Scudo Sports

Pazar günü topluca çine gidiyoruz!

Scudo
是的。你呢?

@Erkan_007 儿看(erkan). 你为什么问?
中国写手之家是国内最权威和专业的编辑写手交流平台,发布国内知名杂志和出版机构,以及微信公众号等自媒体的征稿征文约稿信息,全国最具人气和影响力的媒体约稿基地.经常从英国寄明信片给朋友,但是每次都不知道邮编要写哪里= = ... 地址用中文写就可以了,因为寄到国内就是中国邮递员送了,写中文能认得,写英文或者汉语 ...

Arkadaşı neden eleştirdiniz anlamadım ya. Bizim bi arkadaş geçen yıl Carrefour'dan aldığı 250 liralık full suspansiyonlu dağ bisikletiyle Japonya'ya kadar gitti.

Ama bi uyarı: Çin bildiğim kadarıyla geçen seneden beri Türkiye vatandaşlarının turistik vize başvurularını kabul etmiyor :( Bize vize yok yani. Ama tabii oralara kadar gitmişken kapıdan dönmeyin, uygun bi kavşaktan Hindistan'a doğru kıvrılın. Bi şeye ihtiyacınız olursa, başın sıkışırsa filan beni ara. Yanına yama seti almayı unutma bu arada. Bu tura gelemiyorum ama bir dahakine mutlaka geleceğim. Ara beni bak, unutma tamam mı?

@Razsagal Bisikleti kötülemek gibi olmasın ama resmindeki yeşil bisiklet ile bırak Çin'i, bakkala bile gidemezsin.

Troll kokusu alıyorum ama, neyse hayırlısı :).

107320-full.jpg

Azim olunca herşey olur dostum, kimse sana yapamazsın demek istemiyor bundan emin ol.

Sadece uluslararası gezilerde tonlarca evrak isteniyor, arkadaşlarımızın takıldığı asıl konu burası.

Bunun üstüne birde yarın hazırlanın uluslararası seyahate çıkıyoruz deyince oradaki küçük troll çizgisine yaklaştın maalesef.

Sana kesinlikle troll falan demiyorum, sadece yazdıklarını yapmak fiziki ve resmi açıdan sanıldığı kadar kolay değil onu belirtmeye çalışıyorum.

Hal böyle olunca troll olmasanda insanlar seni yanlış anlayabilir.
Çalışırsan herşeyi yaparsın, sadece azimli ol.
Sağlıcakla...

@Razsagal

Ciddiye almama gibi bir durumum yok. Olay bambaşka.. :harika:

arkadaş yakuza'nın made in china versiyonu galiba.

• Beğen
Tepkiler: mazot ve Melogram
Ben
gidince 1 ay orda kalmak üzere
gidiyorum o sebeple kendi
aranızda halledin. @Razsagal sen daha gitmeden sattin gelecek olanlari.

@Razsagal bir ay onceden acsaydin konuyu. yarin gidiyoz bol para deyince hemen olmuyor saat bilmem kaclarda.

Günde 100km gitsen 50gün sürüyor. Mantıklı mı sence? He bir de bisiklet konusunda ajitasyon yapıyosun ama o altındaki bisiklet seni anca İzmir'den çıkarır.:D

@Razsagal Aslında Sana yakınım Bodrumdayım daha önce söleseydin yıllık iznime denk getirirdim. İyi Yolculuklar:harika:

İyi yolculuklar :kptmya:

Şuan üniversite nedeni ile Kütahya'dayım hazırlanıp çıkıyorum.Yürüyerek Bursa'da ki bisikletimi alıp ailem ile helalleştikten sonra vakit kaybetmeden İzmir'e doğru yol alıyorum.İptal durumu falan yoktur umarım.

Geri