Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Pazar günü topluca çine gidiyoruz!

Scudo
Turun başlamasına son 41 dakika 17 saniye ve yaklaşık 60 salise kaldı arkadaşlar, elinizi çabuk tutun.

Hocam alem adamsın :D

Acaba niye hastahane önü toplantı yeri? :D

@Razsagal3 adamım cinsiyeti nereden anladın anlamadım lakin caesar erkek ismi be. ;)

• Beğen
Tepkiler: umutntm
Arkadaşlar Çin'e vardılar mı acaba?

Konu engelleme butonu yapılsın lütfen...

Çok özel toplantılarım olmasaydı , bu geziye mutlaka katılmak isterdim.

Malumunuz Trump başkanlık koltuğuna oturdu oturalı hiç bir isteği olmuyor. Yiğidim civanımın üzüntüsüden peruğu bile beyazlamış , iyice sinir küpüne dönmüş . Şimdi sağı solu bombalamaya başlamadan şuna bir yol yordam göstereyim dedim. Bugün , Si ay ey , Ef bi ay , en bi ey , en es ey , ey bi ey ve ey ey ey de dahil ne kadar ey' li kurum varsa, başkanlarıyla , fazla yol masrafı olmasın diye , video konferans yapacam.

Malumunuz bunlar Amerikalı. Bunlara dert anlatmak uzun sürer. Yoksa çin konvoyunu yolda bile yakalayabilirim aslında ,Ama durun bu arada aklıma bir şey geldi. Nasa genel müdürü has kankam olur kerata.Size mars projesinden kontenjan ayırsın. Büyük düşünmek ve dahada ileriyi hedeflemek lazım. Çin kesmezse mars , O da olmasa ver elini jupiter , uranüs felan. Seç beğen al. Sizden bir tane mekik mi esirgeyeceğiz. Nedir yani.

Yanına yiyecek almasına gerek yok. Yol boyunca bimden yapar yiyecek alışverişini. Hem ağırlık olmaz.

Merhaba arkadaşlar an itibarı ile Çin e varmış bulunmaktayız.
793ad90fdf913e90b44a270410749e0c.jpg

Bu fotoğraf ta yeni çekildi , malum Çin trafik var tabii.

Потому что я черкес

@Serkan Mıstınoğlu Bu kişi sadece kullanıcı adındaki rakamı değiştirip sıkılana kadar bu trolle devam edecek, merak ediyorum yeni üye kaydı olmadan yöneticilerin onayı gerekmiyor mu?

@mehmetgacar
Fena güldürdün be kardeşim,bu yorumu yazarken dahi gülüyorum:kptmya::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::kptmya:

@Ceyhun Özkan

Forumların handikapı bu galiba.

Bende yeni bir üyeyim gerçi.

Üyelik onayı v.s. gibi konular, hem yeni üyeler için cazip olmaktan çıkıyor sanki , nihayetinde burada ki görevli arkadaşların mecburi hayat meşgaleleri, ilgilenecek bir hayatları-aileleri v.s. gibi sebepler yüzünden anlık denetim ve kontrol - onay v.s. hem gecikmeli hemde çok pratik olmayabilir..

Öte taraftan; topluluğa (foruma) yeni katılımların önünü bu protokol muhabbetleri kesebilir-yavaşlatabilir v.s.

''Belli bir mesaj sayısından sonra.. '' ile başlayan bir forum mevzuatı; o belli mesaj sayısını doldurmaya çalışan abuk-sabuk mesajlara sebebiyet olabiliyor v.s.

..

Bence forum dinamiğinin hızını-gelişimini kesmemek adına; gördüğüm tüm forumlarda ,yöneticiler mümkün mertebe (yukarıda sayılan gerekçelerden ötürü) makul kontrol ve sabırla forumu hayatta-yaşanabilir tutmaya çalışıyorlar..

Diğer türlü bu sebep ile eklenen her kural sanki bu tür ortamları sabit üyelerden oluşan kapalı bir kutuya dönüştürüyor sanki.

Daha az kural daha çok doğaçlama diyeceğim ama, iş yine yöneticilere kalacak :)
Zor iş vesselam,
ya da tuzu biberi denilecek.. tadı çıkarılacak :)

Konu süper son mesajlar baya güldürdü keyiflendirdi,banyoyami kapatmış annesi,yukarda yorum varda öyle hortumla dövmüş sanırım yazık,bide çine vardı diye resim paylaşılmış,kafam karıştı inanın

• Beğen
Tepkiler: mfmayliba
Bu bebe çine vardı ellam :)

• Beğen
Tepkiler: Yusuf Z. Şipal
Geri