

Çok güzel bir yazı teşekkürler hamlet2006 bende antrenmanımı yarışa göre planlayacağım. Herkese iyi seyirler.

Bir kısım yollara takım araçları girebiliyor bi kısmına giremiyor giremediklerinde yol kenarında mekanikler ellerinde tekerlek ile bekler genelde, ama tüm yollara motorlar girebiliyor organizasyonun tüm takımlara yarıdım eden mavic ve shimano mekaniklerinin motorları yedek tekerleklerle kaçan grubu takip eder, bir iki tane takım geçtiğmiz bahar klasiklerinde kendi motorlarını kullandılar ama UCA bu sene buna izin vermedi hakem ve canlı yayın motorlarının işlerini zorlaştırdıkları gerekçesiyle

Paris Roubaix'de sadece 91000 euro dağıtılacak.
1.30000 euro
2.22000 euro
3.15000 euro
4.7500 euro ve kademeli azaltılarak ilk 10 daki diğer kişilere dağıtılacak.

Diğer spor dallarını düşündüğümüzde verilen ödüller okyanusta damla gibi.
Ferrari takımı geçen sene toplam 147 milyon sterlin almıştı.Wimbledon'un ödülü ise erkeklerde ve kadınlarda 2,25 milyon euro .

Paris Roubaix hep Ronde van Vlaanderen ile karşılaştırılır.Ronde'nin fatihi Alberto Bettiol,20000 euro ikinci Kasper Asgren 10000 euro ve üçüncü Kristoff 5000 euro almış.
Kadınlarda durum ise çok vahim:acpsnr:
Ronde Kadınlar şampiyonu sadece 1265 euro alabilmiş.

@hamlet2006
derece alan sporcular bir de bu para ödülünü geriye kalan takım arkadaşlarıyla paylaşıyorlar mı ben mi yanlış biliyorum?

@hamlet2006
Gerçekten çok vahim durum çektitleri çile karşısında kazanan sporcunun takımı ne kadar kazanıyor diye merak ettim bende şimdi.:bsmagryr:

• Beğen
@ippon
Benim bildiğim kadarı ile evet paylaşıyorlar. Geçen yıl TdF kazanını Thomasın aldığı ödül
Thomas won a purse of 500,000 Euros, or about $582,000. That money, though, is put into a pot to be shared with other riders and crew on Thomas’ Team Sky, along with smaller prizes accumulated by other team members for winning individual stages or placing in the overall race.

• Beğen
Dünyadaki en güzel üç ses diye sorulduğunda aklınıza ''Su sesi ,Para sesi ve Paris Roubaix sesi'' geliyorsa bilin ki Roubaix'i ölmeden bir kere görmeniz,duymanız ,yaşamanız gerekir.
Aranberg Ormanları geçilirkenki Paris Roubaix'nin uğultusuna kulak verelim.?

@Triban
Özel tayt kullanıp kullanmadıklarını bilmiyorum.Sele olarak ise extra yastıklı diyebileceğimiz modelleri seçiyorlar.
mark-cavendish-cervelo-r3-mud-15.jpg

@hamlet2006
Yönetim de takımlar da bu durumdan memnun ?

Hangi kanalda?

:DDD
eurosportta

• Beğen
Geri