Scudo Sports

Pazar günü topluca çine gidiyoruz!

Scudo
@Ceyhun Özkan tamam be hocam. Seni mi kırıcam. Çıkıyorum yola şimdi. İnşallah Çine gideriz. Şimdi Çine gidecez diye Allah'a gitmeyelim de :D

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@Razsagal

Sn Razsagal konuyu okuyunca Sn @mariokaldato'nun (mariokaldato'yı saygı ve sevgi ile selamlıyorum) esprili konularından bir tanesi zannettim.

Konuya dönecek olur isek; Çin'e bisikletle de, uçakla da, hatta yayan yürüyerek de gidebilirsiniz. Bu "sizin tercihiniz" der geçeriz.

Ancak binlerce km'lik tur projenizle alakalı detayları paylaşmadan, "Çin'e bisiklet ile gidecek arkadaşlar aranıyor" derseniz, hiç kimse sizi ciddiye almayacaktır.

Çin'e bisiklet ile tur projesi "yapılamaz" değil. Ancak bu tur projesinin resmi işlemler noktadaki alt yapısı, finans ayağı, lojistik yapılanması, rotası, öngörülen başlangıç ve bitiş süresi gibi çok önemli süreçler nelerdir?

Maalesef böylesi önemli konularda tek bir detay dahi vermeden, "Çin'e bisikletle gidecek arkadaşlar aranıyor" der, konu açarsanız, ciddiye alınmaz, "Troll" muamelesi görürsünüz.

Esen kalın.

@Razsagal çini haritada göster desek bulup yerini gösteremessin gelip burda milleti trollüyo gecen bi konu vardı gaziantep te çift amatisörlü çelik market bisikletine xtr set alcam diyodu onla aynı tabaktan yemek yedin galiba konu boşşşş

an itibari ile tepecik hastanesi önü
original.jpg

Cok guzel geyik muhabbetleri yapilacak bir konuyu, gereksiz sacma sapan sorularla ve abuk subuk elestirilerle mal turnusolu haline getirmissiniz. Bravo size.

Ulen yeni nesile bak, muhabbet etmekten acizler ki biz bir de bunlara memleket emanet ediyoruz. Vay halimize.
Elinizdeki telefonlari birakin da biraz sosyal ortamlara karisin. Diyaloga girin, ufkunuzu acin.

Topluca çine gitmeyelim topluca gidince çinseddi yapıyorlar. En iyisi çine de gitmeyelim çinçin e gidelim. Hem orasınında adı çin, hemide arkadaş temiz bi sopa yer aklı başına gelir.

(link)

Geri