Scudo Sports

Pazar günü topluca çine gidiyoruz!

Scudo
bu geyiğin bu kadar meraklısı vardı da adamı niye uçurdunuz, forumun namusu mu temizlendi :)

@cahitakin
Bana da saçma geldi.

• Beğen
Tepkiler: akutant
Arkadaslar ben bu tura gitnek istiyorum. Hareket saati konusunda bilgisi olan var mi? Bi de uzun tur icin sele onerisi lazim. Ayrica arka isik onerisi
Yol uzun oldugu icin erken cikmak lazim kanimca. Guneyden gudersek himalayalar sikinti olabilir. Benim arka ruble yedili, rampalarda biraz zorlaniyorum.

@Razsagal kardeşim öncelikkle bu trollu neden paylaştın bilmiyorum, ama çok güzel güzel troll olmuş eline sağlık kardeşim, ümit ile çine gidersen gerçektende helal olsun sanmıyorum ama :D

• Beğen
"gelmek isteyen gelsin" derken Aydın'ın ilçesi ÇİNE'den bahsediyor sandım.. adam bildiğin ÇİN'den bahsediyormuş :D

Yahu madem gasp yapacan böbrek çalacaksın. Neden Çin diyorsun

• Beğen
Çin'de böbrek ameliyatı daha mı ucuz ki acaba ? :islik:

• Beğen
Tepkiler: umutntm ve akutant
@Steel Butterfly

Bu cevabi gorene kadar bende ciddiye almamistim. Ama sonra olabilir diye dusundum. Sahsen Izmir'den Dinar, sonra da Antalya'ya varmak gibi dusuncelerim var. Dus iste, insAllah olur bir gun ;)

Bu başlığı ne zaman yukarıda görsem helecanlanıyorum :( Ama yok

Bu arada meşhur trolümüzün (razsagal) banlanmasına da açıklık getirelim :)
Hesap tamamen trol amaçlı açılmıştı, kişinin kim olduğunu da aşağı yukarı tahmin edebiliyoruz. Biraz güldük eğlendik, her şeyi tadında bırakıp kendisine uğurladık. Güzel bir başlık oldu :D

Forumda sadece trol amaçlı hesaplara izin veremiyoruz malesef. Arada benim bile trollediğim oluyor ama her şey tadında güzel değil mi? :harika:

Geri