Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Paris Roubaix

Evet burada 11'de başlıyor diyordu. Sanırım 12:30 gibi buralarda olurlar. Biraz teveden izleyip yaklaştıklarında gitsem mi diye düşünüyorum?

• Beğen
Tepkiler: necmeddin ve H.T
Scudo
@CmlCLK
Yok Cemal yanlış hesaplamayasın? 1 buçuk saatte senin oralara gelmeleri imkansız gibi. Dikkat yarış 257 km. Yaklaşık 5 saat sürecek.
Evet, aynen. Tvden izleyip ona göre hareket etsen iyi olur.

Aklıma iznik gölü etrafında attığım turu getiren efsanevi yarıştır. Sürenler ne demek istediğimi daha iyi anlayacaklardır. Titreşimden çene kemiğim ağrımıştı.

Ayrıca belirtmek isterim bisikletim Specialized Roubaix :)

@asibol
Cemal baktım da sen 29uncu pave sektörden foto paylaşmışsın. Ben seni daha kuzeyde Lille yakınlarında bir yerdesin sanıyordum. Eğer sektör 29 da isen 1 buçuk saatten de kısa zamanda oraya gelirler. Sen temkinli davran. ?

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
@H.T

Zaten dağ bisikleti ile gidip kenarda bir yerde pusuya yatacam. Geçerlerken bir ip atarım, artık kime gelirse. 90 kg. (Atım ve ben) ikimizi çeksin Roubaix'ye kadar ?.

tv plustan izliyorum her açtığımda ayni yerden bastan basliyor yayın anlayamadim.

Beyler izlemek isteyen olursa
Güzel ama ingiliççe link (link)

@CmlCLK
Evet cemal pave sektör 29, Fransa saati ile 13.30 civarında geçilecekmiş. @berkemceylan söyledi az önce.

• Beğen
Bu Pelotonun derdi ne allasen. Deli gibi sürüyorlar resmen kaçış grubuna izin vermiyorlar...

• Hahaha
@Bisiklet Muptelasi

İznik Gölü çevresinde yol bu kadar kötü mü? Günübirlik turlamayı planlıyorum, 28 mm lastiklerle...

@H.T
Ayarlarda sıkıntı var sanırım bende TV+ dan izliyorum bende öyle bir sorun yok tamamen çıkıp girmeniz lazım

@CmlCLK
Bayrak almayı unutma sakın rubaixs bir Türk olarak?

Bu eurosportun reklamı da bir acaip ısrarla bilardocuyu gösteriyor??

Son düzenleme:
Radarları dört açıyoruz.İlk pave sektör olan Troisvilles'a yaklaşık 19 km kaldı. @CmlCLK Troisvilles'te ,dikkatttt

(link) bende burdan izliyorum:harika: bakalım ne olacak

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Peloton bugün amatör yarışçılar gibi, herkes kaçmaya çalışıyor, herkes yakalamaya çalışıyor.
Bu da gösteriyor ki herkes kazanmak istiyor...

Bugün çok keyifli olacak çok...

@Saomi Miks
Benim tahminim 14 25 te sektör 29' a giriş yapacaklar. @CmlCLK o sektörde bekliyor olacak.

Geri